Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

İçinizde, yeni ilişkinizden çok şey beklemeyen garip bir karamsarlık var. Bugün onun tarafından sürekli aranacaksınız. Aşkın ilk başlangıcının coşkusunu yaşamaya bakmalısınız.

İş ilişkilerinizden şikayetçi bir görüntü vermekten çekiniyorsunuz. Bu günkü görüşmede nasıl bir yöntem izleyeceğinizi düşünüyorsunuz. Bu görüşmeilişkilerinizdeki çoğu problemi çözebilir.

Yakında küçük bir para haberiniz var. Para sıkıntınızı belli bir zaman en ekonomik biçimde yaşamayı becererek en aza indirdiniz. Bunun sizde bir alışkanlığa dönüşeceği umudunu taşıyorsunuz. .

Bugünlerde yine uyumsuzluğunuz üzerinizde. Üçlü bir ilişki içinde, bile bile sübjektif davranıyor, tartışma yaratıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Akşam sevdiğiniz dostlarınızla birlikte olmak istiyorsunuz. Buna ihtiyacınız var. Onlarla bir şeyleri paylaşmak niyetindesiniz. Biraz kaba, nezaketsiz bulduğunuz biriyle bugün gereksiz bir tartışmaya girecek ve canınızı sıkacaksınız. İnsanların ölçüsüz, hoyratça davranışları sizi fazlasıyla geriyor. Birçokları gibi görmezden gelemiyor, tavırsız kalamıyorsunuz

17 Ekim 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 17 Ekim (saat 10:58)-5 Kasım (saat 22:19) tarihleri arasında karşıt burcunuz Akrepte ilerleyecek Merkür, evlilik, uzun süren ilişki, bizden farklı görüşte olan kişilerle ilişkilerimiz, finansal ve ilişki anlamındaki kanuni davalar, başkalarıyla olan her türlü anlaşma ve yasal konular üzerinde yeniden duracağız. Bu kişilerle aramızdaki ilişkinin hayatımızdaki önemi üzerine düşüneceğiz. Biz ilişkilerimize nasıl yaklaşmaktayız, ortaklaşa bir hayat sürdürüyorsak, uyum ve uyumsuzluklarımız nelerdir? Veyahut bir ilişkiden neler bekliyoruz, neye göre seçimlerde bulunuyoruz? Bunlara bakmamız gereken zamandayız. Eğer beraberliğimizde problemler varsa, bu süreçte zorlanabiliriz. Karşı taraf kendi bakış açısıyla durumları ele alırken bizim buna anlayış göstermemiz zor olabilir. İster istemez bu beraberliği sorgulama ihtiyacı duyabiliriz veya partnerimiz,ortağımız da aynı şeklide davranabilir. Merkür-Akrep geçişinin arzu ettiğiniz gelişmelere vesile olması dileğimle,

17 Ekim 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün gündeminde geçmiş var. Geçmişte haksızlık yaptığın eski bir dostunla iletişime geçerek kendini affettirebilirsin.

17 Ekim 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gayret gerektiren ve askıda bıraktığımız işleri sabah saatlerinde tekrar gözden geçirmek adına değerlendirebiliriz.

17 Ekim 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün işlerinizde ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Hobilerinize zaman ayırabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Çocuklarınızla ilgili konularda doğru kararlar alabilirsiniz. İlişkilerinizde sorgulayıcı bir tavır sergileyebilirsiniz. Günün ikinci yarısındahayatınız daha fazla ön plana çıkabilir.

17 Ekim 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün Merkür'ün burç değiştirmesiyle birlikte ikili ilişkilere, evlilik, birliktelik konularına ve ortaklıklara daha çok kafa yorabilirsiniz. Daha fazla diyalog ve birebir görüşme yapabilir, karşı tarafı anlamaya çalışabilirsiniz.

17 Ekim 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

17 Ekim 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Özel hayatınız, ikili ilişkiler veya ortaklı işler alanında becerilerinizi ortaya koyabilirsiniz. Özel hayatınızda sorunlarınız varsa onları çözmek için uygun bir dönem olacak.

17 Ekim 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın ilkgünü havada toprak kokusu var. Bu sizin aşina olduğunuz bir enerji. Bu gün toprakla uğraşabilir, alım ve satım gayri menkul işlerinizi halledebilirsiniz. İkili ilişkilerden alacağınız yapıcı teklifleri değerlendirme zamanı. Ayrıca emek verdiğiniz çalışma geniş çevrelerde ses getirip örnek gösterilebilir.

17 Ekim 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

17 Ekim 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 31' 33" R
Ay
Balık
10° 01' 42"
Merkür
Koç
18° 27' 35"
Venüs
Boğa
04° 56' 08"
Mars
Koç
02° 11' 11"
Jüpiter
Boğa
24° 42' 15"
Satürn
Balık
16° 51' 06"
Uranüs
Boğa
22° 31' 49"
Neptün
Balık
29° 00' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 16"
Lilith
Başak
23° 41' 32"
True Node
Koç
15° 22' 18"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>