Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ilişkilerinde bazı katı prensipleriniz var. Bunları gevşetmeden kalıcı bir beraberlik yaşayamayacaksınız gibi görünüyor. Partneriniz sizin ilkelerinizin onu preslediğini düşünüyor.

Bugünlerde alacağınız bazı teklifler olabilir. Bunları değerlendirebilmeniz için statükocu özelliğinizden arınıp biraz değişime açık olmanız gerekiyor. Bunu başarabilirseniz, bu tekliflerden biri hayatınızı şekillendirebilir.

Dostlarınıza karşı çok gönlü zengin davranıyorsunuz. Konuk ağırlamalarınızda büyük masraflarınız oluyor. Önümüzdeki günlerde sevineceğiniz bir para haberiniz olacak.

İş yaşantınızdaki önemli birinden önümüzdeki günlerde, kariyerinizi etkileyecek bir darbe yiyebilirsiniz. Buna hazırlıklı olmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Leyleklerin göçü sizi kederlendiriyor. Yarım yamalak yaşayabildiğiniz yaz mevsiminin ağır, ağır bitmesi sizi üzüyor. Önümüzdeki günlerde bir kaçamak yapıp birkaç gün tembellik yapmak istiyorsunuz. Hoş bir arkadaş gurubunuz var. Ortak zevkleri paylaşıyorsunuz. Düşündüğünüz kaçamakta onlardan birkaçıyla birlikte olmayı hedefliyorsunuz.

17 Eylül 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Pazar gününün tümünde Ay-Aslan burcunda ilerleyecek. İç dünyanızda, eviniz alanı içinde duygularınızı kimi zaman oldukça güçlü bir şekilde ifade edebilirsiniz. Kendi ortamınızda yanınızda kim olursa olsun, fikirlerinizi kabul etmelerini, size değer vermelerini bekleyebilirsiniz. Saat 17:18 Ay-Satürn görünümü, her ne olursa olsun ortaklaşa bir yaşamın gereği olan kararların veya gelinen durumun dikkatlice gözden geçirilmesidir. Akılcı düşünme vaktidir. Her şeyi iyice hesap etmeden gerginlikle verilen kararın pişmanlığı zor olur. Saat 18:48 Ay-Kuzey düğüm kavuşumu, aile hayatınız ve evinizle ilgili konularda geleceğe dönük düşünürsünüz. İş-ev arasındaki meseleleri kendi arzularınız çerçevesinde ele alırsınız. Evinizde konfor duygunuz yüksektir. Sanatsal çalışmalar, çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemlidir. Saat 23:37 Ay-Jüpiter görünümü, kendimizi iyi hissettiğimiz yerde bulunma arzumuzdur. Bu evimiz veya başka bir yer de olabilir. Önemli olan kafamızı rahatlamak ve biraz olsun ferahlamaktır. Keyifli bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

17 Eylül 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha önce yaşamış olduğun bir olayı tekrar yaşayacaksın. Eğer evli bir Boğaysan hafta sonu gündeminde eşin olabilir.

17 Eylül 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendine güven ve kendine kararlı bir davranış biçimi edinmelisin.

17 Eylül 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Üzerinde düşündüğünüz bir konu için daha çok şey yapabilirsiniz. Ancak gereksiz inatlaşmalardan uzak kalmaya bakın.

17 Eylül 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN zamanda yaşadığınız olumsuzluklar sizi biraz daha temkinli olmaya yöneltmeli. İnanın kazançlı çıkacaksınız.

17 Eylül 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yolculuklar, eğitim süreçleri, geleceğe dair planlar, yakın dostlarınız, partneriniz ve ortaklarınızla iletişiminizde ani öfke problemleri ile karşılaşabileceğiniz bugün, karşınızdaki kişiler kendilerini ani ve yüksek bir enerji ile ifade edebileceği için sakinliğinizi korumanız ve daha sonra kendilerini yeniden ifade etmeleri için bir şans vermeniz faydalı olacaktır.

17 Eylül 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizin içinde olduğu şartların sizin hayatınızda da işinize yaradığını göreceksiniz. Birçok güzel gelişmeler içindesiniz. Yakın çevrenizdeki insanlar, birçok konuda sizi destekliyor.

17 Eylül 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evde arkadaş ve ailenizle ortak değerleri paylaşmak çin bir araya gelebilirsiniz. Görkemli bir ev davetine katılarak hayatınızda yeni bir macera başlatacak biriyle tanışabilirsiniz. Cömert, kendine güvenen, neşeli, esprili insanlar hemen dikkatinizi çeker. Sakinliği bir kenara atıp çılgın olmak sizin ruhunuza iyi gelecektir.

17 Eylül 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu sıralar çok çekicisiniz. Etrafınızdakilerin gözünü kamaştırıyorsunuz. Sizdeki bu değişiklik birlikte olduğunuz kişiyi çok etkiliyor. İşlerinizi fazla sorun etmeyin çünkü arkadaşlarınız size anlayışlı davranacak ve yardımcı olacak. Onların kıymetini bilin. Siz de onlara jest yapın.

17 Eylül 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 05' 15" R
Ay
Koç
03° 27' 08"
Merkür
Koç
19° 30' 33"
Venüs
Boğa
06° 55' 12"
Mars
Koç
03° 25' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 55"
Satürn
Balık
16° 59' 11"
Uranüs
Boğa
22° 37' 23"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 37"
Lilith
Başak
23° 52' 15"
True Node
Koç
15° 24' 25"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>