Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Dostluk ilişkileriniz, sevgilinizle olan ilişkinizde bazı sorunlar yaratıyor. Bu dostluklarınızın bazıları, partneriniz tarafından dostluğu aşan bir yakınlaşma gibi görülüyor. Bunu dikkate almanız gerekiyor.

İnatçılığınız, siziyaşamınızda dönüşü olmayan bir yola doğru sürüklüyor. Henüz zamanınız varken bunu düşünmelisiniz. Yanlış kişiyle ve çok hassas bir konuda inatlaşıyorsunuz.

Yüklendiğiniz aşırı sorumluluklar sizin genellikle parasız biri olmanıza yol açıyor. Olmazsa olmaz sorumluluklarınız dışındakilerden kurtulursanız hiç para sıkıntınız kalmayacak.

Uzak bir arkadaşınızın sağlık sorunu var. Uzak olduğu için de uzaktan ilgileniyorsunuz. Bugünlerde ona bir ziyaret yapmanız gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün çok ciddiye almanız gereken bir görüşmeniz var. Bundan elde ettiğiniz kazançları yakında anlayacaksınız. Günün ilerleyen saatlerinde sevindirici bir sürpriziniz var ; uzun zamandır görmediğiniz bir dostunuzla hasret gidereceksiniz. Aile ilişkilerinizde bazen ihmal ettiğiniz birilerinin gizli sitemlerini alıyor, ama bunu pek gözlemleyemiyorsunuz.

15 Eylül 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 05:51 Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, görüşmeleri ve derinlikli düşünmeyi işaret ediyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. Saat 16:00 Ay-Güneş görünümü, güvenliğiniz konusunda sağlam temelli olan girişimlerde bulunmak anlamında gayet faydalıdır. Bugünü ihmal etmeden ama geçmişi de unutmadan, gelecekle ilgili amaçlarınızı tekrar gözden geçirmenizi sağlar. Kendinize duyduğunuz güven, duruşunuza yansır. Saat 19:19 Ay-Jüpiter görünümü, eskiye ait konular bizi hassas kılıcıdır. Özellikle kardeşimiz, yakınlarımızın bize sıkıştığımız meselelerde destek olmasını bekleriz. Pek derdimizi kimseye anlatmayız. Fakat iş, sağlık, çalışma ortamı veya maddiyatla ilgili problemleri kafamıza takabiliriz. Güvence çok önemlidir. Güçsüz kalmaktan çekiniriz. İştahımız artabilir. Canımız sıkıldığında hemen bir şeyler atıştırabiliriz. Dikkat edelim. Saat 22:44 Venüs-Jüpiter görünümü, esnek bir hayat görüşü ve sempati yeteneğinin işaretçisidir. Sorunlarımız olsa dahi, bu enerji sayesinde hayata farklı bakarız. En azından kendimizi daha iyi hissederiz. İyimser düşünürüz. Evimiz, ailemiz, çalışma hayatımız veya günlük yaşantımızda olayları büyütmeyiz. Bulunur bir yol ve çözüm diyerek kendimizi motive ederiz. Ailemizi ve değerlerimizi sahipleniriz. Dengeli ve adil davranmaya gayret ederiz. Bir amacımız ve bir hedefimiz olduğunu, olması gerektiğini anlarız. İhtiyaç duyduğumuz ne varsa ona doğru çekiliriz. İyi bir işe, sağlıklı bir yaşama, geleceğimizi garanti altına almaya önem veririz. Bu hisler içinde birkaç günü değerlendiririz. Her şey emrinize amade olsun. Gönlünüzce bir gün geçirmeniz dileğimle,

15 Eylül 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birikim yapmak adına ideal bir gün. Eşinin harcamalarında ya da ailende, maddi planlamaları tek başına üstleneceksin.

15 Eylül 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kalbinizin sesini dinleyin ve olayları detaylandırın.

15 Eylül 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün zihinsel konularda fazla aktif olabilirsiniz. İş hayatınızda sözleşmeler gündeme gelebilir. Yakın çevrenizle birlikte program yapabilirsiniz. Keyif aldığınız konularla ilgilenebilirsiniz. Gün içinde hayalleriniz ile gerçekler arasında kalabilirsiniz. İşlerinizde kadınlardan destek görebilirsiniz. Sözleşmeler gündeme gelebilir.

15 Eylül 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş hayatınızı veya üzerinde yoğunlaştığınız bazıya da planları ilgilendiren konuların neticeye bağlanacağı bir gün. Planlarınızı yürürlüğekoymak için daha fazla çalışabilirsiniz. Bazı şeyler sonlansa da, bu sonlanmalar yeni ve çok daha güzel şeyler için yer açacak. Zaman zaman sinirlerinize hakim olamayabilir ve ani tepkiler verebilirsiniz. Sakin olmalısınız.

15 Eylül 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, çocuklarınızla iletişim konusunda olumlu adımlar atabilir, aşk hayatınızda yeni tekliflerle karşılaşabilir ve kendinizi en iyi şekilde göstereceğiniz sunum ve gösterilerde yer alabilirsiniz. Dolunay size ikili ilişkilerinizde kalıcı adımlar atma imkanı sunarken, ilişkisi devam edenler için bu zaman dilimi, ilişkiyi bir adım öteye taşıyabilecek etkidedir.

15 Eylül 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda keyfinize diyecek olmayabilir. Sağlığınızla ilgili konuları düzene oturtabilirsiniz. Ev, yuva ve aile alanlarınızda dilekleriniz gerçekleşebilir. İletişiminizi içten ve samimi tutun.

15 Eylül 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haftanın songünü mesai arkadaşlarınızla bir davete katılabilir çok da güzel, neşeli vakit geçirirsiniz. Evinizde görkemli bir yemek daveti verirseniz katılanları kendinize hayran bırakırsınız. Cemiyet hayatında öne çıkacağınız bir dönemdesiniz. Kariyeriniz için güze fırsatlar var değerlendirmeye bakın. Bu şans her zaman ele geçmez.

15 Eylül 2017, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sıkıntılı günler artık geride kaldı. Şimdi önünüze bakmanın tam zamanı. Çünkü fırsatlar sizi bekliyor. İyi yatırımlar yapabilir, maddi gücünüzü arttırabilirsiniz. Bu sevdiğinizle olan ilişkinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Sizi güçlü ve çalışkan görmek onu etkiliyor.

15 Eylül 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 14' 33" R
Ay
Koç
05° 47' 39"
Merkür
Koç
19° 37' 19"
Venüs
Boğa
07° 07' 01"
Mars
Koç
03° 32' 54"
Jüpiter
Boğa
25° 07' 09"
Satürn
Balık
16° 59' 58"
Uranüs
Boğa
22° 37' 56"
Neptün
Balık
29° 03' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 08"
Lilith
Başak
23° 53' 18"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 05/05/2024 09:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>