Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

14 Eylül 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yeni bir ilişkiye başlamadan önce kendinizle ilgili bazı kuşkular taşıyorsunuz. Tanışıp etkilendiğiniz insanı, beyninize yer etmiş bazı eski takıntılarla mutsuz edebileceğinizi düşünüyorsunuz.

Bugünü problemsiz geçirmek istiyorsunuz. Bugünün yorucu işlerini yarına erteleyeceksiniz. Akşam saatlerinde yapılacak toplantıya girmemenin yollarını arayacaksınız.

Bir para meselesinden arkadaşınızla aranızın açılması, bugün yaşadığınız tek para sorunu. Yakın bir günde çok paranın konu edildiği ve bu parayla herkesin eşit şekilde ilgili olduğu bir kalabalığın içinde olacaksınız.

Akşam yapacağınız bir ziyarette çok enteresan bulup şaşırdığınız bir tartışmaya tanık olacaksınız. Bu tartışmadaki enteresanlığı anlamaya çalışıp işin üzerine gitmeniz sizi küçük duruma düşürebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazı ilişkilerinizde peşin hükümlü biri olarak tanınmanız, size haksızlık gibi geliyor. Bunu yok etmek için de, susup görüş belirtmemek gibi kontra bir yöntem izliyorsunuz. Bugünlerde kafanızı kurcalayan konu, sizi çok yakında şaşırtabilir. Konuyla ilgili olarak gördüğünüz kişilerin konuyla uzaktan yakından ilgileri olmadığını görüp şaşırabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 03:42 Venüs-Kuzey düğüm kavuşumu, ailevi yaşamı güçlendirici ve geleceğinizle ilgili konularda moralinizi yükselticidir. Ailedeki sorunlar bu kavuşum sayesinde düzeltilir. İş hayatı ve sağlık düzene girer. Bir gelişme, bir haber sizi memnun eder. Bedeniniz güçlenir, isteklerinizi elde etme beceriniz artar. Kişisel hedefinize ulaşma inancınız fazlalaşır. Yeni bir yere taşınma, yeni bir işe başlamak gibi gelişmeler yaşanır. Aile içinde hoşgörü fazlasıyla etkin olur. Anne veya babadan destek görülür. Eşiniz veya partnerinizle aranızdaki dayanışma memnun edicidir. Refah duygusu artar. Saat 05:58 Güneş-Satürn görünümü, finansal konularda hesabı bilmek zorunda kalmanın önemini vurguluyor. İster istemez dikkatli şekilde hareket etmekte yarar var. Borç alıp-vermek gibi konulardan uzak durmak gerekiyor. Aşk hayatımızı ilgilendiren meseleler bizi biraz düşündürebilir. Kendimizi dışa karşı ifade etmekte veya anlaşma sağlamakta güçlük çekebiliriz. Aslında bu enerjinin olumlu tarafları da vardır. Kişi, neyin kendisi için faydalı veya zararlı olduğunu bilir ve ona göre bir yol ve yöntem belirler. Çocuklarınızın yetiştirilmesi, onların size olan davranışları, çocuk sahibi olma gibi konular üzerinde bilinçli düşünmek gerekir. Sağlığınıza önem vermelisiniz. Hiçbir şey sizden daha kıymetli değildir. Saat 07:41 Ay-Merkür görünümü, farklı yönlerinizi, fikirlerinizi kendinizden emin bir şekilde ifade edebilmeniz, herhangi bir konu üzerinde dikkatli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmanız için gayet olumlu bir görünümdür. Saat 10:48 Ay-Mars görünümü finansal konular üzerinde dikkatlice düşünmenizi, hedeflerinizi bilinçli bir şekilde gözden geçirmenizi sağlar. Saat 22:32 Ay-Neptün görünüm sayesinde yakınlarınız ve arkadaşlarınızla olan irtibatınız olumlu yöndedir. Hoşgörülü düşünürsünüz. Her işinizde kolaylıklar dileğimle,

14 Eylül 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün alacağın yeni kararlar çevrenden tepki almana sebep olacak. Önemli bir evrak ile ilgili sorun yaşayabilirsin.

14 Eylül 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal konularda önemli bir düzenleme içerisinde olabilirsiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yoğun bir gündeminiz olabilir. Görüştüğünüz kişilerin sizi etkilediği bir gündesiniz. Sorumlu olduğunuz konularda eğitim alabilirsiniz. Yakın çevrenizdeki kişilere daha fazla yoğunlaşabilirsiniz. İlgilendiğiniz konularda başarılı olmak sizin için önemli olabilir. Gün içinde çalışma hayatınızdaki sorumluluklar sizi yorabilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizİ huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

14 Eylül 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim açısından yoğunluğunuz devam ederken bugün ifade ve konuşmalarınıza duygusallığı ve hassasiyetleri daha fazla katabilirsiniz. Kısa yolculuklar ve görüşmeler gündeme gelebilir.

14 Eylül 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bazı ilişkilerinizde, eğlence hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan bağlantılarınızda bazı sorunlar oluşabilir. Para sıkıntılarınızın ilişkilerinizi etkilemesine izin vermemeye gayret etmelisiniz.

14 Eylül 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün Ay Yengeç burcunda ilerlerken ailevi konulara vakit ayırırsınız. Şefkat, koruma, sevgi prensibi ön planda olan bir gün. Komşularınızla birlikte çay sohbetleri yapar, nostalji yaşarsınız. Çocukluk anılarınızı masaya yatırdığınız bir gün. Eskiden kalan aile temaları tekrar önünüze çıkar. Yemek yemek, kurslara başlamak, yeteneklerinizi ortaya koymak için iyi bir gün.

14 Eylül 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün bir kıskançlık yaşayacaksınız. Buveya aşk hayatınızda olabilir. Yeni konulara el atmanın tam zamanı. Sevdiğiniz varsa havailik etmemeli ve ona sadık kalmalısınız. Sevdiğiniz yoksa karşınıza beğeneceğiniz kimseler çıkacak.

14 Eylül 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 09' 42" R
Ay
Koç
04° 34' 19"
Merkür
Koç
19° 33' 46"
Venüs
Boğa
07° 00' 51"
Mars
Koç
03° 29' 04"
Jüpiter
Boğa
25° 05' 59"
Satürn
Balık
16° 59' 34"
Uranüs
Boğa
22° 37' 39"
Neptün
Balık
29° 03' 05"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 52"
Lilith
Başak
23° 52' 45"
True Node
Koç
15° 24' 29"
Son Güncelleme : 05/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>