Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Aralık 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çekingenliğinizi bugünlerde fazla hissettiriyorsunuz. Ama sıcak kişiliğiniz yalnızlığı hiç hak etmiyor. Neyse ki, bu yalnızlığı bir an evvel bitirmeye kararlı görünüyorsunuz.

İşinizle ilgili çok ilginç düşünceleriniz var. Bu düşüncelerinizle ilgili parasal destek arayışlarınızda gelişmeler olabilir. Üretken birisiniz, ama bu anlamda yeterince destek göremiyorsunuz.

Yakında kısmen de olsa düzelme içine gireceksiniz. Günübirlik anlamında bir para sıkışıklığınız yok. Ama çok önemsediğiniz projeleriniz yüklü paraları gerektirebilir. Doğru hesaplar içinde olmalısınız.

İsabetli tercihler ve doğru adımlarla önünüzü açabilirsiniz. Sonradan bir şeyleri düzeltmeye çalışmanız boşuna zaman kaybı olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çevrenizde artan iletişimlerde bazı aksaklıklar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Beklediğiniz bazı haberler gecikebilir ve planlarınızda aksaklıklar olabilir. Yapacağınız işlerde başkalarının fikirlerini sorup çevrenizdeki kişilere danışabilirsiniz. Ancak bu konularda alacağınız fikirleri çok fazla önemsememelisiniz. Sizi yanıltıcı bazı fikirler alabilirsiniz. Düşüncelerinizi çevrenize anlatabileceksiniz. Olayları abartma eğilimine girebilirsiniz. Çevrenize karşı yanlış tutumlar içine girebilirsiniz. Ailevi konularda bir hareket olabilir.

18 Aralık 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:29 Ay-Neptün ile olumlu görünümüyle güne uyanıyoruz. Bu enerji, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göre şekillendirme arzunuzu işaret eder. Aşkı delice arzularsınız. Ancak yanılmamak için dikkatli olmaya da çalışırsınız. Saat 10:58 Ay-Venüs olumlu görünüm etkisi hem partneriniz hem de başkalarıyla aranızdaki pürüzleri düzeltme arzunuzun işaretçisidir. Saat 12:29 Ay-Mars zorlu görünümü, bize muhalif olan kişilerle aramızdaki hesaplaşmanın veya mücadelenin göstergesidir. Bunlar bizi İçten içe yormakta ve istediğimiz gibi adımlar atmamıza engel olmaktadır. Bu yüzden gerginlik duyabiliriz. Dürüst davranmayan insanlardan hoşlanmayız Saat 16:39 Ay-Pluto görünüm etkisi altında, duygularımız öylesine yoğun ve öylesine güçlüdür ki, ilişkimizi içeren konularda partnerimizin her bir hareketi ve bize yönelik her tavrını gözlemlemeye çalışırız. Konuşurken kullandığı sözcüklerin ardında neler saklı çözmek isteriz. Arzuladığımız şekilde huzurlu ve başarılı bir gün geçirmeniz dileğimle,

18 Aralık 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili sorumluluklarınız konusunda aşırı titiz davranıyorsunuz. Bugün hata yapmaktan çekiniyor ve düşüncelerinizi toparlamak konusunda sorunlar yaşamak istemiyorsunuz.. Hırslı yapınızı ortaya çıkaracak olaylarla gündeme geleceksiniz. Bugün, üstlerinizle aranızda sezgisel bağlarınız daha da güçlenebilir.

18 Aralık 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir. Bazı girişimlerde bulunmak veya fikir beyan etmek için doğru zamanda olduğunuzu düşünüyorsanız, biraz daha beklemeniz yararınıza olur derim Niobe’ce.

17 Aralık 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

18 Aralık 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bulunduğunuz ortamı değiştirmek için cesaretleniyorsunuz. Farklı işler yapmak adına ayağınıza kadar gelecek fırsatları değerlendirmelisiniz.

18 Aralık 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içindehayatınızla ilgili görüşmeler yapabilir,ilişkilerinizi geliştirebilir, günlük rutin işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebileceğiniz bugün, akşam saatlerinde ilişkilerinizde ani tepkilerden kaçınarak hareket etmeniz faydalı olacaktır.

18 Aralık 2014, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

18 Aralık 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 19' 04" R
Ay
Oğlak
23° 45' 26"
Merkür
Koç
16° 51' 08"
Venüs
Boğa
00° 51' 48"
Mars
Balık
29° 38' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 53"
Satürn
Balık
16° 33' 57"
Uranüs
Boğa
22° 20' 27"
Neptün
Balık
28° 54' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 39' 09"
Lilith
Başak
23° 19' 32"
True Node
Koç
15° 21' 31"
Son Güncelleme : 30/04/2024 07:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>