Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Temmuz 2017, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bugün duygusal sorunlar yaşamanız söz konusu olabilir. Karar vermek ve harekete geçmek için uygun günde değilsiniz. Sevgiliniz sizi alttan almak zorunda kalabilir.

İşyerinizde yeni fikirler üretiyorsunuz ve bunları ayrı ayrı değerlendiriyorsunuz. Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalısınız. Gün içinde bir fikir münakaşası yapabilir ve sinirsel gerilimler yaşayabilirsiniz.

Bugün maddi olarak yeni bir girişimde bulunmamaya dikkat etmelisiniz. Elinizdeki parayla bir süre yetinmek zorunda kalabilirsiniz. Harcamalarınıza bugünlerde çok dikkat etmelisiniz.

Yeni diyaloglara girmek için olumlu bir gündesiniz ve yeni fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Bu fırsatları iyi değerlendirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün genel olarak kendinizi güçlü hissedeceksiniz. Gün içinde aldığınız yada alacağınız kararlardan emin olacaksınız. Bugün düşünceleriniz berrak olacak ve kolaylıkla karar alabileceksiniz. Gün içinde bazı aksayan işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz. Arkadaşlarınızla yada bir süredir görüşemediğiniz aile büyüklerinizle görüşme fırsatı yakalayabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, iki önemli görünüm etkisinde Salı günümüz başlayacak. İlki, saat 04:37 Mars-Uranüs mücadeleci görünümüdür. Sizi iki alanda test edicidir. Bunlardan birincisi iç dünyanızda her türlü baskıdan uzak kalma arzunuz, ikincisi yeniliklerde bulunarak dünya ile temas etmek. Genel olarak bir yandan sahip olduğunuz değerleri savunup onların bir tekine bile zarar gelmesini istemezsiniz, diğer taraftan sanki bütün bağlarınızdan kurtulmak, kaçmak istiyor gibisinizdir. Yani siz bile kendi kendinizi anlamakta zorluk çekebilirsiniz. Ne istiyorsun diye sorduklarında, -Dilediğim gibi hayatımı kurarak üzerimdeki baskılardan kurtulmak istiyorum diyebilirsiniz. Sonra biraz durur, â€'Ya başaramazsam diyerek kendinizi hafife alırsınız. Birbiriyle çelişen bu iki dürtü günün tümünde etkili olduğundan doğal olarak belli bir agresiflik, ne yaptığını tam olarak kestirememe durumu oluşabilir. Böyle anlarda benim tavsiyem, öncelikle mantıklı bir şekilde durumunuzu ele almanız, fiziksel ve ruhsal açıdan sağlığınızı etkileyebilecek gerginliklerden uzak durmanız, zaman zaman sizi rahatsız eden gereksiz meseleleri gözünüzde büyütmemeniz, her şeyin bir zamanı ve olgunlaşma süreci olduğunu bilerek umudunuzu kaybetmemenizdir. İkincisi, saat 23:09 itibariyle etkili olacak. Venüs-Jüpiter görünümü, maddi konularda karşınıza fırsatlar çıkarıyor, moral ve motivasyon kazandırıyor. Çalışma hayatınızla ilgili konularda destek veriyor. Beden ve ruh sağlığınızı güçlendiriyor. Finansal açıdan durumunuzu iyileştirecek destekler sunuyor. Gün boyunca yüzünüzden gülümseme eksik olmasın. Canı gönülden sevgilerimle,

18 Temmuz 2017, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İnsanların düşüncelerinden yararlanabilen birisin. Gökyüzü, iletişiminin her alanda artacağına işaret ediyor.

18 Temmuz 2017, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gündelik yaşamınızda iletişim kurduğunuz kişilerle agresyona dikkat! Kardeşler ve yakın çevre iletişimlerinde de önemli oluşumlar olabilir.

18 Temmuz 2017, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz ilgili kişisel planlar yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda kararlar almak için acele edebilirsiniz. Hassas olduğunuz konularda arkadaşlarınızdan destek alabilirsiniz. Eğitimle ilgili konularda fırsatlar çıkabilir. Ticari işlerinizde değişiklik yapmanız gerekebilir. Gün içinde kardeşlerinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizİ huzurlu hissedebilirsiniz. Yaşamın tüm hoş etkenleri çevrenizi sarmış gibi görünebilir. Günün tadını çıkartın ve sizi sıkıntıya sokacak eylemlerden kaçının.

18 Temmuz 2017, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken kendinize olan güveninizi tazeleyebilirsiniz. İlişkilerinizde takınacağınız yönlendirici ve girişimci tutum ile dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevre ilişkilerinizde beklenmedik olaylara açıksınız. Kendinizi, yakın çevrenizdeki insanlarla birtakım tartışmaların içerisinde bulabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün topluluklar içinde bol iletişim kuracağınız bir gündesiniz. Toplantıdan toplantıya katılabilir, bütçe görüşmeleri yaparsınız. Birden çok işiniz aynı anda onaylanabilir. İlişkilerde abartılı diyaloglardan kaçının. Etrafınızdaki tüm insanlar kafa karışıklığına neden olmasın. Kimlerle ilerleyeceğinize önceden karar verin. Dans kursuna ya da bir egzersiz programına yazılabilirsiniz.

18 Temmuz 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

18 Temmuz 2017, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 57' 44" R
Ay
Koç
16° 42' 40" R
Merkür
Koç
20° 10' 03"
Venüs
Boğa
08° 01' 55"
Mars
Koç
04° 07' 10"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 38"
Satürn
Balık
17° 03' 38"
Uranüs
Boğa
22° 40' 31"
Neptün
Balık
29° 04' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 35"
Lilith
Başak
23° 58' 15"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>