Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Şubat 2018, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aranmayı beklemeniz size belki de zaman kaybettiriyor. Onunla zor unutacağınız saatler geçirmiş olmanız, illa ki aranacağınız anlamına gelmiyor. Ama sizin aramanız durumunda, unutulmaz bir akşam daha geçirmeniz çok mümkün.

Çok daha huzurlu bir ortamda çalışmanızı sağlayacak belirtiler görünüyor. İş yaşantınızdaki sorunlu birtakım ilişkileri sabrınızla yavaş, yavaş istediğiniz şekle sokuyorsunuz.

Gelirinizle ilgili bazı görüşmeleriniz olabilir. Hızla sıkışık bir döneme giriyorsunuz. Bunun farkındasınız. Bu sıkışıklığın çözümü için fazla olanaklı olmadığınızı düşünmeniz biraz yanılgı gibi.

Yeni aşkınız, yeni yılın ilk günü yırttığınız piyango biletinizin karşılığı olmalı. Yine aceleci davranmamaya özen göstererek, yeni aşk ilişkinize bir an önce bir hareketlilik getirmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde tıkandığınız konularda alacağınız destekler beklenenin üzerinde olacak. Ev ortamınızda yenilenme girişimlerinizde maddi engellere takılabilirsiniz. Kişisel sorunlarınızı yaygınlaştırma yanlısı değilsiniz. Bu, sizi dönemsel yalnızlıklara sokabiliyor. Sırdaş yoksunluğu çektiğiniz şeklindeki düşüncelerinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekiyor.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 03:15 Ay-Satürn görünüm etkisinde bir şeylere kızarız, içerleriz ancak duygularımızı belli etmemeye çalışırız. Bu kolay değildir. Hani içi seni yakar, dışı beni derler ya, aynen böyle bir ruh hali üstümüzde hakimdir. Saat 03:41 Mars-Kuzey düğüm görünümü, uzun vadeli yatırımlar için uygundur. Kredi ile borçlanmada faizlere ve geri ödeme şartlarını çok iyi inceleyiniz. Aileye ait bir mülkün satışı gerçekleşebilir. Bir başka yere taşınabilirsiniz. Buna benzer planların iyi takibini yapınız. Araştırınız, bakınız, yerinde gidip inceleyiniz. Saat 17:34 Ay-Kuzey düğüm görünümü, ailevi konulardaki sorunları aşabilme arzumuzun işaretçisidir. Bir şeyleri saklamadan, net ve açık şekilde ifade etmeye çalışırız. Çünkü böyle yaptığımızda kendimizi mutlu hissederiz. Saat 18:18 Ay-Mars görünümü, parasal konular üzerinde (yatırım-borç-alacak gibi) dikkatlice ve bilinçli şekilde düşünmenin önemini vurguluyor. Karar vermeden önce her şeyi iyice hesap ediniz. Hafta boyunca işlerinizde başarı ve gönül huzuru dileğimle,

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Harcamalarınla ilgili daha ölçülü hareket etmen gereken bir gün. Aşk hayatın adına güzel bir döngüdesin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yoğun gidenhayatınızdan dolayı özel yaşamınıza yeteri kadar zaman ayırmamanız eşiniz veya partneriniz üzerinde baskı ve kıskançlık gibi sorunlara neden olabilir, aranızdaki iletişimi olumsuz yönde etkileyebilir. Bununla ilgili açıklayıcı konuşmalar yapmanız karşınızdaki kişiyi rahatlatacak ve bu anlamda size karşı olan davranışlarını pozitif yönde değiştirecektir. Belki küçük bir seyahat ile hayatınıza sevgi dolu sıcacık bir gülümseme bırakabilir, sevdiğinizle bağınızı daha da güçlendirebilirsiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün risk almaktan ve cesaretli davranmaktan çekindiğiniz bir gün olabilir. Bilinçaltınızda harekete geçmeniz konusunda baskılandığınızı hissedebilirsiniz. Başkalarının duygusal ihtiyaçlarına karşı hassasiyet göstermeniz gerekebilir. Kendi duygularınızı da kontrol edebileceğiniz bir gün. Yakın çevreniz için fedakârlık yapmanız gerekebilir.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün düşünmeden ani kararlar vermemelisiniz. İşinizi ilgilendiren konularda beklemediğiniz bir ortaklık teklifi alabilirsiniz dikkatli davranın ve işin cazibesine kapılarak hareket etmekten kaçının. Ailenize mensup yakınlarınızın kendi maddi çıkarlarını göz ederek yapacağı davranışlarla üzülebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmişte kalan bir aşk ilişkisi tekrar gündeminize gelebilir. Bu bir karşılaşma ya da bir arkadaşınız vasıtasıyla alacağınız bir haberde olabilir. Duygularınız ve aklınız büyük bir savaşın içine girebilir. Sizi manevi olarak oldukça yıpratabilir. Beraberliği devam eden Boğa?lar Aşk hayatınızda romantizmin hakim olduğu keyifli bir gündesiniz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

19 Şubat 2018, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Haftaya biraz isteksiz başlayabilirsiniz. Bilinçaltınızda, duygusal konularda iniş çıkışlarınız olabilir. Kendinize aşırı yüklenmemeniz gerekiyor.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunun gökyüzündeki dansı bu hafta sizi işten çok dostlarınızla vakit geçirmeye itecek. Sosyal sorumluluk projelerinde harikalar yaratabilirsiniz. İhtiyacı olan kişilere ve gruplara kol kanat germek istersiniz. Arkadaşlarınızın derdi sizin derdiniz olur. Kimseyi bu kadar üstlenmeyin. Sonra ayak ağrısından şikayet edersiniz. Sanata yönelin.

19 Şubat 2018, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün fazlasıyla gerçekçi bir bakış açısı benimserseniz, kolayca karamsarlığa kayabilirsiniz. Ancak bu da, işleri şansa bırakmanızı veya iyimserliğin yarattığı diğer sorunları engelleyerek, attığınız adımların sağlam olmasını mümkün kılacaktır.

19 Şubat 2018, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
11° 13' 41" R
Ay
Kova
06° 35' 53"
Merkür
Koç
17° 13' 47"
Venüs
Boğa
02° 01' 06"
Mars
Koç
00° 21' 45"
Jüpiter
Boğa
24° 09' 01"
Satürn
Balık
16° 38' 53"
Uranüs
Boğa
22° 23' 40"
Neptün
Balık
28° 55' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 42' 20"
Lilith
Başak
23° 25' 46"
True Node
Koç
15° 20' 37"
Son Güncelleme : 01/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>