Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onun için duygulardan önce mantık geliyor. İlişkinizin en büyük problemi belki de bu. Bir süre daha bu çekişme sürecek gibi gözüküyor. Mantığınızdan çok duygularınızla hareket ediyorsunuz.

İşlerinizdeki yoğunluk önümüzdeki günlerde de devam edecek. İşinizle ilgili sizi mesleki olarak geliştirecek bir kalabalık içinde görünüyorsunuz. Bu birliktelikten çok kazançlı çıkacaksınız.

Bugünlerde para konularında zorlama tercihleriniz olabilir. Akraba çevrenizden gelen beklenmedik öneriler oldukça parlak. Ama koşullarınızı bir hayli zorlamanız gerekecek.

Sabırsızlık gösterdiğiniz konuda dişinizi biraz daha sıkmalısınız. Bu şekilde sonuç çok daha olumlu olacak.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde sizi sevindirecek bir haberiniz var. Haberin gerektirdiği çabukluğu göstermeniz gerekecek. Yeni dostluklar konusundaki girişimciliğiniz, bazı insanlarda arkadaşlığa zorlandığı hissi uyandırabiliyor. Önümüzdeki günlerde hassas konularda birtakım çözümsüzlükler yaşamanız olası. Bu konuda erken yorum ve yersiz müdahaleden kaçınmanız gerekecek.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 09:12-10:32 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu kısa süre içinde sizi ilgilendiren her konuda hassasiyet içinde olmanız, durumlar kendi bakış çerçeveniz doğrultusunda ele almanız ancak arzu ettiğiniz şekilde hareket edememenin gerilimi duymanız mümkündür. Burada dikkat edilecek nokta, akışa ayak uydurmak ve kendinizi zorlamamaktır. Saat 10:32 itibariyle Ay, İkizler burcunda seyrine başlayacak. Yenilik merakımızı yükselten bu enerji sizi zenginleştirecek, ihtiyaçlarınızı elde etmenizi sağlayacak her türlü düşünceye, öneriye açık olmamızı sağlıyor. Fikirlerimizi insanlara ifade ederek, bilgimizi göstermeye çalışarak güç elde etmek arzusu duyarız. Saat 22:16 Merkür-Satürn görünümü ailemiz, yuvamızla alakalı konular üzerindeki baskıyı azaltıcı ve anlaşma zemini bulunmasında etkilidir. Gönlünüz her dem huzur bulsun. Kalben sevgilerimle,

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün aksiliklerin yaşanabileceğini vurguluyor gökyüzü. Özellikle duygusal davranıp sakin kalmaya özen göstermelisin.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerde aynı amacı paylaştığınız kadınlarla olan iletişim tarzınıza dikkat. Rekabet ortamı yaratmamaya dikkat etmelisiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde maddi kaynaklarınızla ilgili değişik koşullar gündeme gelebilir. Harcamalarınıza dikkat etmeniz gereken bir gündesiniz. İşten gelen paralar olabilir. Bunları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Güçlü kişileri karşınıza almak işlerinizi zorlaştırabilir. Endişe duyduğunuz konuları kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınız artıyor. Ailenizin sizden beklentileri var. İleride vicdan azabı çekmemek için yapmanız gereken ne varsa yapın. Karşılığını sevgi olarak alacaksınız.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün ilişkilerinizde daha kararlı ve sabırlı olduğunuz bir zamandasınız ancak karşınızdaki insanların geçici olarak soğuk taraflarıyla karşılaşabilir, mesafeli bir tavır görebilirsiniz. 17.40 sonrasında geçmişe yönelmek yerine içinde bulunduğunuz anın size verdiklerine odaklanmalısınız. Partnerinizle birlikte romantik bir akşam geçirebilirsiniz, fakat paylaşmak istediğiniz çok önemli konuları, enerjisi iletişim için uygun bir günde paylaşmanız faydalı olacaktır.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenize yönelik ortak parasal konularda olumlu etkiler altındasınız. Sorumluluklarınızı bileceksiniz. Konuştuklarınızı uygulamak için istediğiniz gücü ve desteği hayattan sağlayacaksınız.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde İkizler burcuna geçecek olan Ay, sizin zihninizdekileri etkili biçimde dile dökmenize destek verecek. Becerikli, pratik zekalı bir kadından destek alabileceğiniz bir gündesiniz. Diğer yandan başarılı müzakere becerileriniz herkesin ilgisini çekebilir. Ticaretten veya katılacağınız eğitimlerden başarılı sonuçlar elde edersiniz.

19 Temmuz 2017, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünlerde herkes sizin ne kadar kendini beğenmiş ve vurdumduymaz olduğunuzu düşünüyor. Oysa siz böyle değilsiniz. İncindiğiniz zaman zırhınıza bürünüyorsunuz. Alçak gönüllülüğünüz ve vericiliğiniz dostlarınızın artmasına yol açacak. Aşkta da hep ben alırım, böyle olmalı demeyin.

19 Temmuz 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 22' 46" R
Ay
Koç
23° 02' 35" R
Merkür
Koç
20° 29' 56"
Venüs
Boğa
08° 33' 44"
Mars
Koç
04° 27' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 42"
Satürn
Balık
17° 05' 44"
Uranüs
Boğa
22° 42' 00"
Neptün
Balık
29° 05' 13"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 60"
Lilith
Başak
24° 01' 07"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>