Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk hayatınızda küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz bugün. Duygularınız düşüncelerinizi etkileyecektir ve olaylara daha duygusal bir açıdan bakabilirsiniz.

İş yaşamınızda oldukça tutarlı hareket edeceğiniz ve zihinsel olarak oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar almanız mümkün. Karşınıza yeni fırsatlar çıkabilir ve hoş sürprizler yaşayabilirsiniz.

Maddi konularda genel anlamda şanslı olacağınız bir gündesiniz ve kendinize yeni gelir kaynakları bulmak bir takım girişimlerde bulunabilirsiniz. Maddi konularda olumlu etkiler altında olacaksınız.

Çalışma hayatında rekabet ve çekişme sizin kişiliğinize uymuyor. Bu yüzden bugün iç dünyanıza dönebilir, günlük işlerinizi yaparken sıkıntıya düşebilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün zamanınızın çoğunu evinizde geçirecek, işlerinizi evinizden organize etmeye çalışacaksınız. Çalışma hayatına mantıklı yaklaşıyor,ve sosyal yaşamınızı iyi dengeliyorsunuz. Ebeveynlerinizin onlara doğal gelen ama sizi inciten kırıcı davranışlarına karşı kendinizi güzel sanatlarla uğraşmaya verdiniz ve bu konuda da oldukça başarılısınız. Sevdiklerinize güzel sürprizler yapma hazırlığı içindesiniz.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 07:30 Ay-Mars olumlu görünümü, özel veyaanlamında kurulacak ortaklıklarda kazançlı çıkma arzumuzun göstergesidir. Eğer şu aralar problemlerimiz varsa, bunun mutlaka çözüme kavuşmasını istiyoruz. Duygusal anlamda kimseye güvenmeyebiliriz. Karşımızdaki kişinin niyetinden emin olmak isteyeceğiz. Ev alanı içinde veya ev-ofis tarzı çalışıyorsanız bulunduğunuz mekanda liderlik gücünüz bir hayli yüksek olduğundan, bir başkasının sizi hafife almasına izin vermezsiniz. Yapılacak işleri bizzat yöneten kişi olmayı tercih edersiniz. Parasal ve ailevi konular üzerinde, bu görünüm sizi aktif hale getirir. Ancak başkalarını da ciddiye almamızda yarar var. Ne fazla endişeli ne de gereğinden çok baskın davranmayınız. Saat 11:44 Ay-Güneş görünümü, mali konular,ortaklıklarımız, evimizin ihtiyaçlarıyla ilgili meselelerdeki duyarlılığı işaret ediyor. Bunları yerli yerine koymak arzumuz bir hayli yükseliyor. Saat 18:43 Ay-Neptünle zorlu bir görünüm yapacak. Hedefine odaklanan kişi başarı özlemiyle yanıp tutuşuyor. Çevresiyle olan ilişkisini önemsiyor ve ileriye dönük olarak düşünülen işlerde yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmekten yana olmamızda yarar var. Benim günlük aktivitede size tavsiyem her zaman bir açık bir kapı bırakmanızdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Bize huzur veren, gönlümüzü okşayan, ruhumuzu canlandıran insanlarla bir arada olmamız dileğimle,

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çevrendeki insanlardan, güçlenmek ve yükselmek için destek alacaksın. Uzayan bir işin varsa çözüme ulaşabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ya da ekip arkadaşlarınız ile ilgili gizlilikleri öğrenmeniz bununla ilgili tavır belirlemeniz söz konusu.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sizi yoran konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ortaklı konularda sıkıntı çekebilirsiniz. Bazı belirsizlikleri göz önünde tutmalısınız. Finansal konularda değişen koşullar içinde kalabilirsiniz. İşlerinizde daha fazla mücadele etmeniz gerekebilir. Ticari konuları iyi değerlendirmelisiniz. İşlerinizdeki ilerleme size sorumluluk getirebilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

DUYGUSAL bir gündesiniz. Hayata pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Moralli haliniz, aile hayatınıza da olumlu yansıyacak ve mutlu olacaksınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yaşamınızla ilgili yeni kararlar almak, ev ve yerleşime dair düzenlemelerde bulunmak ve kendinizi güvende hissettirecek yeni planlar yapmak için ideal bir gündesiniz. Bugün güven duygusu sizin için çok önemli olacaktır. Bu güvenceyi somut olan şeylerde arayacak, sevdiklerinizin her an yanınızda olmasını isteyecek ve onlarla sevgi dolu paylaşımlarda bulunacaksınız.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ne kadar zorlanırsanız zorlanın, hayat sizi her şartta koruyor. Parasal işler üzerinizde gerilim oluşturabilir. İlla bir tarafı seçmeniz gerekmiyor, işlerinizi planladıktan sonra her şey rayına oturabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi ortaya koyabileceğiniz bir günde olabilirsiniz. Bu durumunuzla karşınıza güçlü kişileri de çekebilirsiniz. Güvenle ilgili problemler su yüzüne çıkabilir.

1 Ağustos 2017, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni girişimlerde bulunabilir hatta atılımlar yapabilirsiniz. Birkaç işi birarada götürmek durumunda da kalabilirsiniz. Yeni bir anlaşma sayesinde bol paranız olabilir. Uzak bir yerden gelen biriyle tanışacaksınız. Bu insan bir yabancı olabilir.

2 Ağustos 2017, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 50' 02" R
Ay
İkizler
14° 28' 47" R
Merkür
Koç
23° 38' 39"
Venüs
Boğa
12° 57' 27"
Mars
Koç
07° 11' 19"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 06"
Satürn
Balık
17° 22' 41"
Uranüs
Boğa
22° 54' 25"
Neptün
Balık
29° 11' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 35"
Lilith
Başak
24° 24' 52"
True Node
Koç
15° 12' 30"
Son Güncelleme : 10/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>