Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2015, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir sizden beklediği yakınlığı bugün hissettirmeniz için fırsatınız olabilir, siz de bu fırsatı iyi değerlendireceksiniz. Zaman zaman kuşkuya düşüyorsunuz ama kuşkularınız yersiz. Gözü sizden başka hiç kimseyi görmüyor.

İşyerinizde keyifli ve verimli bir gün geçireceksiniz. Bugünarkadaşlarınızla aranızda geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Bu konuşmalardan umutlanabilirsiniz. Umutlarınız gerçekleşmesinin önünde hiçbir engel yok.

Harcamalarınızı azalttıkça azalttınız ama yakınlarınız sizin kadar dikkatli davranmadığı için iki yakanız bir araya gelemiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz.

Midenizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen yemeğinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. Evinizle ilgili bir karar vermek durumda kalabilirsiniz. Ya yeni bir eşya alma arifesindesiniz ya da taşınmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda vereceğiniz kararlardan daha sonra pişmanlık duymayacaksınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 00:53 Ay-Satürn karşıtlık etkisinde Cuma gününe adım atıyoruz. Bu enerji, finansal ilişkileriniz, ortaklaşa paylaşımlar,veya eşin mali durumu, uzun vadeli yatırımlar, kredi konularında çok dikkatli bir hesaplamada bulunmadan karar vermenin yanlış olacağını işaret ediyor. Elinizdeki parayı riske atmadan, bir borç almadan, iyice araştırmadan önce düşünmelisiniz. Saat 06:30 Ay-Mars görünümü, bir yandan parasal konularda aktif olmanın işaretçisi, diğer yandan kendimizi ifade etme konusundaki yoğunluğun simgesi. Ancak para kazandırıcı olmayan faaliyetlere, bir fayda sağlamayan işlere karnımız tok. Adım attığımız işlerde başarılı sonuçlar almak için mücadeleci davranacağız. Saat 08:08  Ay-Merkür görünümü, maddi konular üzerinde hesaplamaların, konuşmanın işaretçisi olurken, diğer yanıyla nezaketi, uzlaşmayı, anlaşmayı bu saatlerde fazlasıyla önemsememizi sağlıyor. Merkür geri hareket döneminde olduğumuza göre, alacak-verecek konularında aceleci kararlar vermemeliyiz. Parasal yöndeki hesaplarımızı çok dikkatli yapmalıyız. Açılmayalım. Saat 11:58  Ay-Neptün görünümü, iç dünyanızda sıkıntı yaratan bazı konularda kendi isteklerinizi dile getirmeye veya öne çıkarak derdinizi anlatmaya çalışsanız da, büyükleriniz veya başka kişiler sizi anlamakta zorluk çekebilirler. Bunun nedeni iletişimsel konulardaki enerjinizin düşüklüğüdür. Söyleyeceklerinizi başka bir güne ertelemek faydalıdır. Saat 14:16 Ay-Güneş arasındaki güçlü görünüm, kendinizi hemhem de finansal konularda gayet güçlü bir şekilde ifade etmenizi, dengeli ve ölçülü hareket ederek ilerlemenizde destek oluyor. Saat 18:06 Ay-Jüpiter görünümü, maddi harcamalarımıza dikkat etmemizde yarar var. Sevdiklerimizi memnun etmeye çalışırken, bütçenin ayarını şaşmayalım. Gün, güzellikleriyle bizi kucaklasın. Her adımınız hayırlı olana kapılar açsın. Kalben sevgilerimle,  

2 Ekim 2015, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni seçeneklerinizi görmeye çalışmalısınız. Gün içerisinde ziyaretler veya yolculuklar söz konusu olabilir. Sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi güçlendirmenizi sağlayacak yenilikler yapabilir, birlikte faaliyetlerde bulunabilirsiniz. İlişkilerinizde uzlaşmacı olabilmek için elinizden geleni yapmanızda fayda var.

2 Ekim 2015, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi niyetli, ama yararsız veya mantıksız öneri, tavsiye ya da yorumları olan kişileri dinliyormuş gibi yapabilirsiniz. Sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu en iyi siz biliyorsunuz. Net ya da gerçekçi olmayan fikirleri olan kişiler kafanızı karıştırmamalı. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Maddi başlıklı konular, harcamalar, konfor, huzur ve zevkler ön planda. Öğle saatleri civarında, ilişkilerde birbirimizi anlamamız, ikna etmemiz veya birbirimize mesaj iletmemiz zor olabilir. Öğle sonrası saatler biraz muğlak, kafalar karışabilir ya da ne yapacağını bilememe durumu söz konusu olabilir. Gerçekçilikten uzak saatlerde ya da dalgın ve kararsız olabiliriz. Karşı fikirlerin arttığı ve herkesin eline geçen veya karşı tarafın verdiği mesajlara göre bazı şeyleri yeniden şekillendirdiği günlerdeyiz. Geceye doğru baskı altında, engellenmiş, sınırlandırılmış veya huzursuz hissedebiliriz veya artan işler ya da yükler bizi yorabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

1 Ekim 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kişisel yeteneklerinizi ön plana koymak için çaba gösterebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız desteklerle kendinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Harcamalarınızla ilgili bütçeleme yapmak sizin için iyi olabilir. Akşam saatlerinde koşullar yorucu bir hal alabilir. Akışta kalmaya çalışın.

2 Ekim 2015, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Evinizde ailenizle birlikte olmak için işlerinizi bırakıp onlara koşmanız, size zor anlar yaşatacak. İş arkadaşlarınızın uyarılarını dinlemiyor, sürekli aklınıza eseni gerçekleştiriyorsunuz.

2 Ekim 2015, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu ay, beraber çalıştığınız insanlara saygıyla ve sevgiyle yaklaşımınızalanlarınızda sizi aranılır kılabilir. Aşk hayatınızda şans ve fırsatlar olabilir. Bugün, aile hayatınızda dikkatli olmalısınız.

2 Ekim 2015, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi yaparken müşterilerinize karşı ya da birlikte çalıştığınız kimselere karşı aşırı müsamahakar davranmamaya özen gösterin. İletişim, yazı, seminer, eğitimle ilintili konularda hedeflerinize daha kolay varabilecek, destekler alabileceksiniz. Eğer kiarayışı içindeyseniz, hemgörüşmelerine gidebilirsiniz sık sık. Bu konuda yakın çevrenizden, kardeşlerinizden de destek alabilirsiniz..

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

2 Ekim 2015, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 00' 34" R
Ay
Koç
17° 25' 34" R
Merkür
Koç
20° 12' 16"
Venüs
Boğa
08° 05' 31"
Mars
Koç
04° 09' 25"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 19"
Satürn
Balık
17° 03' 52"
Uranüs
Boğa
22° 40' 41"
Neptün
Balık
29° 04' 34"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 45"
Lilith
Başak
23° 58' 34"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 04:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>