Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

2 Ekim 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir sizden beklediği yakınlığı bugün hissettirmeniz için fırsatınız olabilir, siz de bu fırsatı iyi değerlendireceksiniz. Zaman zaman kuşkuya düşüyorsunuz ama kuşkularınız yersiz. Gözü sizden başka hiç kimseyi görmüyor.

İşyerinizde keyifli ve verimli bir gün geçireceksiniz. Bugünarkadaşlarınızla aranızda geleceğe yönelik konuşmalar geçebilir. Bu konuşmalardan umutlanabilirsiniz. Umutlarınız gerçekleşmesinin önünde hiçbir engel yok.

Harcamalarınızı azalttıkça azalttınız ama yakınlarınız sizin kadar dikkatli davranmadığı için iki yakanız bir araya gelemiyor. Bugün bütçenizle ilgili endişe duyabilir, yeni çözümler aramaya çalışabilirsiniz.

Midenizle ilgili sorunlar yaşayabileceğiniz bir gün. Yiyeceğinize, içeceğinize her zamankinden daha fazla dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her alanda çok yapıcı ve pozitif olduğunuz bir gündesiniz. Sabah saatlerinde başlayan iyimserliğiniz gün boyu sürecek. Öğlen yemeğinde verimli bir sohbet yapabilirsiniz. Evinizle ilgili bir karar vermek durumda kalabilirsiniz. Ya yeni bir eşya alma arifesindesiniz ya da taşınmayı düşünüyorsunuz. Bu konuda vereceğiniz kararlardan daha sonra pişmanlık duymayacaksınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftaya, saat 02:36 Mars-Pluto uyumlu etkisinde başlıyoruz. Sıkı çalışmanın ve yavaş yavaş işlerinizi yoluna koymanın göstergesi olan bu enerji, amacının farkında olan bireyin, yılmadan çalışması, kendinden emin olması halinde, başarılı olacağını vurgulamaktadır. Çünkü kendine güvenen insanın ulaşamayacağı zirve yoktur. Zamanla oturur her şey, olumlu düşünün ve dediğim gibi mücadeleden vazgeçmeyin. Saat 02:56 Ay-Satürn görünümü,hayatında hiç kimseye ihtiyacınız yokmuş gibi bir tavır içinde olabilirsiniz. Çünkü sizi hafife almalarından hoşlanmazsınız. Ancak maddi ve manevi anlamda ilişkiniz olan kişilerle bağınızı güçlü tutmak zorunda olduğunuzu bilmelisiniz. Saat 12:13 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyumlu davranmamız gerekir. Saat 14:12-17:26 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Ilımlı düşünmek, olgun bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Karar alma sürecinde olduğunuz konularda tekrar gözden geçirmelerde bulunmak doğru olacaktır. Saat 17:26 itibariyle, Balık burcunda ilerleyecek Ay, hem duygularımızı hem bakış açımızı pozitif yönde destekliyor. Toplum içindeki yerimiz, ailemizle olan irtibatımız, büyüklerimizle olan sevgi alışverişimiz, inancımız güçleniyor. Değerlerimizin hayatımızdaki yerini, onlara olan sevgi ve saygımızı bu görünümün yüceliği sayesinde yükseliyor. Başkalarıyla uyumlu ve yapıcı ilişkiler kurabileceğiniz bir gün geçirmeniz dileğimle

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Öfkeni kontrol etmekte zorlanabileceğin bir gün. İş yerinde kızdığın bir arkadaşına sert sözler sarfedebilirsin.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eviniz ve yaşadığınız alanla ilgili sıkıntılı bazı süreçlerden geçmek durumunda kalabilirsiniz. Kariyerde önemli ve sağlam adımlar gündeme gelebilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklarınız artabilir. İşlerinizi daha iyi hale getirmek için daha çok çabalayacağınız bir gündesiniz. Göz önünde olacağınız zamanlar var. Günün ikinci yarısında aynı çevreden insanlarla bir araya gelebilirsiniz. Aileniz için harcamalar yapabilirsiniz. Sosyal konularla ilgilenmek için zaman bulabilirsiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geleceğinizi ilgilendiren güzel işlerde bulunmaktan haz duyuyorsunuz. Özel işlerinizi aksatmamalısınız. Sağlığınızla yakından ilgilenin. Artan iştah şişmanlık sorunu yaratabilir.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Borçlar dengesini oluştururken bazı eksiklikleri yeniden yapılandırmanızda fayda var.

2 Ekim 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aktif olaylarla haftaya başlıyorsunuz. Beklenmedik yerlerden desteğiniz olabilir. Özel hayatınızda duygusal çözümler üretebilirsiniz. Başkalarından göreceğiniz destekleri göz ardı etmemelisiniz.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha önce yaptığınız planlarınızı uygulayabileceğiniz bir dönemdesiniz. Elinize geçen fırsatları hemen değerlendirin. Gelişmeler beklediğiniz gibi olacak. Gün içinde duygularınız kabarabilir, kontrollü davranın.

2 Ekim 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz. Parasal durumdan çok sıkışıksınız.

2 Ekim 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 19' 02" R
Ay
İkizler
21° 23' 11" R
Merkür
Koç
24° 08' 19"
Venüs
Boğa
13° 34' 23"
Mars
Koç
07° 34' 18"
Jüpiter
Boğa
26° 21' 10"
Satürn
Balık
17° 24' 58"
Uranüs
Boğa
22° 56' 10"
Neptün
Balık
29° 11' 53"
Plüton
Kova
02° 05' 24"
Chiron
Koç
21° 13' 11"
Lilith
Başak
24° 28' 12"
True Node
Koç
15° 09' 44"
Son Güncelleme : 10/05/2024 15:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>