Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sevgilinizle güzel ve seviyeli bir ilişki yaşıyorsunuz fakat aranızdaki duygusal bağ yeterice güçlü değil. Bu yüzden kendinizi sevgilinize açamıyorsunuz ve ürkek davranıyorsunuz.

İş yerinizde arkadaşlarınızla sürekli tartışma halinde olmanız müşterileriniz tarafından olumsuz karşılanıyor. Bu konuyla ilgili yakında amirinizden bir ihtar alabilirsiniz.

Borçlarınızı zamanında ödüyorsunuz ve bu konuda sıkıntıya düşmüyorsunuz. Fakat harcamalarınıza biraz daha dikkat etmelisiniz. Yakında karşınıza ek bir masraf çıkabilir.

Çok sevdiğiniz bir yakınınız bugün size bir şikayette bulunacak ve bu konuyla ilgilenmenizi isteyecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düşünme ve planlama aşamasında kalabileceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ön planda hissetmekten çekinebilir, başkalarına yardım ve karşılıksız çalışma konularında gönüllü olabilirsiniz. Bugün kendinizi rahatlatmak için alışveriş yapabilir, yaratıcılığınızı çeşitli konularda ortaya çıkartabilirsiniz. Aile hayatınızda beklemediğiniz olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 01:24 Ay-Venüs karşıtlığı etkisinde Cumartesi gününe adım atacağız. Ilımlı paylaşımlar, dostlarla muhabbet, huzur bulmak arzumuz yoğun bir gündeyiz. Aşkta seçiciyiz ve mükemmeli istiyoruz. Saat 15:21-22:19 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde, hangi konuda olursa olsun, bir yön belirlemeniz pek kolay değildir. İlişkilerinizde aradığınız dürüstlük ve doğruluktur. Ancak bunu tam anlamıyla bulamayabilirsiniz. İlerlemek istediğimiz konularda yönümüzü bulmakta zorlanmamıza veya gittiğimiz yönden emin olmamamıza sebebiyet verebilir. Kişi alışkanlıklarının esiridir ve bunların tekini dahi kaybetmek istemez. Gerçekçi olmayan düşler kurabilir. Oysaki bu düşlerin ne kadar doğru olduğu hususunda iyi düşünmesi gerekir. İşte bütün bunlar boşluk etkisinin yarattığı ruh halleridir. Sakin olunup, mantıklı düşünülmeye çalışılır. Saat 22:19 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Keyifli bir cumartesi günü geçirmeniz dileğimle,

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Seyahat planları yapmanız gerekirken, siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Bugün beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için, uygun zemini oluşturmalısınız. Geçmişlerde kalan bir arkadaşınızdan alacağınız haber, kısa süreliğine de olsa sizi anılarınıza döndürebilir.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli ilgi alanlarınızı genişletmenizi veyahayatınızla ilgili amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak seyahatlere çıkmalısınız. Sevdiğiniz kişilerle özel zamanlar geçirebilirsiniz. Yeni şeyler denemekten korkmayın. Kişisel gelişimize önem vermeniz ilerlemenizi hızlandıracaktır. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sabaha karşı saatlerden itibaren veya sabah saatlerinde kısmen gergin etkiler ön planda olabilir. Stresli durumlarla karşılaşabiliriz. Huzursuz veya engellenmiş hissedebiliriz. Riskli yerlerden veya güvenmediğimiz kişilerden uzak durmakta, ufak tefek kazalara karşı tedbirli olmakta fayda vardır. Artan yük ve sorumluluklar ya da saldırgan tepkiler veren kişiler sıkıntı verebilir. Öğle saatleri civarında, unutkanlıklar, kararsızlıklar, konsantrasyon bozuklukları, hayalperest yaklaşımlar veya yanıltıcı kişiler ön planda. Akşam saatlerine doğru, dahabitirici olabilir veya sağlam ilişkiler kurabiliriz, ama gece saatlerinde yine ilişkiler zorlanıyor, kelimeleri dikkatli seçmek gerekiyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

19 Ağustos 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Beklenti ve ümitlerinizde değişiklikler gündeme gelebilir. Yine de yaratıcı konularda yapabileceğiniz çok şey var.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Konuşmadan önce düşünmek için kendinize zaman tanımalısınız. Kelimelerinizin hayatınızda büyük etkisi olacak. Para ve güç ayrıca sizinle. Her şeyi çözmeniz mümkün.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca bir şeyleri başarma ve aşma arzunuz yükselirken, yakın çevrenizle görüşmeler yapabilir, eğlenceli etkinliklerde yer alabilirsiniz. Kadınlarla ilişkilerinizde dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızdaki gelişmeleri arkadaşlarınız ve çevrenizle paylaşma vakti gelmiş bulunuyor. Yine de her iki taraf arasında gidip gelmeleriniz bugün sizi zorlayabilir. Önemli konulara odaklanmış durumdasınız.

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz.Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Gerek sosyal, gerek mesleki bağlantılarınızla organizasyonlara katılabilmek, etkinlikler düzenleyebilmek için uygun bir zamanlamaya sahipsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınızla bir araya gelmek ve karşılıklı maneviyat güçlendirmek için de akşam saatlerine kadar vaktiniz bulunmaktadır. Burç burç yorumları günlük burç yorumları

20 Ağustos 2016, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

20 Ağustos 2016, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 58' 17" R
Ay
Terazi
12° 20' 13"
Merkür
Boğa
04° 57' 58"
Venüs
Boğa
24° 36' 44"
Mars
Koç
14° 24' 60"
Jüpiter
Boğa
28° 28' 10"
Satürn
Balık
18° 02' 56"
Uranüs
Boğa
23° 27' 25"
Neptün
Balık
29° 25' 07"
Plüton
Kova
02° 02' 21"
Chiron
Koç
21° 40' 52"
Lilith
Başak
25° 27' 53"
True Node
Koç
14° 56' 45"
Son Güncelleme : 19/05/2024 14:20

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>