Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Onu hala çok seviyorsunuz ama kızgınlığınız sürüyor. Bugün yakın arkadaşlarınız aracılığıyla size bir mesaj iletebilir. Sizin de bu mesaja kayıtsız kalmanız pek mümkün değil. Öfkeniz sevginize yenik düşecek gibi.

Zaman zaman tek başınıza karar vermek sizi ürkütüyor. Bu duruma alışmanız gerekecek. Çünkü bugünlerde inisiyatif almanız ve hızla karar vermeniz bekleniyor sizden.

Almak istediğiniz birkaç şeyden birini tercih etmek zorunda kalabilirsiniz. Bütçenizi gözden geçirdiğinizde bunun bir zorunluluk olduğunu göreceksiniz. Harcamalarınızda bir süre daha dikkatli olmanız gerekecek.

Pek çok şeyi başarabilecek yeteneğe sahipsiniz. Bunu bilerek kendinize biraz daha güvenmeniz gerekiyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bir gündesiniz ve bugün idealleriniz ön plana çıkacaktır. Duygusal olarak kendinizi son derece güçlü hissedeceksiniz ve çevrenizdeki insanları etkilemek konusunda başarılı olacaksınız. Başladığınızbazı işleri bugün bitirebilirsiniz ve kendinizi çok enerjik hissedeceksiniz. Özgürlük ihtiyacınızda önemli ölçüde artış olacaktır ve içinizden geldiği gibi davranmak eğiliminde olacaksınız. Çabuk harekete geçmek ve aynı anda bir çok işle ilgilenmek isteyeceksiniz.Yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 07:31 Ay-Akrep burcu geçişiyle güne uyanıyoruz. Bu enerji, partnerimiz,ortağımız veya genel olarak insanlarla olan paylaşımlarımızı, ilişkilerimizi derinlikli olarak gözden geçirmemizi sağlıyor. Biz, kendimize göre nasıl düşünüyorsak, başkalarının da kendine göre düşünceleri var. Bize garip gelse de, hatta bazı kişilere içten içe kızsak da sınırlarımızı bilmemizde yarar var. Bu enerji, bir ilişkinin tekrar canlandırılması, bir ortaklığın mercek altına alınması, pürüzlerin birlikte ayıklanması, düzeltilmesi anlamında önem taşıyor. Miras paylaşımı, finansal gelirin ortaklaşa bölüşülmesi, mahkeme ve yasal yollardan gelen para akışı, bankalarla alakalı konular gündem maddemizde yer alabilir. Saat 16:30 Ay-Neptün olumlu görünümü, aileniz, eviniz ve değer verdiğiniz her şeyi, ideallerinize göz önüne alarak ele alacağınızı gösteriyor. Hem hedefinize varmak hem de güvenliğinizi sağlamak için, inançla ilerlemenizde size yardımcıdır. Saat 16:55 Venüs-Neptün zorlayıcı görünümü, başkalarıyla aramızdaki ilişkileri, hem maddi hem de manevi anlamda dikkatle gözden geçirmemiz gereken zamandır. Bir anda verilen kararlar, kurulan ilişkiler nasıl yanlışsa, problemler olduğu halde iyi niyetle sürdürülen beraberliklerde hayal kırıklığı yaratıcı olabilir. Bir borcun altına imza atmak, birisine güvenip bir işe kalkışmak, bizim için gayet önemli olan konuları herkesle paylaşmak bu görünüm altında doğru olmaz. Çıkarlarımızı akıllıca gözden geçirmek, bilinçli bir yol izlemek gerekir. Ayrıca bir borcu bitireyim derken, başka bir borcun altına girmek de sakıncalıdır. Birlikte olduğunuz kişilerin size karşı ne kadar dürüst olduklarını bilmemizde fayda var. Bankalarla alakalı işler, yolculuklar, karşınıza çıkan kişiler, verilen sözlere çok dikkat etmeliyiz. Zorlukları, güce dönüştürmemiz, güzelliklerle dolu bir gün geçirmemiz dileğimle,

20 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Duygusal değişimleriniz yüzünden çevrenizdeki kişilerin zor anlar yaşadığını fark etmeyebilirsiniz. Bugün, dostlarınızla gücünüzü birleştirebilir ve kendinizi onların yanında mutlu hissedebilirsiniz. Kalbini kırdığınız kişilerin gönlünü almalı ve kendinizi affettirmelisiniz. Küçük seyahat planları yapacaksınız

20 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendiliğinden gelişen olaylar sizin belli konularda serbest kalmanıza yardım edebilir. En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız. Keyif aldığınız şeylerle vakit geçirmelisiniz. Kendinizde yapacağınız değişiklikler iyi hissetmenize yardım edebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Pek çok konunun kendi uzman olduğumuz alanlara ya da yeteneklerimize uygun olarak düzenlenmesi ve çevredeki kişilere bu anlamda önderlik edilmesi gerekebilir. İnisiyatif almak işleri kolaylaştırıp, ilerlemeyi desteklemekle kalmayıp, kazançları korumak veya arttırmak için de gerekli olabilir. Ancak, ilişkilerde mutlaka ve mutlaka kibar olmak, diğerlerinin fikir ve isteklerini de göz önünde bulundurmak ve sakinliği korumak gerekecektir. Zira, tartışmaları körükleyen bir atmosfer söz konusu. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

20 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evliliğinizde mutlu ve keyifli olacağınız bir süreç içine giriyorsunuz. Eşinizle olan uyumunuz artacak. Hukuk alanındaki işlerinizde mücadele etmeniz gereken durumlar oluşabilir. Ancak çaba gösterdiğiniz takdirde bu durumların üstesinden gelebileceksiniz. Rakiplerinize karşı yaşça büyük otorite figürlerinin desteğini alabilirsiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

GÜÇLÜ adalet duygunuzu ilişkilerinize yansıtmak istiyorsunuz. Uzak yollardan gelen teklifler karşısında düşünmeniz gerekecek.

20 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Her şey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

20 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 01' 49"
Ay
Kova
18° 06' 23"
Merkür
Koç
17° 36' 54"
Venüs
Boğa
03° 02' 11"
Mars
Koç
00° 59' 58"
Jüpiter
Boğa
24° 20' 36"
Satürn
Balık
16° 43' 11"
Uranüs
Boğa
22° 26' 30"
Neptün
Balık
28° 57' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 45' 06"
Lilith
Başak
23° 31' 16"
True Node
Koç
15° 20' 39"
Son Güncelleme : 02/05/2024 01:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>