Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Mart 2017, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin geldiği nokta, ilk başlarda düşünmediğiniz şeyleri düşünmenize neden oluyor. Sürekliliği olan bir şeyin temelini mi atacaksınız, yoksa gidebileceği yere kadar gitmesine seyirci mi kalacaksınız, henüz karar veremediniz.

İş arkadaşlarınız genel durumla ilgili endişelerini sizinle paylaşabilirler. Siz ise, eskisinden daha başarılı olduğunuzu biliyorsunuz ve bu kişisel endişelerinizi biraz olsun gideriyor.

Miras ya da bir satış nedeniyle ailenizin eline geçecek büyük bir paradan size de bir pay düşecek gibi gözüküyor. Elinize nakit olarak geçmese de, küçük bir yatırım söz konusu olabilir.

Bu sıralar vaktinizi epeyce alacak bir hukuk işiniz olabilir. Dikkatli olun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Moral durumunuzu ve onunla bağlantılı olarak beden sağlığınızı pozitif etkilenmelere açmalısınız. Olumsuzluğa koşullanıp ele aldığınız bir çok konu, esasında belli umutlarınızı geliştirebilecek boyutlarda sürprizlere açık. Son zamanlarda yeniliğe karşı gösterdiğiniz duyarlılık, sizi yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz yeni oluşumlar içine sokabilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 20 Mart saat 13:29-20 Nisan saat 00:27 tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Koç burcu geçişi, hem Marsın burcunuzdaki seyri hem de Venüsün iki ayrı burçtaki gerileyişini hesaba katarsak, her ne kadar yavaşlamış gibi dursak da, aslında ne yapacağımızı planladığımızı işaret ediyor . Birçok meseleyi gözden geçiriyoruz. Bize nelerin zarar verdiğini, verebileceğini saptamaya çalışıyoruz. İsteklerimizi elde etmek için uygulanacak yol ve yöntemler üzerinde duruyoruz. Dikkatsizce hatalar yapmamak için, tutkularımızı frenleyip, asıl duygularımızı yüreğimizde ve aklımızın içinde oturtuyoruz. Mars bize güç katıyor. Venüs gerilemeleri, meseleleri doğru tahlil ederek karar vermemiz için bir mola süreci gibi işliyor. Ailevi ilişkiler, eviniz, yerleşim yerinizle ilgili konuları şimdi tekrar ele alıyoruz. Ben şu işin üstesinden gelemem, ben başaramam yerine, neler yapmalıyım sorusuna cevap bulmamız için bizi itekliyor. Bu açıdan bakarsak ve bu yazılanları göz önüne alırsak, bu yıl ki Güneş-Koç geçişini gayet olumlu değerlendirebiliriz. Saat 13:37-18:30 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında, birileriyle anlaşmazlığınız varsa konuşmak yerine beklemede kalın. Diyelim illa halletmek istiyorsunuz ve ısrarlısınız. Şunu söyleyeyim ki, bir yararı yok. Çünkü ne siz karşınızdakine bir şeyleri tam olarak izah edebilirsiniz ne de o, anlamak için gayret sarf edebilir. Saat 18:30 itibariyle ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde gayretle durmanızı sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri güvenilirlik, dürüstlük olgularına önem vermemizi sağlayacak. Saat 18:58 itibariyle Oğlak burcunda oluşacak sondördün, bizi rahatsız eden meseleler yüzünden öfkelenmenize yol açabilir. İçinizdeki ses, birilerine veya bazı durumlara isyan bayrağı açmanız gerektiğini söyler fakat diğer yandan susmanın en iyi cevap olduğunu söyleyen bir başka ses devreye girer. Tüm girişimlerinizde yükselme sabırsızlığınız oldukça ön plandadır. Ancak şu anki mevcut şartlar altında sakinlik, disiplinli ilerlemek, işlerinizi yoluna koymak zorunluluğu vardır. Bu iki istek ve bu iki ses arasında günü olumlu geçirmenin yolu tabii ki hangi yönde gitmek istediğinize karar vermenizdir. Kaldı ki, şartlara baktığımızda bilinçaltınızdaki sesin doğru yönlendirdiği gayet açıktır. Bu durumda sizi itekleyen hatta kimi zaman rahatsız eden durumlara karşı sabırlı olmak en doğru yol olarak gözükmektedir. Tek sakıncası, beklemede kalmanın yarattığı sıkıntıdır. Ancak unutmayalım ki, genelde sinirlilik, öfke kişiyi yiyip bitiren olgulardır. Benim tavsiyem bugün sakin, aklı başında düşünerek eksiklerinizi gözden geçirmek olmalıdır. Bu işinize, gideceğiniz yola, hayata daha olumlu bakmanızı sağlayabilir. Dürtülerinizin kurbanı olmayınız. Yeni haftanın her açıdan sizleri mutlu etmesi dileğimle,

20 Mart 2017, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kaybedecek zamanın yok. Bugün programlı hareket ederek, geleceğe dair planlarını da gündeme getirebilirsin.

20 Mart 2017, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Aşkta bazı sorgulamalar ve şüpheler yanlış noktalara getirebilir. Kıskançlık içeren konulara karşı yerinizi doğru korumanız gerekmekte.

19 Mart 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün geleceğiniz hakkında endişeli olabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda mücadele etmeniz gerekebilir. Ortaklı konularda yeni kararlar alabilirsiniz. İşlerinize daha duygusal bakabilirsiniz. Günün ikinci yarısında yeni başlayacağınız işler gündeme gelebilir. Yolculuk planları yapabilirsiniz. Yabancılarla ilgili konularda sorumluluklarınız aratabilir.

20 Mart 2017, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal anlamda biraz düşüşe geçtiniz. Ancak küçük bir umut sizi yeniden sevgiye bağlayacak. Önemsediğiniz kişiden beklediğiniz haberler gelebilir

20 Mart 2017, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal işlerinizi rahatça çözümlemenizi sağlayan, para akışınızı destekleyen bir enerjinin yanı sıra, çocuklarınız ve aşk hayatınızda değer verdiğiniz kişi için fazladan harcamalar yapabilirsiniz. Kendinizi iyimser ve pozitif hissedeceğiniz bir günde bulunuyorsunuz.

20 Mart 2017, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelecek planlarınızı yapmak ve gerçekleştirmek için güzel bir gün ama ortak parasal konularda önemli sorumluluklar üstlenebilirsiniz. Başkalarının sizi yönlendirmesi yerine bugün siz insanları yönlendirmelisiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu yeni haftada, hayatın bilinmeyen kısımlarına karşı felsefi yaklaşımlar geliştirmek isteyebilirsiniz. Devletle ilgili evraklarda ve kredi olanakları için olumlu bir gündesiniz. Cinsellik, ölüm ve insana ait tüm özelliklerin zihninizde sorgulandığı ve hayatınıza dair kriz ortamı oluşturan konuların çözümleri üzerinde kafa yorabileceksiniz. Cinsellik biraz daha hayatınızda önem kazanabilir ve bilhassa çılgın fanteziler zihninizi doldurabilir. Bir aylık süre boyunca bilinçaltı fenomenlerinize ve sezgilerinize odaklanabileceksiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, hayatın hoş ve renkli taraflarına yönelmeye eğilimli olabilirsiniz. Bazı sorumluluklar, sizi meşgul edecekleri için canınızı bir parça sıkabilecekse de, hayatın sevimli yönlerini görmeye devam edip şikayet etmeden işlerinizle ilgileneceksiniz.

20 Mart 2017, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 45' 03" R
Ay
Terazi
09° 36' 33"
Merkür
Boğa
04° 38' 49"
Venüs
Boğa
24° 19' 49"
Mars
Koç
14° 14' 33"
Jüpiter
Boğa
28° 24' 55"
Satürn
Balık
18° 02' 02"
Uranüs
Boğa
23° 26' 37"
Neptün
Balık
29° 24' 48"
Plüton
Kova
02° 02' 27"
Chiron
Koç
21° 40' 12"
Lilith
Başak
25° 26' 22"
True Node
Koç
14° 56' 38"
Son Güncelleme : 19/05/2024 08:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>