Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Eylül 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Böyle kısa ayrılıkları sık yaşadığınız halde, her seferinde ilk kez ayrılıyor duygusunu yaşıyorsunuz. Bu ayrı kalışlar ilişkinizi daha sağlamlaştırıyor. Aşkınızın canlı kalmasını sağlıyor.

Mesleğinizi,alanınızı sevmenize karşınyaşamınızdaki insan ilişkileri sizi yıpratıyor. Bugün bazı insanlarla oturup konuşmayı düşünüyorsunuz. Birtakım şeylere takılmadan çalışamıyorsunuz. Bu nedenle yeni arayışlar içindesiniz.

Bir zaman önce yaptığınız harcamanın şimdi ne kadar gereksiz olduğunu düşünüyorsunuz. Bazı harcamalarınız gerçekten çok lüzumsuz. Çevrenizde bu konuda sizi uyaracak birileri de yok.

Biraz daha tempolu çalışmanız gerekiyor. Yoksa planladığınız tatili yapamayabilirsiniz. Bu hafta tamamlamanız gereken işleri daha sonraya erteleme imkanınız olmadığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile büyüklerinizle onları mutlu edecek bir akşam geçirmeyi düşünüyorsunuz. Zaman ayırıp onlar için alışverişe çıkacaksınız. Sevecen, vefalı olmanıza karşılık biraz da ihmalkar olduğunuzu kabul ediyorsunuz. Öğlen saatlerinde bir yolcunuz var, onu uğurlayacaksınız. Bu size aylar gibi gelecek kısa bir ayrılık. Yolcunuz da hayatınızda çok özel yeri olan biri.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 04:27 Merkür-Pluto görünümünü gayet olumlu buluyorum. Hem aşk ilişkinizi hemhayatınızı hem de yeteneklerinizi  istediğiniz bir alanda ifade edebilirsiniz.  Siz geçici olan değil kalıcı olandan yanasınız. Eğer bir karar verilecekse bu konuda fikirlerinizi açıklamaktan çekinmeyin. İş-eğitim-ticari-yolculuk-yerleşim veya diğer konulardaki  tanıtım faaliyetlerinize önem veriniz. Bilginizi deneyimlerinizi ortaya koyarken kendinize güvenin. Siz dile getirmezseniz hiç kimse sizin ne kadar yetkin biri olduğunuzu anlayamaz. Saat 06:32-08:53 arasında Ay-boşluk etkisindeyiz. Temkinli olmanın faydasının büyük olduğunu söylemeliyim.  Bu zaman diliminde sizi rahatlatabilecek kişilerle konuşabilirsiniz. Saat 08:53 sonrası İkizler burcunda ilerleyecek Ay, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Saat 13:08 Ay-Jüpiter görünümü, finansal meseleleri çözümleme arzumuz bir hayli yüksek. Epey zamandır bu anlamda zorlanıyoruz. Şimdi onları halletmek için iletişimde bulunabiliriz. İnsanlarla ilişkilerimizde bizi yoran durumlar olsa da, bu görünüm sayesinde uzlaşabileceğiz. Gün boyunca işlerimizde kolaylıklar dileğimle,

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güvenliğiniz her şeyden önemli. Yardımsever yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, sabit bir düşünce tarzıyla hareket ediyor ve maddesel kaygılarınızı dile getirmeyi yeğliyorsunuz. Bugün, yakın arkadaşlarınızın sizi hayal kırıklığına uğratmaları söz konusu olabilir. Olayları abartmak istemeyeceksiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Fikirlerinizi açıkça dile getirmeniz kişisel veya işle ilgili problemlerinize çözüm yolları bulunmasını kolaylaştırabilir. Karşınızdaki kişilerle daha aktif ilişkiler kurduğunuzda kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ve yeni şeyler öğreneceğiniz günlerdesiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: İnsanlarla interaktif ilişkiler kurabileceğimiz, bazı değişiklikler yapabileceğimiz ve değişikliklere ayak uydurmak durumunda kalabileceğimiz bir gün. Zihnimiz açık, planlarımızı ve fikirlerimizi başkalarıyla paylaşabiliriz. Maddi konulara da eğilmek gerekebilir. Sosyal hayatımızın veya aşk hayatımızın yenilendiği ya da canlandığı bir haftadayız türlü hoşluklara açığız. Arkadan yapılan konuşmalar veya kulağa gelen haberler karşısında etik bir duruş sergilemeli. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Eylül 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Harcamalarınızı gözden geçirmek iyi bir başlangıç olabilir. Çalışma hayatınızdan gelen kısmetler söz konusu. Kişisel yeteneklerinizi geliştirmek için adımlar atabilirsiniz. Sorumluluklarınızı başkalarıyla paylaşmak isteyebilirsiniz. Bilginizi de paylaşabilirsiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Araç... Kaos üstüne kaos yaşadığınız şu günlerde alacağınız küçük bir hediye sizi mutlu edecek. Aileniz de sizi çok düşünüyor.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Eylül 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün maddi konulardaki net bilgiler sizi tatmin edecek. Yaptığınız işten beklediğiniz somut adımları ve tatmini göreceksiniz. Ailevi konularda çözüm yolunuz net ve açık olacak.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Sabah saatlerinde miskinlik ve tembellik etme ihtiyacında olsanız da erken saatlerden itibaren parasal kaynaklarınızla ilgili temaslar yapacağınız bir gündesiniz.Mümkün oldukça çok ciddi kararlar almamaya özen göstermelisiniz. Ay’ın İkizler enerjisi yüzeysel kararlar verilme riskine açıktır. Ancak kontrolünüz dışında gelişebilecek sürprizli başlangıçlar ve olaylara karşı da tetikte olmanız gerekebilir. Ruh halinizi coşkuya getirecek sürprizler yaşayabilirsiniz. Hobileriniz ve zihinsel merak alanlarınızı uyumlayabileceksiniz.

21 Eylül 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz. Pozitif enerjinizi kaybetmeyin.

21 Eylül 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
28° 01' 20" R
Ay
Terazi
00° 38' 15"
Merkür
Boğa
03° 36' 27"
Venüs
Boğa
23° 23' 58"
Mars
Koç
13° 40' 01"
Jüpiter
Boğa
28° 14' 13"
Satürn
Balık
17° 59' 04"
Uranüs
Boğa
23° 23' 59"
Neptün
Balık
29° 23' 46"
Plüton
Kova
02° 02' 48"
Chiron
Koç
21° 37' 56"
Lilith
Başak
25° 21' 20"
True Node
Koç
14° 55' 54"
Son Güncelleme : 18/05/2024 14:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>