Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Haziran 2016, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgilerinizin oldukça güçlü olacağı bugün, aşk konusunda isabetli kararlar alacaksınız. Doğru tespitleriniz ve tutarlı tavırlarınızla partnerinizi fazlasıyla etkileyeceksiniz.

Mesleğinizde yapmak istediğiniz girişimler için uygun fırsatlar bulabileceğiniz bir gün. Çalışmalarınızın ve yaratıcılığınızın karşılığını maddi olarak da görebilirsiniz.

Maddi konuları yönlendirmede oldukça becerikli oluşunuz çevrenize güven telkin ediyor. Sizinle ortak çalışmak ve yatırımda bulunmak isteyen kişilerle kazançlı başlangıçlar yapmanız muhtemel.

Sağlık olarak şu aralar aşırı baş ağrılarından her zamankinden fazla şikayet edebilirsiniz. Dikkatli olun ve çok konuşmayın

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İdealist fikirlerinizle dikkat çekebileceğiniz görülüyor. Arkadaşlarınızla aranızda fikir uyuşmazlığından kaynaklanan tartışmalar çıkabilir. Daha dazla değer görmek ve saygınlık duymak isterken süreklilik taşıyan ilişkilerinize zarar vermeniz söz konusu. Fazlasıyla esnek olmanız sizin çıkarınıza olacaktır.

21 Haziran 2016, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 21 Haziran-22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda ilerleyecek Güneş süresince, güven duyduğunuz insanlarla temasta kalmayı, bazen sadece kendi başınıza olmayı da tercih edebilirsiniz. Mahalleniz, eski dostlarınız, geçmiş anılar, aile sıcaklığı, çocuklar, huzur duygusu ve sevdiğiniz her şeyin üzerine titrediğiniz bir süreçtir. Değer verdiğiniz her ne varsa onu korumak, kollamak istersiniz. Yarar-Zarar hesabı yaparsınız. Yarınlarınızı garanti altına almanın önemi üzerinde daha fazla durursunuz. Aileniz, yuvanız, kardeşleriniz ve yakın çevrenizle alakalı konular da gündeminizde yer alır. Saat 13:41 Ay-Neptün olumlu görünümü, olumlu, huzur verici olan duygulara, düşüncelere işarettir. Hem vizyonunuzu geliştirme hem de olumlu anlamda deneyimler yaşamanızı sağlayıcıdır. Dostluklarınız konusunda gerçekçi olunuz. Kimlerle nasıl bir sosyal ilişki yaşıyorsunuz bunlara dikkat ediniz. Kısa vadeli düşler yerine uzun soluklu bir gelecek için yaratıcı düşününüz. Saat 20:59 Ay-Jüpiter görünümü, doğru bilgilenmeye verilen önemin göstergesidir. Her durumu dikkatli bir şekilde analiz edersiniz. İşi şansa bırakmazsınız. Ciddi ve tutarlı olana yönelirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla ilgili konularda da durum budur. Her şey düzgün olsun, verimli gelişsin diye elinizden geleni yaparsınız. Saat 22:00 Ay-Kuzey düğüm görünümü, deneyimlere açık olmamızı ve özgüven duygumuzun yükselmesini sağlıyor. Saat 22:16 Ay-Pluto kavuşumu kendimizi kanıtlamak, insanlar üzerinde etkili olmak isteyeceğiz. İçtenlikle merhaba diyen, acımızı paylaşan, mutluluğumuza sevinen insanlara selam olsun. Sevmenin değerini bilen insanlarla bir arada yaşamamız dileğimle,

21 Haziran 2016, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gereksiz patlamalar yaşayabilirsiniz. Bugün düzen içinde bir karışıklık mevcut. Düzeltmeniz gereken konuların sizden uzaklaşmasına tahammül edemediğiniz için, sinirli ve agresif olabilirsiniz. Ay sabit düşünceler içinde bocalamanıza neden oluyor. İnsanın her ortamda adapte olabilmesi için yapacağı tek şey; çevresine karşı iletişim düzeyi yüksek seviyelerde tutmasıdır.

21 Haziran 2016, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğitim, bilişim veya seyahat konularında yapacağınız araştırmalar bir karara varmanızı sağlayabilir. Farklı tarzda kişiler yeni keyifli aktiviteler keşfetmenizi sağlayabilirler. Seçilmek istediğiniz yerlere başvurmak için gerekli bilgileri veya evrakları toplamalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Hayallere dalmak, hayallerin peşinden gitmeye çalışırken gerçekçilikten tamamen uzaklaşmak riski söz konusu bugünlerde. Oysa, daha mantıklı düşünebilir, ayağı yere basan hayaller kurabilirsek gerçekleştirme şansımızda olacaktır. Dolayısıyla, tutamayacağımız sözler verirken pratik düşünmeye ve gerçekçi olmaya gayret edelim. Aşk hayatı ve ekonomik başlıklı konularda stresli hava bugün de devam edebilir. Yapmamız gereken şeyler, görev ve sorumluluklarımız var. Engellerle karşılaşmış gibi hissedebiliriz, ama bunlar gerçek engel mi yoksa hayallere daldığımız için gerçeklerle mi yüzleşiyoruz ayırd etmeye çalışalım. Yanlış anlamalara, yanlış yönlendiren kişilere ve karışıklıklara özellikle dikkat edelim! Öğle ve akşam saatlerinde manevi açıdan güçlüyüz fikir alışverişlerimiz olabilir ya da ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

21 Haziran 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün gündeminizi felsefi konular oluşturabilir. Kendinizi yenilemek isteyebilirsiniz. Duygusal anlamda yaralandığınızı hissettiğiniz zamanlar olabilir. İkili ilişkilerinizde tamamlanmalar meydana gelebilir. Bazı konular nedeniyle kopmalar yaşayabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işleriniz karşınızdaki kişiye bağlı olabilir.

21 Haziran 2016, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunları mantığınızı ön planda tutarak çözmekte ustasınız. Bugün yine sorunlarınız olabilir ancak yardım alarak çözmeye çalışın. Özellikle inatlaşmaktan vazgeçin.

21 Haziran 2016, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Haziran 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün itibarıyla satış, pazarlama, iletişimle ilgili konular, yakın çevre, reklam, yazım ve öğrenim alanlarınızda yoğunluk yaşayabilirsiniz. Meraklı yapınız ve iletişim beceriniz ön planda olacak.

21 Haziran 2016, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İnanç ve felsefi konularda yeni bir eğitim almak ve fikirlerinizi geliştirmek adına kendinize yeni bir başlangıç yapabilirsiniz. Bugün bir yönetici olarak çalışanlarınızdan memnun olmakta zorlanabilirsiniz. Baskı kurabilir ve karşılığını alabilirsiniz. Dolayısıyla duygusal ve zihinsel baskılara karşı hazırlıklı olmak ve bunları yumuşak, esnek biçimde karşılamak önemlidir. Güneşin burç değiştirmesiyle sosyal ağlarınız, kardeşleriniz ve komşularınızla ilişkileriniz odağınızı oluşturabilir. Yeni bir çalışma grubuna dahil olabilirsiniz.

21 Haziran 2016, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlence, hareket, yenilik nerdeyse sizi de orada görmek mümkün. Fakat istikrarsız oluşunuz ve sık sık değiştirdiğiniz fikirler yüzündenhayatınızda zorluklar yaşıyorsunuz.

21 Haziran 2016, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 07' 39" R
Ay
Boğa
19° 25' 28" R
Merkür
Koç
22° 00' 12"
Venüs
Boğa
10° 47' 08"
Mars
Koç
05° 50' 11"
Jüpiter
Boğa
25° 49' 10"
Satürn
Balık
17° 14' 25"
Uranüs
Boğa
22° 48' 17"
Neptün
Balık
29° 08' 13"
Plüton
Kova
02° 05' 49"
Chiron
Koç
21° 05' 53"
Lilith
Başak
24° 13' 08"
True Node
Koç
15° 20' 43"
Son Güncelleme : 08/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>