Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Ekim 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi sevgiye çok yakın hissederek, duygusal yaşamınızda olumlu beklentiler içine girebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle güzel paylaşımların yaşanabileceği bir gündesiniz.

İş konusunda her şey çok olumlu sürmekte. Günden güne işinizdeki konumunuz genişliyor. Disiplinli çalışmanızın meyvelerini alıyorsunuz. İş arkadaşlarınızın takdirini topluyorsunuz.

Maddi konularda hızlı gelişmeler yaşayabilirsiniz. Kaynaklarınızı değerlendirirken ani kararlar almamaya ve aşırı rahat davranmamaya özen gösterin. Parasal açıdan arkadaşlarınızdan yardım görebilirsiniz.

Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ay ın konumu sizi oldukça duyarlı ve alıngan kılıyor. Fakat yine de yapmak istediğiniz yenilikler için yeterli cesarete sahipsiniz. Sağlığınız ve ailenizle ilgili konular bugün sizin için her zamankinden daha önemli olabilir. Bugün canınızı sıkacak haberler alabilirsiniz.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, cumartesi gününe, saat 03:05 Ay-Jüpiter kavuşumuyla adım atacağız. Bu enerji, dış dünyadan ziyade, kendi evimiz sınırları içinde mutlu olma, kendimizi ifade etme, sevdiklerimi ağırlama ve güzellikleri yaşama arzumuzu yükselticidir. Bu bazen yeni bir eve taşınma, yolculuk, insanlarda ilgi görme isteğimizin de göstergesidir. Saat 10:34 Ay-Satürn mücadeleci görünümü, kendimizi güçlü bir şekilde ifade etme arzumuzu işaret ediyor. Ancak  ilişkimizle alakalı meselelerde bir hayli tepkili davranabiliriz. Bu saatlerde keyfimiz biraz kaçabilir. Baskı altında kaldığımızı hissedebiliriz. Bazen kendi kendimizi engelleriz. Saat 12:12  Ay-Venüs faydalı görünümü,konularında ve maddi durumunuzla ilgili düşünmenizi sağlayıcıdır. İçinde bulunduğunuz şartları şöyle bir değerlendirmenizde yarar vardır. Saat 14:17 Ay-Mars görünümü, ailemiz ve yakınlarımızla alakalı konuların ev içinde görüşülmesi, çevre değişikliği ve finansal ortaklıklar ve de mali konular üzerinde etkilidir. Arzu ve isteklerimizi elde etmekten yanayız. Ancak ödemelerimiz, hukukla alakalı konularda zorlanıyorsak, ayağımızı yorganımıza göre uzatmak durumundayız. Hangi meseleye öncelik tanımanız gerektiğini bilmelisiniz. Elinizde olmadan yaşanan veya  sizi rahatsız eden meseleler varsa,  bunları çözüme kavuşturayım diye de risk almayınız. Miras ve aileye ait bir mülkün paylaşımı gibi konular da, bugün gündem maddenizde yer alabilir. Saat 16:09-19 Ekim saat 02:08 arasındaki  Ay-Boşluk etkisi altında, toplumla birebir alakalı işlerimizde daha dikkatli olalım. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda sakin davranmak en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, iç dünyanızdaki karmaşa geleceğe bakış açınızı etkileyebilir. Üst konumunda bulunan kişiler ve hayatın bizzat kendisi sanki üzerinize geliyormuş ve siz de çaresizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir. Bilinçli olmanızda yarar var. Cumartesi günümüzün  keyifli paylaşım ve güzelliklerle dolu geçmesi dileğimle,

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt evinizdeki enerji yoğunluğu size gerilimli yapıyor. Yönetici gezegeniniz Venüs'ün enerjisinden istediğiniz gibi yararlanabileceksiniz. Karışık işler size göre değil. Bugün ortak ilişklerinizi aşırıya kaçmadan yönlendirmeye çalışmalısınız. Yaşamınızı düzenlerken, partnerinizde sorunlarını dinlemek zorundasınız.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınıza dikkat etmeli, diyet, spor veya ticari anlaşmalar anlamında düşünülebilecek konularda bazı fikirler geliştirmeye çalışmalı ve aynı zamanda sunduğunuz ürünleri veya verdiğiniz hizmetleri geliştirmenin yollarını aramalısınız. Tüm burçlar için gün geneli: Doğru hamleleri yapanın, ilerlemesini durduran engelleri aşmasının veya bazı pişman olduğu konuları telafi etmesinin kolaylaşabileceği bir gün. Bu esnada, bazı iniş çıkışlı durumlar, aniden fikir değiştiren kişiler, beklenmedik gelişmeler ya da farklı virajlara sapan kişiler olabilir, ama önemli değil. Zira, gelişmeler, planlarımızı veya ilerlememizi bu olaylar ışığında belirlememiz için yardım niteliği taşıyor aslında! Yanlış giden şeyleri düzeltebilme şansı doğabilir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

KENDİNİZİ bugün kuralcı yapınız yüzünden tartışma içinde bulabilirsiniz. Biraz daha esnek olmaya, insanları olduğu gibi kabul etmeye çalışın.

18 Ekim 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şey hemen olsun diyenlerdensiniz, ama herkes o kadar hızlı olmayabilir. Değişken ruh haliniz çevrenizdekileri şaşkına çeviriyor. Bugün onayladığınız şeyi ertesi gün ilk kez duyuyormuş gibi davranmanızı çevrenizdekiler kolay kolay kabullenemiyor.

18 Ekim 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 56' 23" R
Ay
Balık
01° 22' 15"
Merkür
Koç
18° 06' 35"
Venüs
Boğa
04° 11' 29"
Mars
Koç
01° 43' 17"
Jüpiter
Boğa
24° 33' 45"
Satürn
Balık
16° 48' 01"
Uranüs
Boğa
22° 29' 44"
Neptün
Balık
28° 59' 07"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 48' 15"
Lilith
Başak
23° 37' 30"
True Node
Koç
15° 21' 29"
Son Güncelleme : 03/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>