Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Ekim 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal bakımdan oldukça yoğun hissedebileceğiniz bir gündesiniz. İkili ilişkilerinizden çok şey bekleyeceğiniz görülürken, aşırı kaygılı yaklaşımlar içine girmeniz mümkün.

Kendiniziortamında motive hissedebileceğiniz bir gündesiniz. Geleceğe ilişkin planlar yapma isteği içinde olabilirsiniz. Grup çalışmalarında ve arkadaş ortamlarında çalışmalarınızı rahatlıkla uygulayabileceğiniz görülüyor.

Bugün kaynaklarınızı düzenlemek için çaba sarfedebileceğiniz görülüyor. Kendiniz ve sevdikleriniz için para harcamak hoşunuza gidebilir ve harcamalarınızda aşırıya kaçabilirsiniz. Kendinize uygun yatırımlar seçmeniz mümkün.

Bugün hızlı, ani kararlar alabilirsiniz. İkili ilişkilerde çatışmalardan kaçınmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İletişime önem vereceğiniz hareketli bir gün. Kısa yolculuklarda bilgilerinizi arttırma yoluna gidebilir, tanışacağınız ilginç kimselerlekonusunda yeni fikirler üretebilirsiniz. Yapmak istediğiniz değişimler için uygun bir gün. Eğitim, yolculuklar ve yoğun bir iletişim dikkat çekici olabilir.

16 Ekim 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Perşembe günümüz,  saat 02:27-13:28 arasındaki Ay-Boşluk etkisi altında başlıyor. Bu zaman süresi içinde, yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için, dikkatli olmakta yarar vardır. Hatalar yapılabilir veya hassasiyet yüzünden olayları yanlış değerlendirebiliriz. Hoşgörünün ve ılımlı iletişimin sınırlarını iyi çizerek ancak her sözün altında bir şey aramadan akşamı  geçirmekte yarar var. Kardeşlerimiz, ailemiz, yuvamız içindeki iletişim, geçmişe dönük meseleleri ön plana getirebilir. Ev taşımak, evde değişiklik yapmak, yolculuklara karar vermek, kiralamak, satın almak gibi önemli kararları iyice gözden geçirmeden uygulamamalıyız. Etrafımızda gelişen olayları gözlem altına almalı, manevi değerlerimizi ön planda tutmalı, ancak fedakarlığımızın  sınırlarımızı da iyi çizmeliyiz. Biraz duygusallaşacağız, sevgi ihtiyacımız yükselecek ancak iç dünyamızın zenginliği de bir hayli artabilir. Saat 13:28 sonrası,  Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında geçecek. Bu enerji, kişinin sevdiklerini veya kendisi seven insanları, sınırlarını, evini, ailesini cömert yüreğiyle sarıp sarmalaması olarak görürüm daima.  Ayrıca yaşanılan yeri güzelleştirmek, görkemli kılmak adına size yardımcı bir enerji olarak düşünüyorum. Tabii ki övülmek, farkınızın bilinmesi, şöyle bir sırtınızın sıvanmasını beklemek hakkınızdır. Egonuz Ay-Aslan günlerinde  yükselir. Bugünyerinizde veya dışarıda bile olsanız, mutlaka ailenizi veya evinizi merkez alırsınız.  Sözgelimi, evinizin ihtiyaçları, kendi özel ihtiyaçlarınızın önüne geçebilir. Aşkta seçici düşünmemizi sağlayan Ay-Aslan geçişlerinde sadece kendi bakış açınızla değil, başkalarının da fikirlerini almakta yarar vardır. Birileri sizi alkışlamasa da, siz güzelliklerinizi sunmaya devam ediniz. En azından o güzellikler etrafınızda koruyucu bir enerji oluşturur. Sözcükler bugün  ve daima AŞK dolu olsun. Aşk başımızın tacı olsun. Kalben sevgilerimle,  

16 Ekim 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, geleneksel yapınızı ortaya koyacağınız bir gün. Duygularınız karışık olduğu için hata yapmaktan korkuyorsunuz.Güçlü bir partnerin üzerinizdeki etkisini inkar edemezsiniz. Bugün partnerinizin fikir ve düşüncelerine önem vermeyen tavırlarınızla, onu kızdırabilirsiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Asıl isteklerinizin yerine gelmesine zaman var diye düşünüyorsanız, o zaman çok yakında olabilir. Siz hiçbirşey yapmasanız da olaylar hızlı bir şekilde gelişebilir. Tüm burçlar için gün geneli: Etrafta, ‘' - Sözler çok güzel, ama hareket yok ‘' diyen kişiler çoğunlukta görünebilir. Herkes, bazı adımların atılması, bazı konulara dikkat edilmesi veya ne yapılacaksa bir an önce yapılması gerektiği konusunda hem fikir olabilir. Ancak, her ne kadar kafanızdan geçenleri uygulamaya geçirecek motivasyona ve enerjiye sahip olsanız da, astrolojik açıdan neler olup biteceğini görmek için biraz daha zamana ihtiyaç var. Ben kendi adıma öylece izliyor ve bekliyorum Niobe'ce! İkna yeteneği fazla olan ya da kuvvetle baskı kurabilen kişilerin yönlendirmelerine karşı tedbirli olmak gerekiyor!

16 Ekim 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve aileye dair konular öne çıkıyor. Özellikle öğleden sonra ev veya arazi işlerinizde hareketlilik gözüküyor. Yalnız adım atmadan önce hesabınızı iyi yapın. Ailenizle olan paylaşımlarınız artacak. Gün içinde eve dair bazı alış verişler gündeme gelebilir. Ancak büyük masraflara girişmekte acele etmemelisiniz.

16 Ekim 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

ALACAĞINIZ keyifli haberler moralinizi güçlendirecek. Artık yapmanız gereken tek şey aldığınız bu güzel haberleri sonuçlandırabilmek.

16 Ekim 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün aşırı çekicisiniz. Sizi görenler hemen etkilenecekler. Yeni ilginç kimseleri tanıyacaksınız. İş durumunuz iyi. Para durumunuz fevkalade. Size türlü yerden irili ufaklı para gelecek. Paranın bir bölümünü kendiniz harcayacaksınız. Diğer kısmını sağlam yatırımlara yönledirin.

16 Ekim 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 04' 51" R
Ay
Koç
03° 21' 02"
Merkür
Koç
19° 30' 15"
Venüs
Boğa
06° 54' 42"
Mars
Koç
03° 25' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 04' 49"
Satürn
Balık
16° 59' 09"
Uranüs
Boğa
22° 37' 22"
Neptün
Balık
29° 02' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 35"
Lilith
Başak
23° 52' 12"
True Node
Koç
15° 24' 24"
Son Güncelleme : 05/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>