Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Ekim 2014, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk ve sevgi konusundaki girişimlerinizin sonuçlarını bu gün görebilirsiniz. Günün ilk yarısında bazı konularda kısıtlayıcı şartlarla karşılaşmanız mümkün. Bununla birlikte öğleden sonra ilişkinize yoğun bir hareket ve iletişim getirmekte.

Ay, ikili ilişkilerinizde önemli gelişmeleri gündeme getiriyor. Ortağınızla organize çalışmalara katılabilir, arkadaş toplantılarında yer almaktan hoşlanabilirsiniz. İşbirlikleri ve ortaklıklar için hevesli olmanız mümkün.

Maddi konuların bu bugün ön planda olacak. Çok kazanma ama çabuk tüketebilme eğiliminde olabilirsiniz. Parasal konularda arzu ettiğiniz gelişmeleri yakalayabileceğiniz bir dönemdesiniz.

Kişisel kaynaklarınızı yerinde ve verimli bir biçimde kullanmaya özen göstermelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygusal dünyanızda sebepsiz sıkıntılarınız yüzünden bocalamalar yaşayabilirsiniz. Açığa vuramadığınız bilinçaltı dürtülerinizin sizi fazlasıyla yönlendirebileceği bugün, ikili ilişkilerinizin seyri hakkında dikkatli karar vermelisiniz. Öğle saatleri son derece yapıcı ve heves dolu bir atmosfer sunmakta.

17 Ekim 2014, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cuma günümüz, Ay-Aslan burcu seyir etkinliğinde geçecek. Evimiz alanı içinde liderlik gücümüz bir hayli yükseliyor.  Dışarıda ise, özgürce kararlarımızı uygulamak isteyeceğiz. Güçlü bir ifade duygusu ve özgüven bu enerjinin özünde yer alıyor. Saat 04:49 Merkür-Mars görünümü, çalışma hayatınızla ilgili konularda geçtiğimiz 20 Eylül tarihinden bu yana yaşananlara bir bakmak yönünde önem taşıyor. Diyelim ki,sorunlarınız var, borçlarınız var, sıkıntılarınız var ve siz işten ayrılmayı düşünüyorsunuz. Ben derim ki, lütfen bugün oturup bir düşünün. Önünüzdeki seçenekleri tekrar gözden geçiriniz. Alternatifiniz yoksa, işten ayrılmayınız. Sağlık anlamında şikayetleri olanlar bugün kontrollerinizi yaptırmanızda yarar var. Genel anlamıyla baktığımızda bu görünüm, bulunduğunuz ortamda, günlük temponuzda hedeflerinizi ele alma, işlerinizi düzenleme, eksikleriniz var mı diye bakmak açısından gayet kıymetlidir. Yeni işe başlayanlar sizler de, 4 Kasım tarihine kadar alışma dönemindesiniz. Aceleci düşünmeyiniz. Saat 17:57 Ay-Uranüs olumlu görünümü, şu anda durduğunuz noktanın farkında olarak bilinçli bir şekilde hareket etmektir. Değişimler güzeldir ancak uzun süreli etkili olması için temelinin güçlü olması gerekir. Saat 20:57 Merkür-Venüs kavuşumu,ortamındaki ilişkilerimiz, yaratıcı çalışmalar, planlar ve projelerimiz anlamında kıymetli olup,  özellikle yarım kalan işlerin bitirilmesi, ilişkilerin düzenlenmesi, yeni yapılacak işlerin ele alınması, güzelliğiniz, bakımınız, sağlığınız yönünde kendinize özen göstermeniz anlamında kıymetlidir. Geçtiğimiz 20 Eylül tarihinden bu yana olan işlerin gözden geçirilmesi açısından da kıymetlidir. Sanatsal çalışmalar için bu görünüm olumludur. Eserlerinizi, projelerinizi daha şevkle ele alırsınız. Günün tüm güzellikleri sizin yüreğinizle buluşsun. Ne dilediğiniz varsa gerçekleşsin. Can-ı gönülden sevgilerimle,

17 Ekim 2014, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Venüs çalışma evinizde ilerlerken, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor. Partnerinizin isteklerine karşı kısıtlamalar getirmeniz mümkün. Bugün özellikle kendinize özgün davranışlar içinde olacaksınız..

17 Ekim 2014, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Belli plan veya programlarınızı ilgili kişilerle paylaşabilirsiniz. Ancak, detayların üzerinden yalnız başınıza geçmelisiniz. Tüm burçlar için gün geneli: Bazı ilişkilerimizle ilgili kararlarımızı ya da son hareketlerimizi gözden geçirebiliriz. Karşımızdaki kişilerin düşüncelerini veya inançlarını değiştiremediğimiz, başarılı olacağından emin olmadıkları adımları attıramayacağımız veya güvenlerini kazanamayacağımız türde tavsiyeler vermemeli; duygularımıza veya öngörülerimize bağlı değil, açıklamalı, görüntülü sunumlara veya mantıki belgelere dayanan ikna yöntemleri kullanarak bazı adımların atılması gerektiğine dikkat çekmeliyiz. Somut işaretlere dayalı sunumlar karşı tarafın düşüncesini değiştirmede etkili olabilir. Boş öneri ve tavsiyelerden kaçınmalı.

17 Ekim 2014, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün eve ve aileye dair konularda hareketlilik yaşayabilirsiniz. Özellikle baba ve babaya ait mülklerle ilgili bazı gelişmeler olabilir. Ailenizin geleceğini sağlama alacak maddi yatırımlara dair bazı fikirleriniz olabilir. Düşüncelerinizi paylaşmak için uygun bir gündesiniz. Girişimlerinizle ilgili ailenizin desteğini alabilirsiniz.

17 Ekim 2014, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

FEDAKARLIK konusunda aşırıya kaçmayın. Herkese eşit davranmanız gerekiyor. Bir tarafın gönlünü alırken diğer tarafı üzmeyin.

17 Ekim 2014, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

17 Ekim 2014, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 13' 20" R
Ay
Koç
05° 29' 18"
Merkür
Koç
19° 36' 26"
Venüs
Boğa
07° 05' 28"
Mars
Koç
03° 31' 57"
Jüpiter
Boğa
25° 06' 52"
Satürn
Balık
16° 59' 52"
Uranüs
Boğa
22° 37' 52"
Neptün
Balık
29° 03' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 56' 04"
Lilith
Başak
23° 53' 10"
True Node
Koç
15° 24' 32"
Son Güncelleme : 05/05/2024 08:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>