Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da hafta sonunuzu rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız ve ilginç görüşlerinizle, bu akşam muhtemelen yaşanacak tartışmaya katılmamanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları size biraz ağır geliyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 11:03 Ay-Mars görünüm etkisi günün ilk etkili enerjisidir. Hoşumuza gidecek paylaşımlarda bulunabilir, tutkulu, aşk dolu bir saat  geçirebiliriz. İfade tarzımız gayet güçlü ve otoriterdir. Değer verdiğimiz konular üzerinde gayet ciddi bir şekilde düşünebiliriz. Saat 11:57-23:08 arasında Ay-Boşluk etkisi altındayız. Her zaman belirttiğim gibi, her durumu  bilinçli bir şekilde gözden geçirmek faydalı olur. Yoksa yanılmamız mümkündür. Bu bakış açısı hem boşluktaki saatler içinde hem de genel anlamda sizi sıkıntılarınızdan koruyacak ve gününüzü sakin ve huzurlu geçirmenizi sağlayacaktır. Saat 23:08 itibariyle Ay-Kova burcu seyir etkinliğinde, dostça konuşmak, bazı meseleleri halletmeye çalışmak gayet faydalı olur. Eğer siz kendinizi sağlıklı bir şekilde ifade etmeyi başarırsanız problemlerinizi mantıklı bir şekilde çözmeniz de kolay olabilir. İçinde bulunduğunuz durum ne olursa olsun, gereksiz yere kuruntulu davranmaktansa anlaşmaya veya konuşmaya hazır bir kişi profili çizmek günü gayet hoş bir şekilde geçirmeniz açısından yararlı olabilir. Gönlünüzce geçecek bir gün diliyorum. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Arkadaş çevrenizde sanatsal olayların gündem kazanacağı bir gün. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şekilde aktarabileceksiniz. Bugün, çevrenize karşı temkinli ve duyarlı davranıyorsunuz. Görüştüğünüz kişilerin sizden etkilenmelerini sağlamak için çaba göstermemenize karşın, onların size olan ilgileri oldukça yüksek.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Tatil ya da i planları yapmak üzere harekete geçebilirsiniz. Kararınız size heyecan veya keyif veren şeyler üzerine olabilir ve alacağınız kararlar önümüzdeki bir yıl boyunca sizi etkileyebilir. Dolayısıyla iyi düşünmelisiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Genel anlamda aşırı iyimserlik veya aşırı kötümserlik türünde düşüncelerin ön plana çıkabileceği, tutamayacağımız sözler verebileceğimiz ya da altından kalkamayacağı işler için onay veren kişilere inanabileceğimiz, belirsizlikler, kafa karışıklıkları, sert cümleler veya karışıklıklar ya da hayalperestlik ve gerçeklerden uzaklaşma türünde başlıklar ön planda olabilir. Öğle saatlerinde değişken koşullar planlanan şekilde davranmayı zorlaştırabilir veya beklenmedik durumlarla uğraşabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Haziran 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni ufuklara açılmak için harekete geçebilirsiniz. Olayları daha rahat algılayabileceğiniz bir gündesiniz. Arkadaşlarınızla keyifli programlar organize edebilirsiniz. Ticarette kısmetli durumlar olabilir. Eğitim işlerinizde sorumluluklarınız artabilir. Yabancılarla ilgili ortak konuları yeniden harekete geçirmeye çalışabilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Geçmişte kalan ilişkilerinizle ilgili haberler alabilirsiniz. Konuyu kafanızda iyice canlandırmadan olumlu veya olumsuz peşin hükümlü olmayın.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Haziran 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Seyahate ve eğitime dayalı konular ön planda olabilir. Sevdiklerinize karşı duygularınızı dile getirirken mutlu olacaksınız. Bazı fikirleriniz kabul görmüyorsa, değişiklikler yapmanın tam zamanı.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Zihinsel olarak kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Uzun süreli bir Ay boşluk etkisi gerek zihinsel, gerekse bedensel olarak sizi atıl bir duruma itebilir.İş yapmak bir yana eğlenmek bile istemeyebilirsiniz. Bugün akşam saatlerine kadar gerçekleştireceğiniz faaliyetler bir bakıma ağır çekim gibi gelebilir. Dolayısıyla elinizdeki işleri tamamlayıp fikir üretme konusunda akşam saatlerini beklemelisiniz. Daha sonra ise mesleğinizle ilgili sıra dışı projelerin ne şekilde idare edilebileceği konusundaki fikir paylaşımlarına hız verebilirsiniz.

22 Haziran 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Haziran 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 38' 18" R
Ay
Boğa
27° 01' 14" R
Merkür
Koç
22° 28' 37"
Venüs
Boğa
11° 26' 08"
Mars
Koç
06° 14' 28"
Jüpiter
Boğa
25° 56' 38"
Satürn
Balık
17° 16' 55"
Uranüs
Boğa
22° 50' 07"
Neptün
Balık
29° 09' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 36"
Lilith
Başak
24° 16' 38"
True Node
Koç
15° 18' 38"
Son Güncelleme : 08/05/2024 21:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>