Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Haziran 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süreli beraberliğinizin artık vaktini doldurduğu kanısındasınız. Ama nasıl davranmanız gerektiğini de bilemiyorsunuz. Konuyu açıp işi varacağı yere vardırmanız için henüz erken olabilir.

Elinizde birikmiş tüm işleri tamamlamış olmanız da hafta sonunuzu rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Bu bunalımınız uzun sürmeyecek. Bu günlerde işinize sempati duyacağınız gelişmeler bekleyebilirsiniz.

Bugün umutsuz olduğunuz küçük çapta bir ortaklıktan gelecek para haberi yüzünüzü hayli güldürecek. Paranızı çok dikkatli bir şekilde harcamanız sizinle ilgili haksız yorumlara yol açabiliyor.

Bazı sataşmalar olsa bile, sükunetinizi korumanız ve ilginç görüşlerinizle, bu akşam muhtemelen yaşanacak tartışmaya katılmamanız daha yararlı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aile içinde faklı bir yere konmuşsunuz ve sizin dışınızdaki bireyler bundan memnun görünüyor. Konulduğunuz yerin sorumlulukları size biraz ağır geliyor. Küçük bir yolculuğunuz var. Bu yolculuktan yepyeni umutlarla döneceksiniz. Akşama içinizi ısıtan konuklarınız olabilir. Tamamen umudunuzu kestiğiniz bir konuda yüzünüz gülecek.

22 Haziran 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 01:44 itibariyle İkizler burcunda seyrini sürdürecek Ay, istediğimiz şeylere sahip olma arzumuzu yükseltiyor. Maddi ve manevi yöndeki işlerimizi başarıyla halletmek istiyoruz. Yenilik merakımızı yükselten bu enerji, hangi konuda olursa olsun artı ve eksileriyle ele almanızı sağlayacaktır. Fikirlerimizi insanlara ifade ederek, yeteneklerimizi öne sürerek başarılı olmaya çalışacağız. Saat 23:05 Ay-Jüpiter görünümü, finansal meseleleri çözümleme arzumuz bir hayli yüksek. Epey zamandır bu anlamda zorlanıyoruz. Şimdi onları halletmek için iletişimde bulunabiliriz. İnsanlarla ilişkilerimizde bizi yoran durumlar olsa da, bu görünüm sayesinde uzlaşabileceğiz. Şansınız bol, huzurunuz yerinde, gönlünüz her dem mutlu olsun. Kalben sevgilerimle,

22 Haziran 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yeni bir proje aşamasındaysanyerinde ya da kamusal imajında güç kazanacaksın. Hukuk konusunda gelişmeler var.

22 Haziran 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularını göstermek ve ihtiyaçlarınızı dile getirmek sizler için biraz zor olabilir. Aile ile iş, ev ile sosyal yaşam, çevrenizdeki insanlarla aranızda kurmak istediğiniz içsel dünyanızda mesafe ile ilgili çelişkiler yaşanabilir. Hürriyet Aile /

22 Haziran 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bütçenizle ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Kişisel yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler sizi rahatlatacaktır. Gün içinde kendinizi dağınık hissedebilirsiniz. Bugün maddi kaynaklarınızla ilgili yeni başlangıçlar yapmayın. İşlerinizde bitişler olabilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mücadele etmek yerine teslim olmayı seçiyorsunuz. Sizden daha büyük sorunlarla mücadele eden insanları aklınıza getirin ve lütfen pes etmeyin.

22 Haziran 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ve para konuları ön planda olurken, iletişim gücünüzü ortaya koyabilirsiniz. Karşınızdaki kişiyi herhangi bir konuda etkilemek veya ikna etmek istiyorsanız duygusal bir ton tercih edebilirsiniz.

22 Haziran 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda hızlı ve pratik çözümler üretecek, kendinizi iyi hissedeceğiniz gelişmeler yaşayacaksınız. Gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız. Yakın çevrenizle güzel planlar sizi mutlu edebilir.

22 Haziran 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün kendinizi iyi hissedecek ve yeni atılımlarda bulunacaksınız. Sevdiğinizin desteği ve yakınlarınızın yardımıyla isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Elinize geçen fırsatları değerlendirmek için uygun zaman.

22 Haziran 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kibirlisiniz. Kendini üstün görme gibi burcunuzun olumsuz özelliklerini takınma eğiliminde olduğunuz görülüyor. Bu tip davranışlarla takdir edilmekten çok, çevrenizdekilerin nefretini kazanacağınızı hiç unutmayın. Aklınız fikriniz uzun zamandır gerçekleştirmek istediğiniz bir projede.

22 Haziran 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 19' 15" R
Ay
Boğa
07° 18' 15" R
Merkür
Koç
21° 17' 10"
Venüs
Boğa
09° 45' 34"
Mars
Koç
05° 11' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 37' 24"
Satürn
Balık
17° 10' 27"
Uranüs
Boğa
22° 45' 23"
Neptün
Balık
29° 06' 51"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
21° 03' 11"
Lilith
Başak
24° 07' 35"
True Node
Koç
15° 23' 10"
Son Güncelleme : 07/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>