Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Kasım 2014, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı kuşkular yaşayabileceğiniz ve düşüncelerinizi daha çok kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Sevdiğiniz kişiyle iletişimlerinizde bazı uyumsuzluklar gündeme gelebilir. Duygusal açıdan kendinizi güvencede hissetmek isteyeceksiniz ve kendinizi yeniliklere kapatacaksınız. Duygularınız işinizi ve gündelik yaşamınızı olumsuz etkileyebileceğinden kararlarınızda duygusal olmamalısınız.

İş yaşamınızda eski işlerinizi tamamlmaya çalışacağınız ve yeni girişimlerden uzak duracağınız bir gündesiniz. Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeye bilirsiniz ancak siz gücünüzü sonuna kadar kullanmak arzusunda olacaksınız. Bir kararınız konusunda şüpheye düşebilir ve yeniden değerlendirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Konuları değerlendirirken bazı ayrıntıları gözünüzden kaçırabilirsiniz. İşinizle ilgili konularda her zamankinden daha dikkatli olmalısınız.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve elinizdeki imkanları değerlendirmeye çalışacağınız bir gündesiniz. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda çeşitli harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz. Yeni bir girişimde bulunmak için uygun bir günde değilsiniz.

İş konusunda bir gecikme yada aksaklık söz konusu olabilir,bir sorununuzu zamana bırakmalısınız. Duygusal hayatınıza ilişkin yeni bir karar almaktan kaçınmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İç dünyanızda bazı kuşkular yaşayabileceğiniz bir gündesiniz ve karamsar duygular içine girebilirsiniz. Geçmişten kaynaklanan sorunlar yeniden gündeminize gelebilir ve çözümü sizi uğraştırabilir. Özellikle evinizle ilgili olarak çeşitli gerginlikler oluşabilir ve sizi strese sokabilir. Başka insanların duyguları ve sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz ve duygusal anlamda küçük bir hayal kırıklığıyla karşılaşabilirsiniz.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi gününe,  saat 14:32 itibariyle Yay burcunda oluşacak Yeniay etkisi altında merhaba diyeceğiz.  Bu Yeniayda, hem duygularımız hem isteklerimiz birbirine arkadaşlık ediyor. Öncelikli arzumuz iyi bir ortaklık kurmaktır. Hakların ve bölüşümün adil yapıldığı, iyi niyetin kullanılmadığı ortaklara ihtiyacımız var. Bu yeniayda evimizle ilgili giderler ya da değişimler üzerinde daha dikkatli duracağız. Çok açılmadan görevlerimizi ve sorumluluklarımızı bileceğiz. Güvenceniz çok önemli. Yaptığınız gönül veyabirliğinin kazandırıcı olması önemli. Eğer kaybettirici oluyorsa,  bunun üstünü örtemeyiz. Birlikte sürüklenmek yerine, el ele sağlam olana yürümek şart. Ancak  hesabımızı bilmemiz yerinde olur. Bu Yeniayın etki süresi dahilinde, 23, 27 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde ilişkide geleceğe dönük düşünülmesi ve aksayan noktaların tekrar ele alınmasını gerektiricidir.Kararlarımızı aceleci tarzda vermeyelim. İyi niyetin sınırlarının mutlaka gözden geçirilmesinde yarar vardır. Kredi çekmek, bir borcun altına girmeden önce iyi düşünelim. Yeniayın sizlere arzu ettiğiniz yolda ve hedeflerinize uygun şekilde ilerlemenizde destek olması dileğimle,

22 Kasım 2014, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Birlikte çalıştığınız bir kişilerin sizin kadar mantıklı ve gerçekçi olmalarını istemek hatalı bir davranış şekli olduğunu bildiğiniz halde, duygularınıza gem vuramıyorsunuz. Bugün, kişisel olayları bir kenara bırakarak yaşantınızla ilgili özel kararlar almalısınız. İnatçı tavırlarınızla çevrenizi kızdırabilirsiniz.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızdaki bir fikri karlı bir işe dönüştürebilirsiniz. Bazıbirlikleri sandığınızdan daha fazla işinize yarayabilir. Bazı işleri kendi başınıza halletmeniz tasarruf etmenizi sağlayabilir. Diğerleriyle ilişkilerinizde takınacağınız tutum başarının dozunu ayarlayabilir. Avukatlar, menajerler, terapistler v.b(ihtiyaca bağlı olarak meslek grubunu siz yazın) size iyi gelebilir önümüzdeki günlerde. Tüm burçlar için gün geneli: Genelde fikir alışverişleri, yazışmalar, anonslar, toplantılar ve görüşmeler artıyor, ama baskıcı atmosfer(kişiler?), içsel endişeler, sınırlayıcı durumlar ya da genel anlamda bir kasvet gün bir an önce bitse hissi yaratıyor. Çevredeki kişilerin tuhaf tavırları, garip diyalogları veya istikrarsız ya da inatçı hareketleri gerçekçi olmayan kişilerle olduğunuz hissine kapılmanıza neden olabilir ya da tam tersi, siz, çevredekiler tarafından bu şekilde algılanabilirsiniz. Yanıltıcı kişilere ve kararlara karşı tedbirli olmak gerekebilir ya da bazı kararsızlıklar veya belirsizlikler söz konusu olabilir. Mevcut etkiler bir zamanlar hoşumuza giden ya da yararlı bulduğumuz, ama artık bize hitap etmeyen iş, düzenleme, ilişki veya alışkanlıklardan kurtulmamıza olanak tanıyabilir. Yarından itibaren ise, enerji tamamen yenileniyor, boş bakışlardan hoş bakışlara geçiş var! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İlgi duyduğunuz birinin bir ilişkisi olması sizi hırslandıracak. Sakın kendi mutluluğunuzu bir başkasının üzüntüsü üzerine kurmayın size yakışmaz.

22 Kasım 2014, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İşte yeni bir atılım yapmanızın en uygun zamanı. Bunu güvendiğiniz bir dostunuzun sayesinde gerçekleştirebilirsiniz. Bu da size bol paranın kapılarını açabilir. Yalnız anlaşmalarınızı kağıt üzerinde gerçekleştirin. Yoksa zararını siz görürsünüz.

22 Kasım 2014, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 27' 17" R
Ay
Koç
24° 11' 11" R
Merkür
Koç
20° 33' 35"
Venüs
Boğa
08° 39' 29"
Mars
Koç
04° 30' 36"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 47"
Satürn
Balık
17° 06' 07"
Uranüs
Boğa
22° 42' 17"
Neptün
Balık
29° 05' 21"
Plüton
Kova
02° 06' 02"
Chiron
Koç
21° 00' 15"
Lilith
Başak
24° 01' 38"
True Node
Koç
15° 24' 33"
Son Güncelleme : 06/05/2024 15:12

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>