Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2016, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

22 Temmuz 2016, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 01:54 Ay-Uranüs arasındaki olumlu görünümle güne adım atacağız. Bir yandan yenilikçiyiz diğer taraftan bir şeyler  istediğimiz gibi gitmiyorsa gerginiz. Saat 04:56-11:35 arasında Ay-boşlukta ilerleyecek. Dikkatli ve temkinli hareket etmek gerekiyor. Ilımlı düşünmek, olgun bir şekilde çevrenizdeki insanlarla irtibat kurmanız faydalıdır. Yeni bir karar almamak veya karar alma sürecinde olduğunuz konularda tekrar gözden geçirmelerde bulunmak, otorite konumundaki kişilerle ılımlı ilişkileri sürdürmeye devam etmek, boşluktaki saatler arasında dikkat edilmesi gereken konuların başında yer almakta. Yine bu etki altında,başvurularında bulunmak sakıncalı olup, araştırmalarınızı sürdürmek yerindedir. Önceden tespit edilmiş toplantı veya görüşmelerde bulunmanın sakıncası yoktur. Saat 11:35 itibariyle Ay-Balık burcu seyir etkinliği, hoşgörü ve barış, güzellik ve dostluk kavramlarını ön plana getiricidir. Gönlümüz, huzur ve güzellikleri yaşamaktan yanadır. 22 Temmuz-22 Ağustos tarihleri arasındaki Güneş-Aslan burcu seyrini genel olarak incelediğimizde ailemiz, yuvamız, geleceğimiz, yerleşim yerimiz, güven ve istikrar olgularının gayet kıymetli hale geldiği zamanlardır. Ev içinde, otoritemizi kabul ettirmek isteyebiliriz. Ancak bunun ölçüsünü bilmemiz gerekir. Bu süreçte, Ev ve ailevi konularda kendi isteklerimize önem vereceğiz. Günün güzellikleri hepimizden yana olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2016, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmadan, fikirlerinizi ortaya koymak istemiyorsunuz. Olaylara yaklaşımınız çok daha farklı ve kuralcı olacak. Karşı tarafın bu konuda size vereceği fikirleri önemsemelisiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kesin sonuçlar kim olduğunuzu ve nelere katkı sağlayabileceğinizi görmenizi sağlayabilir. Çok fazla eleştiri ve şikayetten uzak durmanızda fayda var. Duygusal nedenlerle veya gelişmeler nedeniyle arkasında durmanız gereken sözleri yerine getirmemezlik etmemelisiniz. Mücadele veya rekabet içeren durumlarda görev ve sorumluluklarınızdan kaçmamanız size artı getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde gelecek planlarınızda gelişmeler yaşanabilir. Yeteneklerinizi doğru yönlendirmekte zorlanabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları yeniden hareketlendirmek isteyebilirsiniz. Görünür olmak için fırsatlar yaratabilirsiniz. Paylaşım içinde olduğunuz kişilerden yardım alabilirsiniz. Gereksiz harcamalardan uzak durun.

22 Temmuz 2016, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün aldığınız bir haber sizi çok mutlu edecek. Çalışkan olmanız üstleriniz tarafından taktirle karşılanıyor. Özlem duyduğunuz kişilerle bir araya geleceksiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde ikili ilişkilerinizde partnerinize daha fazla güvenmeniz gereken bir enerji sözkonusu iken, sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilere sevginizi daha fazla göstermeniz ve kredi çekme gibi işlemlerinizi imkanınız varsa bir sonraki güne ertelemeniz faydalı olacaktır.

22 Temmuz 2016, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli konular aile içinde konuşulmaya başlanabilir. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, sorunlarınız varsa çözüm üreteceksiniz. Yuvanıza gereken özeni göstermelisiniz.

21 TEMMUZ 2016 BOĞA BURCU YORUMU

22 Temmuz 2016, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Kariyer hayatınızda ilerici teknolojilerle ilgili proje üretebilirsiniz. Grup enerjisi yüksek olduğundan dolayı yeni bir takım çalışması örgütleyebilirsiniz.Teknolojik gelişmeler ve bireysellikten çok çalışılan kurumun menfaatlerine göre tavır alınan bir hareket olacaktır. Geleneksel çizgiden uzaklaşmadan ilerlemenin esasları temel alınacaktır. Eviniz, ebeveyniniz, aile ve köklerinizle ilgili odak noktası belirleyebileceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bereketin, cömertliğin ve maddiyatın etkin olacağı bu süreci değerlendirebilirsiniz.

22 Temmuz 2016, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Temmuz 2016, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 46' 37" R
Ay
Koç
29° 04' 23" R
Merkür
Koç
20° 49' 28"
Venüs
Boğa
09° 04' 04"
Mars
Koç
04° 45' 56"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 29"
Satürn
Balık
17° 07' 44"
Uranüs
Boğa
22° 43' 26"
Neptün
Balık
29° 05' 54"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 20"
Lilith
Başak
24° 03' 51"
True Node
Koç
15° 24' 11"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:11

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>