Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Ekim 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hayati bir kararın eşinde sayılabilirsiniz. İlk kararı veren siz olursanız kendinize güveniniz daha az yıpranacak. Sürdürdüğünüz ilişkiyi bir an önce bırakmanız için her türlü gerekçeniz var gibi görünüyor.

Birinin, gereksiz takıntılarla sizinle bir kariyer kavgasına girdiğini düşünüyorsunuz. İşyeriniz birkaç güne kalmadan bu sorunu sizin lehinize çözecek. Bir yetkilinizin size davranışlarından rahatsızsınız.

Aceleci davranmanıza gerek yok. Paranızın şimdiki yerinde hiç olmazsa değerini koruduğunu biliyorsunuz. Ama paranızı değerlendirmek için aldığınız tavsiyeler de pek akıllıca görünmüyor.

Akrabalarınızdan birine karşı gittikçe artan bir güvensizlik içine giriyorsunuz. Bu güvensizliğinizin çok yerinde bir tespit olduğunu söyleyenler sizi yanıltıyor olabilirler.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Gereksiz bir meraklılık içinde olduğunuz düşünülüyor, bununla ilgili bazı uyarılar alacaksınız. Birkaç güne kalmadan yakın akraba ilişkilerinizde çoktandır beklediğiniz bir küskünlüğün haberi gelebilir. Yaptığınız araştırmalar tahmin ettiğiniz gibi çıkmayacak. Ayrıca bu konudaki ısrarcı araştırmalarınız aklı başında bazı arkadaşlarınız tarafından pek doğru bulunmuyor.

23 Ekim 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 23 Ekim- 21 Kasım arasında Akrep burcunda ilerleyecek Güneş, en başta karşı cinsle olan ilişkinizde,ortaklarınızla aranızdaki alışverişte, bir başkasının gözünden kendinizi tanımlama yönünde önem taşıyor. Boğalar, bu süreçte partnerlerinin baskın tavırlarıyla karşılaşabilirler. Kıskançlık, denetlemeye çalışması, evliliğe yanaşmaması veya birlikteliğin sorumluluğunu üstlenmemesi, bizi bazen umursamaması, dinlememesi, hesapçı davranması gibi. Aslında bütün bu olumsuzluklar bize şunu söylemektedir. Bu ilişkinin hayatımızdaki yeri ve önemi nedir? Bu tavırlarının sebebi, biz miyiz yoksa bu kişi karakteri gereği mi böyle davranıyor? İşte bütün bunları şimdi düşünme zamanımız. Soğukkanlı bir şekilde gözden geçirmeliyiz.   Derinlikli bir şekilde durumları gözden geçirip, doğru kararlar verebilmemiz dileğimle,

23 Ekim 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerinizi istediğiniz yönde yapılandırmak istiyor ve gerekli tüm detayları gözden geçiriyorsunuz. Mars'ın verdiği etkileri olumlu bir şekilde kullanmak için bir çok vasıflara sahipsiniz. Bu hafta duygusal konularda oldukça inatçı bir tavır sergileyebilirsiniz. Güç ağırlıklı bir sosyal platform hazırlığı içindesiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal olmamalı ve negatif enerjiden kendinizi uzak tutmalısınız. Böylelikle herkese eşit ölçüde destek olabilirsiniz. Gününüz enerjiyle ve keyifle geçsin istiyorsanız, fazla ısrarcı ve sabit fikirli olmamaya özen göstermelisiniz.Günün Atmosferi:Pozitif ve enerjisi yüksek bir gün Bugün hepimiz için keyif verici enerjilerin hâkim olduğu bir gün. Öğle saatlerinde ise hukuk, eğitim, yayıncılık, seyahatler, yurtdışı bağlantılı işler, bilişim gibi konularda daha hızlı ve pratik yol alıyoruz. Akşam saatlerinde, alanında uzman ve birikim sahibi kişilere pek çok konuda danışabiliriz. Fikirlerimizde oluşan boşlukları doldurabiliriz.

23 Ekim 2016, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Evle ilgilenmek ya da evde başkalarını ağırlamak için güzel bir gündesiniz. Başkalarına cömertçe davranabilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ara verdiğiniz işlerinizi tamamlayacaksınız. Artık kafanız karışmasın. Her düşündüğünüz ve uygulayacağınız işler için başkalarının aklına ihtiyaç duymanız ne kadar doğru?

23 Ekim 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kimliğinizi özel hayatınızda, ikili ilişkilerinizde ve ortaklı işlerinizde göstermeye başlıyorsunuz. Şartlar çoğunlukla karşı tarafın elinde olabilir ve siz sevdiğiniz insanın şartlarına göre hareket edebilirsiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aileniz ve yuvanızla ilgili cömert ve coşkulu girişimlerde bulunabilirsiniz. Gayrimenkul ile ilgili tasarılarınız mevcutsa bunları bugün harekete geçirebilirsiniz.Evinizle ilgili yeni eşyalar almak için de uygun bir gündür. Yapacağınız ev ve giyim alışverişlerinizde cömert davranmayı tercih edebilirsiniz. Ebeveyninize liderlik edebileceğiniz durumlar oluşabilir. Bir ay boyunca odaklanacağınız konular özel ilişkiniz, ortaklığınız ve hayatınızdaki gizli düşmanlıkların teşhisi ve tedavisi olacaktır. Sessiz ve derinden ilerlemeyi tercih edeceksiniz.

23 Ekim 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Kendinizi yorgun hissedeceksiniz. Üstüne üstüne gitmeyin. Birazcık dinlenmeyi deneyin. Beslenme alışkanlığınıza bir göz atın. Karbonhidrat ve et ağırlıklı besleniyorsunuz. Bu da kilo almanıza neden oluyor. İş hayatınızda karşılaştığınız tersliklerden büyük bir bölümü çözümleniyor.

23 Ekim 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 57' 59" R
Ay
Koç
01° 37' 17"
Merkür
Koç
19° 25' 19"
Venüs
Boğa
06° 45' 58"
Mars
Koç
03° 19' 46"
Jüpiter
Boğa
25° 03' 09"
Satürn
Balık
16° 58' 34"
Uranüs
Boğa
22° 36' 57"
Neptün
Balık
29° 02' 45"
Plüton
Kova
02° 06' 10"
Chiron
Koç
20° 55' 12"
Lilith
Başak
23° 51' 25"
True Node
Koç
15° 24' 18"
Son Güncelleme : 05/05/2024 02:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>