Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Kasım 2014, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygularınız çok aktif ve çeşitli heyecanlar yaşayabilirsiniz. Bir süreden beri beklediğiniz gelişmelerle bugün karşılaşabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz artıyor ve yeni girişimler yapabilirsiniz. Etkileyiciliğiniz artıyor ve ikna etme yeteneğiniz yüksek ve bugün sevdiğiniz kişiye düşüncelerinizi rahatlıkla kabul ettirebileceksiniz. Kendinizi mutlu ve iyimser hissedeceksiniz. Küçük ve hoş sürprizler yaşayabileceğiniz bir gündesiniz.

İş yaşamınızda genel anlamda verimli sonuçlara ulaşabileceğiniz bir gündesiniz. En sıkıcı işleri bile zevkli hale getirmeyi başaracaksınız. Küçük imkanları iyi değerlendirerek olumlu bazı sonuçlara ulaşma şansınız olacaktır.Sizin için ilginç ortamlara girebilir ve yeni diyaloglar kurabilirsiniz. Çeşitli konulara girişimlerde bulunabilirsiniz. Çevrenizde sizin dışınızda gelişen bazı olayları kontrol altına almayı başaracaksınız. İşiniz konusunda yeni bir girişimde bulunabilirsiniz.

Maddi konularda kendinizi rahat hissedeceğiniz bir gündesiniz. Alışveriş yapmak için uygun etkiler altında olacaksınız ve üzerinde fazla düşünmeden ani masraflar yapabilirsiniz. Bugün yatırım yapacaksınız risklerden kaçınmaya çalışmalısınız.

Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır. Duygusal konularda son derece şanslı olacaksınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çekiciliğiniz ve cazibenizin yoğun olacağı bir gündesiniz bu sayede iltifatlar alabilir,beğeni toplayabilirsiniz. Sıra dışı işlerle ilgilenebilirsiniz. İlginç ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz. Size yakın biriye görüş alışverişinde bulunabilir ve yeni fikirler geliştirebilirsiniz. Kişisel zevklerinizle ilgilenmeye fırsat bulacağınız bir gündesiniz ve sıkıcı olayları bile eğlenceli bir hale dönüştürebileceksiniz.

23 Kasım 2014, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:17 Merkür Ay-Venüs kavuşumuyla Pazar gününe merhaba diyoruz. Bu Kavuşum bize finansal ilişkilerde tedbirli olmak gerektiğini gösteriyor. Saat 06:43 Merkür-Jüpiter görünümü, partnerimiz, ailemiz veyaortaklarımızla aramızdaki iletişimi ve paylaşımı zorlayıcı olabilir. Siz büyümek, gelişmek yönünde düşünürsünüz. Onlar da aynı şekilde kendilerini önemserler. Ancak iyi niyetli olmayan konuşmalar hoşunuza gitmez. Saat 13:02 Ay-Uranüs olumlu görünümü, sıkıntılarımızı, bizi bağlayan, zorlayan koşullarımızı aşabilmek, rahatlayabilmek arzumuzun işaretçisidir. Saat 13:22 Ay-Chiron görünümü, nakit para ihtiyacınızın göstergesi olduğu gibi, bazı borçların temizlenmesi adına bir hayli mücadele verdiğinizi gösteriyor. Huzurlu, keyifli bir Pazar günü geçirmenizi diliyorum. Kalben sevgilerimle,  

23 Kasım 2014, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İşinizle ilgili sorular kafanızı kurcalıyor. Her ansorunlarıyla boğuşmak sizi yoruyor, Fakat sonuç istediğiniz gibi olunca, keyfiniz hemen yerine geliyor. Bugün olaylara daha derin bakmayı isteyeceksiniz. Geçmiş ve gelecek arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Gücünüzün farkında olmak size önemli boyutlar kazandıracak.

23 Kasım 2014, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı(kredi, miras, nafaka, burs, sponsorluk, prim, sigorta, komisyon, kar, borç alacak v.b) gerektiren konularda bazı zorlanmalar ya da aksilikler yaşanma ihtimali olmasına rağmen yeni olanakların yüzünü gösterebileceği, gerçekçi olunmas Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Pek çok konuda kendinizi rahat ve keyifli hissediyorsunuz. Özellikle yaratıcı konularda daha aktif olacak ve güvenle hareket edeceksiniz. Ayrıca aşk hayatınız ve ilişkiler açısından dinamik olabilir ve gününüzün büyük bölümünü bu alana ayırabilirsiniz. Uzun zamandır düşündüğünüz değişik hobilere yer açmanız size canlılık ve tempo getirecektir.

23 Kasım 2014, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ne yârdan ne serden geçememek durumunuz devam ediyor. İşin içinden daha da çıkılmaz hale gelmeden sevgide kesin kararlarınızı alın.

23 Kasım 2014, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

23 Kasım 2014, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 40' 07" R
Ay
Koç
27° 25' 53" R
Merkür
Koç
20° 44' 05"
Venüs
Boğa
08° 55' 48"
Mars
Koç
04° 40' 47"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 54"
Satürn
Balık
17° 07' 11"
Uranüs
Boğa
22° 43' 03"
Neptün
Balık
29° 05' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 59"
Lilith
Başak
24° 03' 06"
True Node
Koç
15° 24' 20"
Son Güncelleme : 06/05/2024 20:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>