Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yalnızlığa artık veda etme vaktinizin geldiğini müjdeleyen gelişmeler söz konusu. Bugün haberleşme trafiğiniz hayli kalabalık olabilir. Hoş gerginliklere hazır olmalısınız.

İçtenliğiniz ve doğallığınızla bu sıralar yeni şans kapılarını aralayabilirsiniz. İşyerinizde gelişme şansınız olmadığını düşünmeniz, niteliklerinizin yanında fazla karamsarlık gibi. İnsanlarla samimi ilişkiler içinde olmanız bir dezavantaj değil.

Sorumluluklarınızın karşılığını seve, seve veren birisiniz. Kendinize yetebiliyorsunuz, ama üzerinizdeki kaçınılmaz sorumluluklar sürekli para sıkıntısı yaşamanıza neden oluyor.

Geçmiş tecrübelerinizi anımsayın. Özellikle şu sıralar her zamankinden fazla istekli olmanız gereken duygusal konularda kendinizi engelleme huyunuz, yine size zarar verebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok yakın ilişkide olduğunuz biriyle aşırı bir duygusallık içindesiniz. Bu ilişkideki abartılı beklentilerde tümüyle verici konumunda görünüyorsunuz. İç hesaplaşmalarınızda, arada bir de olsa kendinize yönelik haksız cezalandırmalarınız oluyor. Bugün, özel görüşmelerdeki risk unsuru ciddi boyutlarda. Erteleme şansınızı iyi değerlendirmelisiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar cumartesi günümüz saat 00:42 itibariyle  Ay-Aslan burcu seyir etkinliği altında geçecek. Bu enerji, kişinin sevdiklerini veya kendisi seven insanları, sınırlarını, evini, ailesini cömert yüreğiyle sarıp sarmalaması olarak görüyorum. Ayrıca yaşanılan yeri güzelleştirmek, görkemli kılmak adına size yardımcı bir enerji olarak düşünüyorum. Tabii ki övülmek, farkınızın bilinmesi, şöyle bir sırtınızın sıvanmasını beklemek hakkınızdır. Egonuz böyle bir enerji altında yükselir. Saat 03:47 Ay-Güneş olumlu görünümünde, ev sınırları içinde parasal meselelerin, ailevi konuların bir hayli etkili olması mümkündür. Uzun vadeli projeler üzerinde düşünmek açısından bu enerji işinize yarayabilir. Ailenizdeki kişilerin üzerinizdeki etkisinin önemi büyük. Ne kadar yardımcı olurlarsa o denli doğru adımlar atabileceğinizin farkındasınız. Saat 03:51 Ay-Satürn görünümü, evimizle ilgili kira artışı veya ödemelerimizi, eşimiz veortağımızla aramızdaki mali konular üzerine düşündüğümüz saatlerdir. Parasal durumumuzu ciddi manada gözden geçiririz. Saat 04:35 Güneş-Satürn karşıtlığı, özellikle ailemizin veya kendimizin ihtiyaçlarını karşılama yönünde paramızı dikkatli ve bilinçli şekilde kullanmanın önemini vurguluyor. Araştırmak, soruşturmak, piyasanın durumuna bakmak ve akıllıca hesaplamalarda bulunmak doğru gözüküyor. Gelir-gider dengemizi iyi kurmamız gereken bir gündeyiz. Başkalarına değil, kendimize güvenmemizde, elimize bakmamızda yarar var. Saat 16:15 Ay-Mars görünümü, mali konuların evimizle alakalı konularda hızlıca gözden geçirilmesini sağlarken, ihtiyaçlarımızı satın almak için alışverişte bulunabiliriz. Tabii ki dikkatli yapılmasında yarar var. Mutluluk dolu bir Cumartesi günü diliyorum. Güzellikler emrinize amade olsun. Kalben Sevgilerimle,

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün. Ortak çalışma içinde bulunduğunuz kişilerin, yaratma gücünden olumlu etkilenebilirsiniz. Yakınlarınızın da bulunacağı ortamlara değişik paylaşımlar içinde olacaksınız. Bugün manevi duygularınızın ön planda olacağı mistik çalışmalar içinde olabilirsiniz..

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer ne yapacağınızdan eminseniz ve yapacaklarınız listeli şekilde ortadaysa, maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda,birliklerinde veya işlerde karlı anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu esnada koşullarınızı pazarlığa tabi tutmanız da gerekmiyor.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ev ve ailevi konular için çok şey yapılabilir. Sevdiklerinizle bir arada olmak iyi gelecek.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş yaşamınızla ilgili olarak memnuniyet duyabilirsiniz. Bu sizi olumlu motive edecektir. Rehavete kapılma eğilimine karşı koymanız da gerekebilir.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden güzellik ve bakım işlerinizi bir sonraki güne ertelemeniz ve ilişkilerde yeni kararlar almamanızın uygun olduğu bir gündesiniz. Hayatınızdaki girişimler için bir sonraki günü tercih etmeniz faydalı olacaktır.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Parasal konularda zorlayıcı etkiler devreye girecek. Maddi konularda hayatın sizi desteklemediği fikri önem kazanabilir. Partnerinizin maddi konularda sorumsuz davrandığını düşünebilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa e gerginliklerden kaçınmanız gereken bir zaman. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal iişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu aralar zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir. Özellikle sağlığımıza da bu aralar özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz insanın uçarılılıkları sizi hayli üzecek. Özel hayatınızdaki karmaşayı atlatabilmek için enerjinizi işinizde yoğunlaştırın. Zira işlerinize şu sıralar çok önem vermeniz gerekiyor. Bu çabalarınızın karşılığını en kısa zamanda alacaksınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 29' 22" R
Ay
Yay
28° 39' 33"
Merkür
Koç
16° 17' 37"
Venüs
Koç
28° 32' 40"
Mars
Balık
28° 11' 17"
Jüpiter
Boğa
23° 29' 35"
Satürn
Balık
16° 23' 52"
Uranüs
Boğa
22° 14' 01"
Neptün
Balık
28° 50' 49"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 45"
Lilith
Başak
23° 06' 60"
True Node
Koç
15° 26' 04"
Son Güncelleme : 28/04/2024 10:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>