Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Kasım 2014, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda bazı sorunlar yaşayabileceğiniz ve duygusal olarak isteksilikler içine girebileceğiniz bir gündesiniz. Ruh halinize daha çok karamsarlık hakim olacaktır ve nedensiz bazı kaygılar duyabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiyle aranızda bazı uyumsuzluklar ortaya çıkabilecektir ve bugün bunları çözmeniz kolay olmayacaktır. Duygusa lkonularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamızda günlük rutin işlerinizde devam edeceğiniz ve bildiğiniz yöntemlerden vazgeçmek istemeyeceğiniz bir gündesiniz. İş ortamınızda sizin dışınızda kalan bazı sorunlarla uğraşabilir ve gereksiz bulacağınız işlerle ilgilenebilirsiniz. Özelliklearkadaşlarınzıla ilgili bazı sorunlar yaşama ihtimaliniz olacaktır. Dikkatinizi bir noktaya toplamanız ve düşüncelerinizi yoğunlaştırmanız kolay olmayacaktır.

Maddi konularda harcamalarınıza dikkat edeceğiniz ve yeni masraflardan kaçınacağınız bir gündesiniz. Gelir gider dengenizi ayarlamaya çalışacaksınız ve bu anlamda dikkatli olacaksınız.

Canınızı sıkacak bazı gelişmeler olabilir ve acele karar vermeniz gerekebilir. Çevrenize karşı biraz daha esnek davranmaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Günlük programınıza uymakta zorlanabilir ve hesapta olmayan şeylerle vakit geçirebilirsiniz. Genel olarak gün boyunca keyfinizi kaçıracak bazı gelişmeler olabilir. Bazı huzursuzluklar yaşayabileceğiniz bir gün geçirme ihtimaliniz yüksek olduğundan stresten uzak durmaya çalışmalısınız.Yeni girişimlerde bulunmadan eski işlerinizi tamamlamaya çalışmak ve günlük rutin uğraşlarınızı sürdürmeniz daha doğru olacaktır.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar yeni haftamızın ilk günü, saat 05:16-18:32 arasındaki Ay-boşluk etkisi altında geçecek. Bu zaman dilimi,  yaşamınızı yakından ilgilendiren değişiklikler ve herhangi bir konuda yapılacak sonlandırma veya başlangıç anlamındaki eylemlerinizi askıya almanız, ani kararlardan uzak durmanız son derece önemlidir. Ayrıca banka kredi başvurusu, ortak kazançlarınızla ilgili mevzularda da beklemede kalmak faydalıdır. Kısaca, daha önceden planlamadığınız, üzerinde düşünmediğiniz hiçbir konuda girişimde bulunmamalı, normal günlük rutininizi sürdürmelisiniz. Saat 18:32 itibariyle ailenizle veya bizzat özel meseleleriniz üzerinde gayretle durmanızı sağlayacak Ay-Oğlak burcu seyri başlıyor. Düzene kavuşturulması gereken işlerinize öncelik vermeniz faydalı olur. Bu enerji, bir mesele üzerinde düşünürken, güvenilirlik, dürüstlük olgularına önem vermemizi sağlayacak. Nasılsa halledilir diye düşünmeyeceğiz. Mutlaka düzgün ve tutarlı olmasına özen göstereceğiz. Sorumluluklarının farkında, tutarlı ve sağlam olana yönelen sizler için bu enerji gayet olumlu. Elinizdekilerin kıymetini bildiğiniz için, hem sorumluluklarınızla başa çıkabilir hem de elinizi attığınız her işi düzgün bir şekilde bitirebilirsiniz.Büyük Öğretmenimiz ATATÜRK olmak üzereKıymetli ÖğretmenlerimizinSadece bir günlerini değil,365 günlerini kutluyoruz...Ellerinden öpüyoruz,,Emeğiniz çoktur üzerimizdeHakkınızı helal ediniz bizlere......Saygılarımızla,,

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sevdiğiniz işleri yaptığınız zaman çok daha mutlu olmanıza rağmen, yaşamınızdaki süregelen ilişkileriniz yüzünden başınız ağrıyabilir Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir günü yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama, olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortak kaynak kullanımı(kredi, miras, nafaka, burs, sponsorluk, prim, sigorta, komisyon, kar, borç alacak v.b) gerektiren konularda bazı zorlanmalar ya da aksilikler yaşanma ihtimali olmasına rağmen yeni olanakların yüzünü gösterebileceği, gerçekçi olunmas Tüm burçlar için gün geneli: Kafamızda bazı konularda halen bazı şüphelerimiz veya endişelerimiz olsa bile ya da kararsızlıklar doğru adım atmayı zorlaştırsa da, gerçekçi olmayı, işaretleri veya sezgilerimizi doğru okumayı başarabilirsek çok yol kat edebileceğimiz günlerdeyiz. Bilgi edinme ve yeni şeyler öğrenme isteğimiz artıyor. Yay burcuna geçen Güneş ve Yay burcunda oluşan yeni ay, Yay burcunun ilk günlerinde doğanlar başta olmak üzere, tüm Yay burçlarına ve hepimize on günlük süreçte(aslında başladı) yenilikler veya yeni başlangıçlar yapma olanağı sağlıyor. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

23 Kasım 2014, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kendinizi aşma ve yenilenme vurgusu öne çıkıyor. Duygusal açıdan sizi bağlayan durumlardan uzaklaşma arzusunda olabilirsiniz. Ortaklı yatırımlarınız ve hesaplarınızda daha akılcı davranacaksınız. Finansal konularda ani değişiklikler meydana gelebilir. Ancak uzman kişilerden görüş alarak planlı hareket edeceksiniz.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşyerinizde yalnış anlaşılmalar olabilir. Sizi ilgilendirmeyen konulara özellikle bugün karışmayın, uzakta kalmayı tercih etmelisiniz.

24 Kasım 2014, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

24 Kasım 2014, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 06' 21" R
Ay
Boğa
04° 03' 10" R
Merkür
Koç
21° 06' 05"
Venüs
Boğa
09° 29' 09"
Mars
Koç
05° 01' 34"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 16"
Satürn
Balık
17° 09' 22"
Uranüs
Boğa
22° 44' 37"
Neptün
Balık
29° 06' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 27"
Lilith
Başak
24° 06' 06"
True Node
Koç
15° 23' 38"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>