Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Mayıs 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Farklı bir ilişki başlattığınıza inanmanız, bunu aşırı belli etmenizi gerektirmiyor. Duygularınızı açığa vuruş biçiminiz yaşanacak hoşlukları erken tüketebilir. Abartılar içinde olmadığınızı sadece siz biliyorsunuz.

Bazı kişilerde birtakım kötü niyetler seziyorsunuz. Bugünlerdeilişkilerinizde bazı operasyonlar yapabilirsiniz. Sırtınızı güvende hissetmek, sizin içinyaşamının olmazsa olmazlarından biri gibi.

Özel nedenler gerekçesiyle harcama sınırlarınızı zorlayabiliyorsunuz. Para kullanımındaki yöntemleriniz masraflı olduğu kadar, bazı yakın ilişkilerinizde sorun yaşamanıza da neden olabiliyor.

Son zamanlarda beslediğiniz niyeti, duygusallık ve gerçekçilik arasında net bir yere oturtamamış gibisiniz. Bazı dostlukları ortaklığa dönüştürme niyetleri, biraz serüvenci bir yaklaşım olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Etkin, baskın kişiliklerin dost çevrenizde sorunlar yarattığını düşünüyorsunuz. Birtakım kümeleşmelerin bilinçli örgütlendiği fikrindesiniz. Bu konularda sağlıklı tartışmalarınız olacak. Bazı zorunluluklarla gönülsüz giden bir yakınınızı, uzak yerlere uğurlayacaksınız. Önümüzdeki günlerde bu anlamda üzüntüler söz konusu.

24 Mayıs 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Pazar günümüzün bir tek görünümü var. Saat 07:05 itibariyle etkili olacak Ay-Jüpiter kavuşumu, dış dünyadan ziyade, kendi evimiz sınırları içinde mutlu olma, kendimizi ifade etme, sevdiklerimi ağırlama ve güzellikleri yaşama arzumuzu yükselticidir. Bu bazen yeni bir eve taşınma, yolculuk, insanlarda ilgi görme isteğimizin de göstergesidir. Saat 13:49-25 Mayıs saat 11:51 arasında Ay-Boşluk etkisi altında, toplumla birebir alakalı işlerimizde daha dikkatli olalım. Eksiklerinizi, ihtiyaçlarınızı, yapılacakları tekrar gözden geçirelim. Eviniz, ailenizi yakından ilgilendiren konularda sakin davranmak en doğrusudur. Boşluk etkisi altında, iç dünyanızdaki karmaşa geleceğe bakış açınızı etkileyebilir. Üst konumunda bulunan kişiler ve hayatın bizzat kendisi sanki üzerinize geliyormuş ve siz de çaresizmişsiniz gibi hissedebilirsiniz. Tabii ki bu halimiz önce bizi, sonra da etrafımızda bulunan kişilerle ilişkimizde sorun yaratabilir. Bilinçli olmanızda yarar var. Huzurlu bir Pazar günü diliyorum, Kalben sevgilerimle,

24 Mayıs 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün sezgilerinizin yoğun olduğu bir gün. Değişken bir ruh hali içindesiniz. İmajınızla ilgili değişimler içinde olmanıza rağmen, güçlü kişiliğiniz ön planda. Yaşamınızda gerçekleşebilecek tüm olaylara farkı bir şekilde yaklaşıyor ve çabalarınızın boşa gitmesinden hoşlanmıyorsunuz. Enerjinizi bölmeden yoğunlaşmalısınız.

24 Mayıs 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Eğer ne yapacağınızdan eminseniz ve yapacaklarınız listeli şekilde ortadaysa, maddi veya yaratıcılık gerektiren konularda,birliklerinde veya işlerde karlı anlaşmalar söz konusu olabilir. Bu esnada koşullarınızı pazarlığa tabi tutmanız da gerekmiyor.

22 Mayıs 2015, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün evde kalmak, evle ilgilenmek daha uygun olabilir. Ev için daha bonkör davranabilirsiniz.

24 Mayıs 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aileniz ile geçireceğiniz bir gün olacak bugün. Tatilin tadını dinlenerek çıkaracaksınız. İşinizdeki ve sosyal hayatınızda ki olaylar sizi çok yıpratmıştı zaten.

24 Mayıs 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca hayatınızdaki kadın figürlerle ilgili olası problemler yaşayabilirsiniz. Duygularınızı içtenlikle ve sakinlikle paylaşmanız gereken bugün, sevginizi, enerjinizi ve koruyucu taraflarınızı ilişkilerinize daha fazla aktarmanız gerekmekte.

24 Mayıs 2015, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün ailevi bağlantılarınız devreye girebilir. Daha çok aile ortamlarında bulunmak veya evinizde dinlenmek isteyebilirsiniz. Maddi konularda dengeyi oturtmakta zorlanırken, aile hayatınıza para harcayacaksınız.

24 Mayıs 2015, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınıza, arkadaşlarınızla gereksiz münakaşa e gerginliklerden kaçınmanız gereken bir zaman. İnatçılık, kibir yüzünden sosyal iişkiler zarar görebilir. Özellikle maddi anlamda isteklerinizi elde etmek bu aralar zorlaşabilir, ödemeler, banka işlemleri, vergi konuları canınızı bir parça sıkabilir. Özellikle sağlığımıza da bu aralar özen göstermemizde yarar var, çabuk hastalanabilirsiniz.

23 Mayıs 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çok fazla alınganlık yapıyorsunuz, bu da sevdiğiniz insanı bıktırıyor. Biraz daha kendinizi olayların akışına bırakın. Bu arada ailenizi de ihmal etmeyin. Çünkü onlar sizin çok kırılgan olduğunuzu biliyor ve sizin için üzülüyorlar. İş hayatınızda performansınızın düşmesine izin vermeyin.

24 Mayıs 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 11' 57" R
Ay
Yay
24° 45' 25"
Merkür
Koç
16° 13' 48"
Venüs
Koç
28° 10' 35"
Mars
Balık
27° 57' 28"
Jüpiter
Boğa
23° 25' 25"
Satürn
Balık
16° 22' 15"
Uranüs
Boğa
22° 12' 60"
Neptün
Balık
28° 50' 16"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 44"
Lilith
Başak
23° 05' 01"
True Node
Koç
15° 27' 02"
Son Güncelleme : 28/04/2024 03:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>