Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Temmuz 2016, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

İlişkinizin içinde tam kavrayamadığınız görev ve sorumluluklar göze çarpıyor. Evliliğe olumsuz bakışınızı sevgiliniz dışında herkesle paylaşabilirsiniz. O, bunu bir uyarı gibi algılayabilir.

Yaratıcılığınız biraz bunalımlı bir çalışan olmanıza yol açabiliyor. Yaratıcılığınız ve koşullarınız arasında bir denge kurabilirsiniz. İş ilişkilerinizde güven ön planda. Bunuyaşamının önkoşulu olarak görüyorsunuz.

İyimserliğinizi korumanız gerekiyor. Ayrıntıların önemi ön plana çıkabilir. Alçak gönüllü beklentilerinizle sorun yaşamıyorsunuz. Yakında orta ölçekte para sevinçleriniz olabilir.

Beyninizdeki bazı takılmaları yok etmenizde yarar var. Hayata karşı yaşadığınız dönemsel küskünlükler, genel bir yorgunluk içinde görünmenize yol açıyor.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arkadaşlık ilişkilerinizde hoş gelişmeler var. Güvenli yaklaşımlarınız çevrenizi zenginleştiriyor. Daha radikal davranmanız gereken konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. İstismar edildiğiniz şeklindeki düşünceleriniz, özel bir ilişkinizde olumsuz sapmalar gösterebilir. Bu ilişkiyi değerlendirirken çok etkilendiğiniz biri size zarar veriyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 10:06-15:33 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek.  Bu saatler arasında dürüstlük ve doğruluk, huzur ve güvence olguları üzerinde düşünürüz. Mevcut durumumuz sıkıntılı ise, bunu nasıl düzeltebileceğimizi, eğer huzurlu isek, bunun sürekli olmasını isteriz. Ruh halimizde iniş ve çıkışlar olsa da, olumsuz düşünmeyiz. Mutlaka her şey yoluna girecektir düşünürüz. Saat 15:33 sonrası Koç burcunda ilerleyen Ay, her anlamda kendiniz güçlü hissetmeye duyduğunuz ihtiyacı işaret eder. Kişi dış etkenlerin baskısı altında bunalır. Doğal olarak zihnini ve bedenini arındıracak tekniklere ihtiyaç vardır. Sözgelimi egzersiz oldukça işe yarar. Saat 19:17 Ay-Güneş görünümü, sizi aktif olmaya yöneltir. Arzularınız yoğundur. Ne kadar güçlü olduğunuzu birilerine ifade etmek ve kabul ettirmek istersiniz. İnandıklarınızdan vazgeçmezsiniz. Her birimiz için keyifli bir Pazar günü geçmesi dileğimle,

24 Temmuz 2016, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, entelektüel konularda kendinizi son derece aktif ve başarılı hissediyorsunuz. Bulunduğunuz ortamlarda farklı ve özgün kişiliğinizi ortaya koyacak bir yapılanma içinde olacaksınız. Çevrenizde özel dostlarınızın fikirlerine karşı ilgisiz davranabilir ve kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek isteyebilirsiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kesin sonuçlar kim olduğunuzu ve nelere katkı sağlayabileceğinizi görmenizi sağlayabilir. Çok fazla eleştiri ve şikayetten uzak durmanızda fayda var. Duygusal nedenlerle veya gelişmeler nedeniyle arkasında durmanız gereken sözleri yerine getirmemezlik etmemelisiniz. Mücadele veya rekabet içeren durumlarda görev ve sorumluluklarınızdan kaçmamanız size artı getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Günün ilk yarısında keyifli konulara zaman ayırmak mümkün. Ancak öğle sonrasında gereksiz riskli işlere girişmemelisiniz.

24 Temmuz 2016, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Davetler alma ve insanlarla bir araya gelip destekleşme, fikir alışverişinde bulunma şansınız olabilir. Umut vaat eden gelişmelere açık bir gündesiniz. Şansınız artıyor.

24 Temmuz 2016, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yıllarca emek vererek geldiğiniz mevki aniden sarsıntılara hedef olarak, sizi yerinizden etmek isteyen kişilerle karşı karşıya gelmenize neden olabilir. Bu kişilerle sessiz ama derinden mücadele etmeniz gerekebilir. Bugün planladığınız tüm organizasyonların yarım kalacağını da bilmek zorundasınız.

24 Temmuz 2016, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Son birkaç gündür oldukça aktif ve hareketli akan hayatınızın merkezine bugün öğleden sonra sakinlik oturacak. Kafanızı dinlemek isteyeceksiniz. Yaptıklarınızı gözden geçirmek, düşünmek ve plan yapmak için uygun bir gün olacak.

23 TEMMUZ 2016 BOĞA BURCU YORUMU

24 Temmuz 2016, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her ne kadar bireysel davranmayı arzu etseniz de arkadaşlarınızın ruhsal çalkantılarına kılavuzluk etmekten kurtulamayacaksınız. Onlara vereceğiniz desteğin size de iyi geleceğini bilmelisiniz.Sezgilerinize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmayacaksınız. Gerek sosyal, gerek mesleki bağlantılarınızla organizasyonlara katılabilmek, etkinlikler düzenleyebilmek için uygun bir zamanlamaya sahipsiniz. Kardeşleriniz ve komşularınızla bir araya gelmek ve karşılıklı maneviyat güçlendirmek için de akşam saatlerine kadar vaktiniz bulunmaktadır.

24 Temmuz 2016, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

24 Temmuz 2016, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 24' 47" R
Ay
Koç
23° 33' 13" R
Merkür
Koç
20° 31' 33"
Venüs
Boğa
08° 36' 18"
Mars
Koç
04° 28' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 24' 11"
Satürn
Balık
17° 05' 54"
Uranüs
Boğa
22° 42' 08"
Neptün
Balık
29° 05' 17"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
21° 00' 07"
Lilith
Başak
24° 01' 21"
True Node
Koç
15° 24' 35"
Son Güncelleme : 06/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>