Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Kasım 2018, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Yarını sizin için unutulmaz bir gün olarak yaşayabilirsiniz. Çok ilgili bir aşıksınız. Sevgiliniz memnuniyetini gizleyemiyor. Özel günlere karşı unutkanlığınız bazen sorun çıkartabiliyor.

Size odaklı güzel düşüncelerin arkasındadeneyiminiz ve bilginiz var. Fedakar çalışmalarınız yakın bir zamanda çok sevineceğiniz şekilde karşılığını bulabilir.

Akşam gezmelerinizin harcamalarını azaltabilirsiniz. Dost çevrenizdeki cömert imajınız, sizi kötü yönde etkiliyor olabilir. Para konularında zayıf görünüyorsunuz.

Eli açıklığınızın etrafınızda bir rahatlık sağladığını düşünüyorsunuz, ama bu, herkes için öyle değil. Bir yakınınız onur meselesi yapıp size açılamıyor. Sağlık sorunu için bir miktar maddi desteğe ihtiyacı olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duygulu oluşunuz gereksiz şeyleri de dert edip üzülmenize neden oluyor. Bu hassaslıktan kurtulmalısınız. Bugün, size çok tanıdık gelecek bir olaya tanık olabilir, belleğinizi zorlayabilirsiniz. Bir alacak verecek meselesinde taraf olarak siz de görünüyorsunuz. Bugünlerde bu konuyla ilgili olarak bir çağrı alabilirsiniz. Haftanın ilk günü bir sevinciniz var.

25 Kasım 2018, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 09:38 itibariyle etkili olacak Ay-Yengeç burcu seyrinde değerlerinize, geleneklerinize ve sevdiklerinize sıkı sıkıya sarılırsınız. Sahip olduklarınızı kolunuzun koltuğunuzun altına alırsınız. Çevreniz, sevdikleriniz, değer verdiğiniz her şey kıymetlidir. Huzur ararsınız, bulunduğunuz alanı korursunuz. Saat 19:47 Ay-Mars görünümü, duyarlı ve oldukça sevecen duygularla insanlara yaklaşırız. Özellikle sevdiklerimize düşkünlüğümüz artar. Bizimle aynı görüşte olan, aynı hedefe yönelik kişilerle bağımızı güçlendiririz. Saat 21:44 Ay-Satürn karşıtlığı, güven duyduğumuz kişilerle konuşmanın, bağlantı kurmanın göstergesidir. İnandığımız bir yoldan gideriz. Zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için planlar yapabiliriz. Keyifli bir Pazar günü dileğimle,

25 Kasım 2018, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: İlgi alanlarını genişletiyorsun! Mevcut durumundan daha neşeli ve yaratıcı olacağın bugün, gökyüzünün senin için harika etkileri var. Sosyal yardımlarda bulunmak, arkadaşlarınla ilgilenmek onların yardımına koşmak ön planda olacak. Aynı zamanda kitap okumak, biraz dergi karıştırmak ve ilgi duyduğun konularda araştırmalar yapmakta sana ayrı bir zevk verecektir. Kendini bir süredir yalnız hisseden bir Boğa burcuysan artık bu duygulardan kurtulma zamanın geldi diyebilirim. Yeni tanışmalara ve farklı sosyal çevrelere girmen yeni bir aşkın da haberciliğini yapacak. Bugün aynı zamanda ailene desteğin ve bazı ihtiyaçlarına sahip çıkman herkesi çok şaşırtıyor. Eğer günün birilerine dert anlatmakla geçecekse, buna zaman harcama derim.

25 Kasım 2018, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazıprojelerinde acele etmemelisiniz. Kararsızlıklar veya karmaşalarla uğraşabilirsiniz. Bu durum sizi yorduğundan dolayı artık son noktayı koymanız gerektiğini düşünebilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Yengeç burcuna ilerleyen Ay, yeni düşünceler ve hassasiyetler getirmekte. Yakınınızdakilerle, ailenizle daha çok bir arada olabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevreniz, kardeş ve komşularınızla ilgili konuların öne çıkacağı bir gün olabilir. Duygusal, hassas yönlerinizi iletişiminize, konuşma ve ifadelerinize yansıtabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hızlı düşünecek, çabuk karar verecek fakat, o derece hızlı vazgeçeceksiniz. En iyisi siz bugünlerde karar vermek için acele etmeyin. Aslında son derece zekice davranabilir, hızlı düşünebilirsiniz. Fakat, sabırlı olun.

25 Kasım 2018, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yaratmayı ve üretmeyi seven Boğalar, gün boyu el becerisine dayalı işlerle meşgul olabilirsiniz. Plan dışı seyahatler gelişebilir. Yakınlarınızın sağlık sorunlarıyla meşgul olabilirsiniz.

25 Kasım 2018, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz. Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Kafe açmak, sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak için ideal bir gün.

25 Kasım 2018, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin.

25 Kasım 2018, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
22° 49' 12" R
Ay
Yengeç
25° 33' 51" R
Merkür
Koç
26° 53' 44"
Venüs
Boğa
16° 45' 41"
Mars
Koç
09° 33' 12"
Jüpiter
Boğa
26° 57' 49"
Satürn
Balık
17° 36' 35"
Uranüs
Boğa
23° 05' 13"
Neptün
Balık
29° 15' 55"
Plüton
Kova
02° 04' 45"
Chiron
Koç
21° 21' 23"
Lilith
Başak
24° 45' 26"
True Node
Koç
14° 56' 47"
Son Güncelleme : 13/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>