Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Basınç hızla düşüyor. Tornado hızla yaklaşıyor. Hazırlıklı olun. Belki de hayatınızın aşkını yaşayacaksınız. Müthiş bir tempoda, duyguların ayrı arı uçlara savrulup, savrulup döndüğü, bir çok insanın göze alamayacağı kadar sert, yüreğinizin içine masaj yapabilecek kadar yumuşak. Ama bir Tornado işte, büyük ihtimalle geldiği gibi gidici. Böyle bir afete hazır değilseniz bu akşamki arkadaş toplantısına gitmeyin.

Azimlisiniz. Hayatı bir müsabaka ringi gibi görüyorsunuz. Azimkar yanınız bu hayat tanımlamasına biçilmiş bir kaftan gibi oturuyor. Biriyle sıkı çelişkileriniz var. Ama o sizin değil, siz onun ayağı altında dolanıyorsunuz. Onun kulaçladığı sular sizin için biraz derin gibi görünüyor. Hırs yapmayıp geri durmanız akıllıca olacak.

Herkesin endişeleri ve herkesin bu dönem yenilediği, kısmen de ertelediği beklentileri içindesiniz. Yine de kenara köşeye koyma alışkanlığınız sıkıntılarınızı bayağı azaltıyor. Bu durumda bile yeni bir hamle peşindesiniz. Ona ne kadar ve nasıl ayıracağınızı iyice düşünmeniz gerekir.

Çok sevdiğiniz biri ile onunyaşamı gereği olarak uzun bir zaman ayrı kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizi yanlış tanımaya kararlı birileri var. Kendinizi doğru ifade etmeye çalışırken bunun gereksiz olduğunu düşünüp kızgın davranıyorsunuz. Bu da onlarda yanılmamışız gibi bir saplantı yaratıyor. Ama problem karşı tarafta. Bir çaba göstermeye hiç de zorunlu değilsiniz. Bir sağlık sorununuzda aldırmaz görüntü vermenize gerek yok. Sizin ne kadar sağlamcı olduğunuzu bilenleri arkanızdan güldürmeyin.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar,  Ay-Oğlak burcu geçişiyle Çarşamba günümüz başlayacak. Gerçekçi ve sorumluluk sahibi birey olarak, problemleri veya günlük hayatta karşılaştığınız durumları lehinize çevirebilecek güce sahipsiniz.  Saat 06:33 Ay-Pluto kavuşumu kendimizi kanıtlamak, insanlar üzerinde etkili olmak isteyeceğiz. Yabancılarla temasımız, yolculuklar,görüşmeleri anlamında kendimizi kuvvetli hissedeceğiz. Saat 18:26 Ay-Uranüs görünümü, ciddi ve tutarlı düşünmek isteyen bireyin, kimi zaman kendini baskı altında hissetmesine, bu yüzden de gerçeklerden kaçmasına sebep olabilir. Kimse bilmez ama o yüreğinin derinliklerinde bazı durumlara isyan etmektedir. Hatta bir çok şeyi yapmak istediği halde yapamadığının farkında olduğu için gerilim duyabilir. Saat 19:08 Merkür-Satürn olumlu görünümü, bir ilişkide,ortaklığında her iki tarafın da iyi bir analize, aksaklıkları birlikte çözmeye gönüllü olması gerekiyor. Ancak böyle olursa, doğru bir yol belirlenmiş olur. Yoksa, bir taraf diğeri üzerinde baskı kurmaya devam ederse aşkta lezzetli bir paylaşım, düzgün bir beraberlik yaşanmaz. Günün güzellikleri sizi taçlandırsın. Sevgi dolu paylaşımlarda bulunmanız dileğimle,  

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Diyolaglarınızı yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Bazı kişilerin farklı düşünceleri sizi yolunuzdan döndürmesini istemiyorsanız temkinli davranın.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bazı konuların sadece yönetebileceğinizi düşündüğünüz kısımlarına değil, geneline bakmalısınız. Aksi takdirde, olayların akışını değiştirebilecek en önemli parçayı kaçırabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Güne güzel başlıyoruz. Destekçi kişiler, olumlu görüşme ve diyaloglar, işle ilgili olumlu adımlar, fırsat içeren durumlar ya da belli kararların açıklanması türünde yararlı ve hoş denilebilecek gelişmelere açık olduğumuzu gösteriyor. İlerlemeye açık, beklentilerimizi yüksek tutabileceğimiz, organize ve disiplinli hareketlerimizin başarıya ulaşabileceği, uzlaşmacı ve olumlu bir gündeyiz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

25 Ağustos 2015, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni şeyler öğrenmeniz gerekebilir. Kendinizden yaşça büyük kişilerle iletişimde olabilirsiniz. Gün içinde yolculuklar planlamak keyfinizi yerine getirecektir. Yabancılarla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir. Akşam saatlerinde planlarınızda değişiklikler meydana gelebilir. Yorucu koşulların altında olduğunuzu hissedebilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bazı gelişmeler sizde endişe yaratabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 01.43'de Aslan burcunda gerçekleşen yeni ay ile birlikte aile ve yuva alanınız canlanırken, moral ve motivasyonuz son derece yüksek olacak ve aile ilişkilerinizde mutluluğu daha yoğun hissedeceksiniz. Bu süreçte ev taşıyabilir, evinizle ilgili düzenlemeler yapabilir ve sevdiklerinizle iletişiminizi geliştirebilirsiniz. Yeniayın Mars ile olan karesi, ikili ilişkilerde güç mücadeleleri ve ego savaşlarından uzak durmanız gereken bir sürece işaret ederken, Venüs ve Merkür'ün Satürn ile olan uyumlu görünümü, özellikle bekar olanlar için uzun süreli bir ilişkiyi başlatabilir, yeni görüşme imkanları sağlayabilir. Bu süreçtehayatınızdaki görüşmelerinizde maksimum başarı elde ederken, yeni eğitimlere başlayabilir, seyahat edebilir ve yakın çevrenizin desteğini daha yoğun alabilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Dış ortamlarda kendinizi tedirgin hissedebilir, güç isteğinizle hareket edebilirsiniz. Rahat ve eğlenceli ortamları tercih etmeniz gününüzü daha etkili bir şekilde geçirmenizi sağlayabilir.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü engellemeye karşı kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler yakın çevrenizde bulunan bazı insanların gerçek yüzlerini de görmenizi sağlayacak. Bu durum sizleri hiç şaşırtıp üzmemeli, siz geçmiş dönemlerde de insanların türlü türlü halleriyle karşılaştınız. Bu kez sadece görmekten çok anlamalı iyi bir insanı kötü edemeyeceğiniz gibi kötü birini de iyi edemeyeceğinizi bilmeli ve bu kişilere karşı tavrınızı duvarlarınızı örerek göstermelisiniz. Ak kara olur mu hiç? Özel yaşamınızda ise eş ya da sevgilinizin size olan sevgisinin gitgide artması ilişkinizde güven ve saygının getirdiği güzelliklerin en güzel karşılığı olacaktır. Bekar ve ilişkisi olmayanlar ise bugün ilgi duyduğunuz insanın duygularını açması ile kendinizi bir anda harika bir ilişkinin içinde bulabilirsiniz.

26 Ağustos 2015, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

26 Ağustos 2015, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 41' 60" R
Ay
İkizler
26° 47' 03" R
Merkür
Koç
24° 32' 20"
Venüs
Boğa
14° 03' 37"
Mars
Koç
07° 52' 29"
Jüpiter
Boğa
26° 26' 46"
Satürn
Balık
17° 26' 47"
Uranüs
Boğa
22° 57' 33"
Neptün
Balık
29° 12' 30"
Plüton
Kova
02° 05' 19"
Chiron
Koç
21° 14' 27"
Lilith
Başak
24° 30' 50"
True Node
Koç
15° 07' 31"
Son Güncelleme : 11/05/2024 00:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>