Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Kasım 2014, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Bazı gelişmeler duygusal olarak kendinizi güçlü hissetmenize neden olabilecektir. Duygularınızı daha çok kendinize saklamayı tercih edeceksiniz ve sevdiğiniz insanla iletişimlerinizde bazı kopukluklar meydana gelebilir. Duygularınızı kontrol etmekte zorlanmayacaksınız ve tepkilerinizde ölçülü davranacaksınız. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır. Duygusal konularda yeni kararlar almak için doğru bir günde olmayacaksınız.

İş yaşamınızda yeni istekler içine girebileceğiniz ve bu anlamda kararlı olacağınız bir gündesiniz. Her zamankinden çok çalışabilirsiniz ve gizli bazı planlar yapma eğilimine girebilirsiniz. Çevrenizde değişikliğe ihtiyaç duyabilirsiniz ancak bugün herhangi bir yeni karar almamalı ve yeni bir girişimde bulunmamalısınız. Tepkilerinizi net olarak ortaya koyuyorsunuz ve oldukça açık konuşacaksınız. Ancak bu çevrenizdeki kişilerle sorunlar yaşamanıza yol açabilir.

Maddi konularda oldukça başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz. Finansal konudaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz ve bazı yeni kararlar alabileceksiniz.

Hayatınızda aksak giden bir şeylerin olduğunu düşünebilirsiniz. Enerjiksiniz ancak enerjinizi doğru kullanamama ihtimaliniz var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizin için içsel gelişmelerin önem kazanacağı bir gün olacaktır. Beklentilerinizi ve duygularınızı yeniden değerlendirebilirsiniz. Düşünce ve planlarınızda gizli olmayı tercih edeceksiniz. Düşünceleriniz ve duygularınız çok yoğun olarak hedeflerinize yönelecektir. Planlarınızda yavaş da olsa bir gelişme var ve hedefinize kararlı olarak yürüyorsunuz. Bazı içsel kaygılar duyabilirsiniz ancak bunları çevrenizdeki insanlara belli etmemeye çalışacaksınız. Enerjinizi sizin için öncelikli alanlara kanalize etmelisiniz.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 04:37 Merkür-Satürn kavuşumuyla Çarşamba günümüz başlayacak. Bu enerji,  eş veyaortağınızla alakalı konular üzerinde bir hayli ciddiyetle durmanızı sağlıyor. Ayrıca mali kazancınız ve aşk hayatınızla ilgili meselelere de eğilmenizde önem taşıyor. Birbirinizle konuşmak, pürüzler varsa düzeltmek, kaygılarınızı gidermek arzusu duyabilirsiniz. Nereye doğru gidiyoruz, neler aramızda problem yaratıyor, bunlara bir bakacağız. Şimdi güven son derece önemli. Ayrıca bir takım baskılar veya beklentilere uymayan durumlar söz konusu olabilir. Her iki taraf da bunları gözden geçirmelidir. Olumlu veya olumsuz fark etmez sonunda bu özel ilişki ve ortaklık konusunda karar verilmiş olur. Eğer yeni bir ortaklık kurmak istiyorsanız, kalıcı olan işbirliklerine yönelmek gerekiyor. Sorumluluklarının farkında olanlar ve gerçekçi düşünenler kazançlı çıkacaktır. Saat 10:07 Ay-Mars kavuşum etkisi altında, mesleki ihtisas konuları olmak üzere, eğitim hayatınız, inancınız, çevrenizle olan her türlü temasınız, keşif ve araştırma konularınız, yüksek düzeyde bilgilenmeniz, yabancılarla olan temasınız ve yurtdışı faaliyetlerinizle ilgili alanlarda, temkinli ve gayet güçlü bir şekilde, isteklerinizin peşinden gidebilirsiniz. Saat 17:30-21:23 arasında Ay boşlukta olacağından, başladığınız işleri bitirmek, sorumluluklarınızın bilincinde hareket etmek gayet faydalıdır. Ayrıca bilgilenme, herhangi bir konuda ciddi araştırmalarda bulunma, ihtisaslaşma mevzularında düşünmek adına bu zaman dilimi eksiklerinizi görmenizi sağlayıcıdır. Saat 21:23 sonrası Kova burcunda ilerleyecek Ay, ilginç fikirlerin aklınıza gelmesi ancak bunları hangi alanda ifade etmeniz veya değerlendirmeniz gerektiğini bilememeniz yönünde bir etki yaratabilir.  Böyle durumlarda, uzun vadeli ve uygulanması zor olanları  devre dışı bırakmanız yararlı olabilir. Yüzünüzden gülümseme, gönlünüzden huzurun eksik olmadığı bir gün geçirmeniz dileğimle,  

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, bulunduğunuz ortamlara güvensizlik duygusu içinde yaklaşabilirsiniz. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerinizi olumsuz etkileyebilir. Bilinçaltınızda geçmiş deneyimlerinden kaynaklanan korkular var ve hata yapmaktan çekiniyorsunuz. Özellikle yaşamınızı kolaylaştırmanın yollarını araştırıyorsunuz.

25 Kasım 2014, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağılığınızı, refah ve huzurunuzu ya da işinizi ilgilendiren konularda bazı başlıklar dikkat gerektiriyor olabilir. İhmal etmemekte fayda var. Tüm burçlar için gün geneli: Malum bir süredir çoğumuz kendi hayatlarımızda oldukça zorlu zamanlar yaşadık, gergin hissettik veya gerilimli ortamlar ya da zorlu olaylar nedeniyle pek çok konuda toleransımızı yitirdik. Bu durum çoğumuz için geçerli olduğundan, şikayet, eleştiri, tavsiye ya da yorumların asıl niyeti ya da şiddeti ne olursa olsun diğer tarafı üzme ihtimali yüksek olabilir. Dolayısıyla, bazı cümleler kurarken kelimeleri dikkatli seçmek ve karşı tarafın yanlış anlamasını engellemek gerekiyor. Tabii mümkünse!!! Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal ve düşünsel açıdan kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Bu yüzden özgürlük ve yenilik arzunuz artacak. Yalnız fikir paylaşımlarının alevlenip tartışmaya varma ihtimali var. Özellikle yeni tanıştığınız kişilere karşı daha özenli bir dil kullanmaya gayret etmelisiniz. Yurtdışıyla bağlantılı işlerinizde yeni gelişmeler gözüküyor.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygulu ve kararlı bir günün içinde olmanız sizin kararlı ve adil olacağınızın sinyallerini veriyor.

26 Kasım 2014, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yaşamınız tam anlamıyla değişiyor. Belki de semt, kent ya da ülke değiştirmek için çalışmalara başlayabilirsiniz. İstediğiniz yönde gelişecek bir değişme bu. Çok meraklı tavrınız çevrenizde rahatsızlık uyandırıyor. Bu tutumunuzla onları çileden çıkarıyorsunuz.

26 Kasım 2014, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 47' 23" R
Ay
Koç
29° 16' 00" R
Merkür
Koç
20° 50' 07"
Venüs
Boğa
09° 05' 02"
Mars
Koç
04° 46' 32"
Jüpiter
Boğa
25° 29' 40"
Satürn
Balık
17° 07' 48"
Uranüs
Boğa
22° 43' 29"
Neptün
Balık
29° 05' 56"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
21° 01' 23"
Lilith
Başak
24° 03' 56"
True Node
Koç
15° 24' 10"
Son Güncelleme : 06/05/2024 23:30

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>