Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2017, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Adlandıramadığınız duygularınız, izin vermeniz durumunda, her an aşka dönüşebilir. Bir anda kendinizi kaptırmaktan korkuyorsunuz. Ama her şey sandığınız kadar elinizde olmayabilir.

İşinizi geliştirme düşünceleri içindesiniz, ama elinizi kolunuzu bağlayan engelleriniz var. Bugünler içersinde bir ziyaretçiniz olabilir. Onunla birlikte bazı çıkışlar arayacaksınız.

Para konusunda bir ürkeklik geliştirmiş gibisiniz. Yaşanmış bazı kötü deneyimlerin etkisi olabilir. Yakında şehir dışında bir satış işiniz var, ama yeterince ilgi göstermeyeceksiniz.

İlgisiz davranacağınız bir satış işi önemli olabilir. Çevrenizdeki imkanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sezgilerinize duyduğunuz güvenle, önemli kararlara yönelebileceğiniz bir dönemdesiniz. Tamamlamaya çalışacağınız bazı uğraşlarınızda yeni fikirlerin etkisinde kalabilirsiniz. Tavır belirleme güçlüğü çektiğiniz bir konu, konunun diğer ilgililerinin ısrarlarıyla bugünlerde sizi net davranışlara zorlayabilir. Buna direnmeniz işinizi güçleştirecek.

21 Temmuz 2017, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 03:25 Güneş-Uranüs mücadeleci görünümü, güven içinde yaşamak için, öncelikle fiziksel ve psikolojik açıdan kendimizi iyi hissetmemizin önemini vurguluyor. Etrafımızdaki gelişmelere bakacağız. Bu gelişmelerin olumlu olması halinde rahatlayacağımız aşikardır. Tam tersi durumda kaygılanırız. Saat 08:41-11:10 arasında Ay-Boşluk etkisindeyiz. Satış-alış, komisyon, pazarlama-kredi alımı gibi meselelerde akıllıca düşünmeli, acele kararlar alınmamalıdır. Olayları anlamadan dinlemeden hareket etmeyiniz. Üzerinizde baskı kurmaya kalkışan olursa canınız oldukça sıkılır. -Ne halleri varsa görsünler diyerek kendi dünyanıza çekilebilirsiniz hatta ipleri koparma noktasına gelebilirsiniz. Boşluk saatleri içinde sakin olacağız ve elimizden geldiği kadarıyla beklemede kalacağız. Biliyorum bu oldukça zor. Ancak enerjiler bunu gerektiriyorsa huzurumuz açısından denememiz faydalıdır. Saat 09:25 Güneş-Chiron görünümü, gerçek manada bir arkadaşa (bu hayat arkadaşı da olabilir) duyduğunuz ihtiyacın göstergesidir. Konuşabileceğiniz, derdinizi paylaşabileceğiniz, güven duyabileceğiniz bu arkadaşla tanışmak size iyi gelebilir. Burada sizin için önemli olan, yaşamsal hedeflerinize varabilmek için dış dünyanın sizi olumlu manada desteklemesidir. İşte bu desteği bir arkadaş, yaren diyebileceğimiz bir dost veya bir sevgili yapabilir. Böylece içsel korkularınızı ve yalnızlığınızı gidermiş olabilirsiniz. Kimi Boğalar uzun zamandır görüşmedikleri bir dostla yan yana gelebilir, sorunlarını giderebilirler. Saat 11:10 Ay-Yengeç burcu seyri altında sabırlı, işlerinizi düzene koyabilir ve günün geri kalanını olumlu bir şekilde değerlendirebilirsiniz. Şans bir ömür sizden yana olsun. Kalben sevgilerimle,

21 Temmuz 2017, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çalışkanlığın kazanca dönüşebilir. Kaynaklarının akışını şekillendirmek isteyebilir, bir büyüğünden destek alabilirsin.

21 Temmuz 2017, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gereksiz bazı harcamaların sıkıntı yaratabileceği bir gün. Ödeme dengeleriniz ile ilgili önemli planlar yapılmalı. Hürriyet Aile /

21 Temmuz 2017, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yazışmalarınıza daha fazla dikkat etmeniz gereken gündesiniz. İletişim bugün sizin için önemli olabilir. Kendinizi doğru ifade etmeniz önem kazanabilir. Yakın çevrenizdeki değişikliklerden etkilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda çözülmeler olabilir. Evinizi güzelleştirmek için para harcayabilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız haberler duygularınızın derinleşmesine neden olabilir. Duygusal geriliminizi çevrenize yansıtmamalısınız. Hareket halinde olmak, kısa veya uzun yolculuklar yapmak keyfinizi yerine getirecek. Sevdiklerinizin ilgisi ve sıcak davranışları ile haliniz değişecek ve isteklerinizi sempatik bir biçimde ortaya koyacaksınız. İlişkilerinizi daha sıcak hale getirebilirsiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi pozitif bir etkide hissetseniz de, arkadaş çevreniz, toplantı ve görüşmelerde yaşanabilecek olası iletişim hatalarına karşı dikkatli olmanız gereken bir gündesiniz. Bir arkadaşınızla ilgili hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Geleceğe yönelik beklentilerinizle ilgili niyet, dua vb. yapmanızın faydalı olacağı bir günde bulunmaktasınız.

21 Temmuz 2017, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenizle beraber hareket edeceğiniz durumlarda, onlarla birtakım sürtüşmeler ve anlaşmazlıklar yaşamaya meyilli olabilirsiniz. Davranışlarınızı gözden geçirmenizde yarar var. Her suçu başkalarının üzerine atmak yerine biraz özeleştiri yapmalısınız.

21 Temmuz 2017, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eylül başına kadar Aslan burcuna yerleşen Mars, gurur, cesaret, cömertlik, kararlılık, parlamak, zafer elde etmek gibi temaları hayatımıza taşıyacak. Siz de ev hayatınızla dış dünya arasındaki ilişkilerinizde yoğun olarak bu konuları deneyimlersiniz. Bugün evinizi güzelleştirmek, dekore etmek ya da yeni ev satın alma planları yapmak için ideal bir gün.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Hayatınızdaki ani değişiklikler sizi derinden etkiledi. Herşey birdenbire olmuş gibi geliyor. Oysa uzun zamandır bunu içten içe hazırlıyordunuz. Önümüzdeki günlerde çok daha keyifli olayların gerçekleştiğine tanık olabilirsiniz. Aşkta da bir karar arifesindesiniz.

21 Temmuz 2017, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 35" R
Ay
Koç
17° 56' 12" R
Merkür
Koç
20° 13' 51"
Venüs
Boğa
08° 08' 05"
Mars
Koç
04° 11' 01"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 48"
Satürn
Balık
17° 04' 03"
Uranüs
Boğa
22° 40' 48"
Neptün
Balık
29° 04' 38"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 51"
Lilith
Başak
23° 58' 48"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>