Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

23 Temmuz 2017, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Arkadaş çevrenizin ilişkiniz üzerinde fazla etkisi var ve bundan yarar görmüyorsunuz. Aşktaki çözümsüzlükleri bir mutlak olarak görmemeli, daha kararlı ve yumuşak bir anlama çabası içine girmelisiniz.

Arkadaşlarınızla yapmaya çalıştığınız işbirliği, istediğiniz ölçüde söz sahibi olmanıza, başka nedenlerle, elverişli görünmüyor. Diğerleri kadar inisiyatif sahibi olamadığınız için, baştan kayıpla başlayacağınızı düşünmeniz de biraz aceleci bir yargı.

Aynı kazanç düzeyinde olduğunuz bazı yakınlarınızın yaşadığı çıkmazlar sizin sorununuz değil. Para işlerinde daha özenli, daha tutumlu olmayı bir suç gibi yaşamanız hiç gerekmiyor.

Bugünlerde, kritik bazı kararlarınızda değişiklikler yapmak zorunda kalabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yaratıcı üretkenliğinizi sizin kadar önemseyip destekleyen biriyle verimli bir işbirliği içine gireceksiniz. Onun fikirlerinin daha çok belirleyici olması, bu ikili ilişkide sizi biraz rahatsız edebilir. Akraba ilişkilerinizde birtakım konularda zorlanmalarınız var. Özellikle bir kişinin bu ilişkilerdeki baskın tutumu sizde rahatsızlıklara yol açıyor.

23 Temmuz 2017, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 23 Temmuz saat 12:46 Aslan burcunda doğacak Yeniay, ailemizin varlığını her şeyden özel görmemizi, yeni bir eve satın alınması veya taşınılması, bütün değerlerimizi önemsememizi ve kararlılıkla isteklerimizin üzerine gitmemizi sağlayıcıdır. Yeniayın görünümleri, yaşanması muhtemel gelişmelerin işaretçisidir. Şimdi birlikte gözden geçirelim. Ay-Uranüs görünümü, bazı kişilerle yol ayrımına gelmemize neden olabilir. Sözgelimi kardeşimizin bir yanlışı veya uzun zamandan beri devam eden yanlış hareketleri bizi içten içe öfkelendirir. Yeniayda bizi bu konu bir hayli ilgilendirici gözüküyor. Çünkü bizim önem verdiğimiz ve gayet duyarlı olduğumuz meseleler var. Bunlardan taviz vermemiz mümkün değil. Bu görünüm, hiç kimsenin aklına bile gelmeyen fikirlerin, projelerin de göstergesidir. Bu Yeniayda bizim için ailemize ait olan her türlü mesele kıymetlidir. Yeniayın özünde zaten aileye ait yerleşim, taşınma, kiralama, satma, bir yer alma türünde işler etkili olacağından, bunları bildiğimiz şekilde halletmek isteyeceğiz. Ancak yakınlarımızla ilişkimize dikkat edelim. Beraberce ortak bir çözüm için konuşalım. Ay-Mars kavuşumu da söz sahibi kişi olma arzunuzu işaret etse de, fikir alışverişinde bulunmak yararlıdır. Yeniayın olumlu gelişmelere işaret olması dileğimle,

23 Temmuz 2017, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün cesaretli ve tutkulu tarafını ön plana çıkararak yeni işlere imza atmak isteyebilirsin. Yaratıcı kimliğinle ön plandasın.

23 Temmuz 2017, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün izlenimlerinizi oluşturmak için acele hareket etmeyin. Negatif eleştirileri çok fazla ciddiye almayın.

23 Temmuz 2017, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Aslan burcundaki yeniay, dikkatinizi ailevi konulara ve eve daha çok odaklayabileceğinizi anlatıyor. Evinize ait konularda yenilikler mümkün.

23 Temmuz 2017, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sizi yormayacak olan işlere zaman ayırın. Bir dağınıklık hali ve yeteri kadar kendinizi verememe durumu yaşanabilir. Bir işi sonuna kadar götürme riski var.

23 Temmuz 2017, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ruhsal olarak evrensel sevgi ve aşkla hareket edip, hayatınızdaki herkes ve her şeye sınırsız sevgi sunacağınız bugün, ilişkilerinizde iyileşme yaşayabilir, ayrıca dua, meditasyon ve enerji çalışmaları yaparak ruhunuzu rahatlatabilir, sevdiklerinizle keyifli zaman geçirebilirsiniz.

23 Temmuz 2017, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeniay, ev ve aile evinizde oluşuyor. Evle ilgili yeni başlangıçları bu tarihten sonra yapabilir, ev alıp satmanız ya da değiştirmeniz söz konusu olabilir.

23 Temmuz 2017, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aslan burcuna geçen Güneş, bir ay boyunca özel hayatı ve kariyer alanında üzerinizde parıldayacak, nişan, evlilik, yeni eve geçme gibi önemli konuları bugün masaya yatırmak istersiniz. Ayrıca hafta sonunu evinizde bir parti vererek de değerlendirebilirsiniz. Dostlarla, yemek, içmek, keyif yapmak ve eğlenmek sizi mutlu eder. Kafanızdaki sorunları geriye atmanıza yardımcı olur.

23 Temmuz 2017, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bütün olumsuzluklar üstüste geliyor. Sanki sizin sabrınızı deniyorlar. Umutlu olmalı ve pozitif düşünmelisiniz ki herşey istediğiniz gibi olsun. Dostlarınızı aramıyor sormuyor, doğum günlerini hatırlamıyorsunuz. Size böyle davranılınca çok üzülüyorsunuz.

23 Temmuz 2017, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 56' 32" R
Ay
Koç
16° 24' 17" R
Merkür
Koç
20° 09' 07"
Venüs
Boğa
08° 00' 23"
Mars
Koç
04° 06' 13"
Jüpiter
Boğa
25° 17' 20"
Satürn
Balık
17° 03' 32"
Uranüs
Boğa
22° 40' 26"
Neptün
Balık
29° 04' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 58' 31"
Lilith
Başak
23° 58' 07"
True Node
Koç
15° 24' 48"
Son Güncelleme : 06/05/2024 02:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>