Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Partnerinizin ufak tefek problemleri karşısında daha duyarlı olabilir, kişiliğinin derinliklerine inmeyi deneyebilirsiniz. Ona en yakın kişi olduğunuzu bilmez gibi davranıyorsunuz.

Birlikte büyük umutlar yüklediğinizprojeleriniz, yakında size sevindirici sürprizler sunabilir. Kader ortaklığı gibi yaşadığınız dostluğunuz, geleceğiniz bakımından da çok önemli.

Önümüzdeki günlerde parayla alakalı bir araştırma ve takip işiniz olabilir. Kararlarınızda biraz daha kökten olmayı denemelisiniz. Aile içinde harcamaların çoğu gerekli değil gibi.

Birtakım sorunlarınızı yanlış insanlara dayandırıyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Adını koyamayacağınız belirsiz etkilenmeler içine girebilirsiniz. Her alanda hissedebileceğiniz bu etkilenişim, sizi yakın çevrenize bazı açıklamalar yapma durumunda bırakacak. Uzun zamandır gündeminizde duran, ama yeni yeni şekillenmeye başlayan birtakım konular, önümüzdeki günler içinde iyice netleşebilir. Bununla ilgili yolculuklarınız olabilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 22 Temmuz-23 Ağustos tarihleri arasında etkili olacak Güneş-Aslan burcu seyri ev hayatınız, ailevi ilişkileriniz ve duygusal yaşamınızda etkili bir süreçtir. Kendinizi güçlü bir şekilde ifade ettiğiniz bu dönemde, sizin için önemi olan her şeye sahip çıkarsınız Evinizin kral ve kraliçesi sizsiniz ve buna saygı gösterilmesini istersiniz. Kimseye taviz vermezsiniz. Duygusal ve fiziksel anlamda gururunuzu okşayan her insan sizin için değerlidir. Size ne kadar çok sevgi, ilgi, saygı gösterilirse kendinizi o denli mutlu, huzurlu ve güven dolu hissedersiniz. Onurlu bir yaşam sürmek, güçlüklerle mücadele etmek, engellerin üstesinden gelmek isteğiniz yoğundur. Size zarar verilmesi veya umursamamaları halinde tepki gösterirsiniz. Ailenizle alakalı her konu sizin için önem arz eder. Bu dönemde, emeğinizin karşılığını almak istersiniz. Ailenizin veya partnerinizin sıcak, ilgili, sadık ve güvenilir davranmasını beklersiniz. Genelde sakin ve sessiz bir insan olmanıza rağmen bu dönemde özellikle hassas olduğunuz konularda sesinizi çıkarırsınız. Son bir yıl içinde yaşadıklarınızı tekrar gözden geçirmekte yarar vardır. Evinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Mobilya almak, tadilat yapmak, gösterişe önem vermek gibi. Ancak ailevi ilişkilerde aşırı gurur, bencil yaklaşımlar, kibirli tavırlardan uzak durmakta yarar vardır. Mümkün oldukça ılımlı davranmaya çalışınız. Bu yıl ki, Güneş-Aslan geçişi, gölgeli günleriyle birlikte 7 Ağustos itibariyle Merkür geri hareketiyle örtüşüyor. Bu tarih sonrası aşk hayatınız veya çocuklarınızla alakalı konularda aceleci kararlar vermemeniz tekrar gözden geçirmenizdir. Güneşin ışıkları yolunuzu aydınlatsın. Gönülden sevgilerimle,

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eşin ya da sevgilinle ilgili gereksiz kuruntular yapabilirsin. Son günlerde ilişkinde sıkıntılı günler yaşıyorsun; üzülmemelisin.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyeriniz ile ilgili önemli bir görüşme yapabilirsiniz. İlişkiniz ile ilgili bazı farkındalıklar kazanabileceğiniz bir gün. Eğitim ile ilgili durumlara dikkat!

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Henüz yeniay doğmadığı için bugün koşullar yorucu ve sıkıştırıcı olabilir. Bugün yakın çevreniz ve kardeşlerinizle ilgili konular daha sık gündeme gelebilir.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aklınıza eseni yapıyorsunuz. Dünya yansa umrunuzda olmayacak sanki. Çünkü gerçekten bunaldınız. Sabredin güneşli güzel günler yakın.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ev ve aile konularıyla yoğrulacağınız bir dönem başlıyor. Güneş'in bugün burç değiştirmesiyle birlikte en büük dayanağınız aileniz ve yuvanız olabilir. Aile bireylerinizle keyifli vakit geçirebilir ve onlara daha çok zaman ayırmak isteyebilirsiniz.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Önemli konular aile içinde konuşulabilir. Aile hayatınıza daha fazla vakit ayıracak, sorunlarınız varsa çözüm üretmekten kaçınmayacaksınız.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yakın akrabalar, kardeşler ve komşularla ilişkilerinizde bugün son anda kriz yaratacak bir gündemle karşılaşabilirsiniz. Seyahate çıkmak için çok iyi bir gün değil. Yollarda insanlarla iletişiminize dikkat edin. Haftanın songünü beklediğiniz ödemelerde aksamalar yaşayabilirsiniz. Ayrıca vergi ve sigorta ödemelerinin bildirimi bugün size ulaşır.

22 Temmuz 2017, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bu günlerde sevgiliniz çok sorumluluk sahibi bir insan haline gelecek. Sizin de istediğiniz bu değilmiydi? Fakat bu durum onu biraz gerginleştirecek. Ona şefkatli ve romantik davranmalısınız. Unutmayın o sizi çok seviyor ve karşılığını beklemek onun da hakkı.

22 Temmuz 2017, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 09" R
Ay
Koç
22° 38' 05" R
Merkür
Koç
20° 28' 38"
Venüs
Boğa
08° 31' 41"
Mars
Koç
04° 25' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 18"
Satürn
Balık
17° 05' 36"
Uranüs
Boğa
22° 41' 55"
Neptün
Balık
29° 05' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 54"
Lilith
Başak
24° 00' 56"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 12:40

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>