Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

20 Temmuz 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Hatalarınızı geç de olsa anlamanız, kısa vadede bir yumuşamayı sağlayamayacak gibi. Dönüp bir şeyleri yeniden başlatmak için biraz geç kalmış görünüyorsunuz.

Yaptığınız başvurulardan yanıt gelmemesi umudunuzu kırmamalı. Yakında yüzünüz gülebilir. İş hayatınızda ilişki sorunlarınız var. Bu ilişkilere daha fazla katlanmak istemiyor gibisiniz

Büyük borçlara girip gereksiz alışverişlerden kaçınmanız, harcamaları biraz daha kısmanız gerekiyor. Bir süredir para işlerinizi dengeleyemiyorsunuz.

Bazı olaylara duygusal yaklaşmak sıkıntılara yol açabiliyor. Son günlerdeki aşırı duygusallığınızı biraz törpülemenizde fayda var

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünkü tez canlılığınız, çözümsüz görünen sorunlara yönelmeniz durumunda işe yarayabilir. Oldukça zaman kaybettiğinizi düşündüğünüz oluşumlarda hala şansınız olduğunu, bugün hareketlenmeniz halinde görebileceksiniz. Dönem dönem hissettiğiniz yalnızlık duygunuzu, fazla basit nedenlere dayandırıyorsunuz. Bu soruna daha kapsamlı bakmanızda yarar var.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, 20 Temmuz saat 15:19-05 Eylül saat 12:35 tarihleri arasında Mars-Aslan burcunda ilerleyecek. Ev içinde bir hareketlenme, kendimizi, isteklerimizi öne sürerek kabul ettirme anlamında enerjimiz bir hayli yüksek. Planlarımızın tıkır tıkır işlemesini istediğimiz bir zaman dilimi. Ancak bu hemen adım atmak, hemen yürürlüğe koymak şeklinde değil de, biraz daha düşünmek, artı ve eksileriyle gözden geçirmek şeklinde olursa çok daha olumludur. Bu tarih kimileri için, uzun zamandır yapmak istediğimiz işlerimizi halletme yönündeki girişimlerin işaretçisidir. Evimiz satılmışsa, ev alınmışsa, biz de taşınmayı düşünmüşsek şimdi harekete geçebiliriz. Mars-Aslan geçişinin her birimiz için olumlu gelişmelerle dolu geçmesi dileğimle,

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gerginlik yaşamamak adına bugün geri planda kalabilirsin. Akşam saatlerinde önemli bir görüşme yapabilirsin.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaş çevrenizin hayatınızda önemli tıkanıklıkları giderdiklerine şahit olabileceksiniz. Çalışma ortamınızda ya da çalışanlarınız ile ilgili yaşanan gerilime karşı daha sabırlı olun.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeteneklerinizi kullanmanız gereken olaylar gündeme gelebilir. Sorumlu olduğunuz işlerde sıkışmalar meydana gelebilir. Hızlı değişimlere ayak uydurmanız gerekebilir. Bazı durumları veya insanları olduğu gibi kabullenmeniz gereken bir gündesiniz. Gün içinde farklı programlar yaparak enerjinizi boşaltabilirsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kartınız Negatif... Zamanı kullanmayı bugün beceremiyorsunuz. Kartınızdan da anlaşıldığı gibi her konuya tavırlarınızla da belli ederek negatif bakıyorsunuz. Tedirginsiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Mars'ın bugün burç değiştirmesiyle birlikte bulunduğunuz ortamdan, evinizden, yuvanızdan uçmaya hazırlanın. İçinde bulunduğunuz şartlar sizi uzaklara, seyahatlere, yer ve mekan değişikliğine itebilir. Aile içi sürtüşmelere bu dönemde daha çok dikkat etmelisiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Enerjinizi aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireylerinizle birtakım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Evinizin güvenliğini ihmal etmemelisiniz.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Eylül başına kadar Aslan burcuna yerleşen Mars, gurur, cesaret, cömertlik, kararlılık, parlamak, zafer elde etmek gibi temaları hayatımıza taşıyacak. Siz de ev hayatınızla dış dünya arasındaki ilişkilerinizde yoğun olarak bu konuları deneyimlersiniz. Bugün evinizi güzelleştirmek, dekore etmek ya da yeni ev satın alma planları yapmak için ideal bir gün.

20 Temmuz 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Onun çok fazla üstüne düşüyorsunuz. Bazen bu ilgiden bunalıyor. Kendi doğrularınızı empoze etmeniz ilişkinizi çıkmaza sokuyor. Yakıcı bir sevgi veriyorsunuz ama ateşin dozu biraz yüksek. İşteki hırsınızın meyvesini yakında toplayacaksınız.

20 Temmuz 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 04' 36" R
Ay
Koç
18° 26' 51" R
Merkür
Koç
20° 15' 26"
Venüs
Boğa
08° 10' 39"
Mars
Koç
04° 12' 37"
Jüpiter
Boğa
25° 19' 17"
Satürn
Balık
17° 04' 13"
Uranüs
Boğa
22° 40' 55"
Neptün
Balık
29° 04' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 58"
Lilith
Başak
23° 59' 02"
True Node
Koç
15° 24' 46"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>