Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Ağustos 2015, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Küçük oyunlarınız var. Zararsız olduklarını düşünüyorsunuz. Evet, beraberliğin bir aşamasından sonra insanlar küçük oyunları sineye çeker gibi görünüyorlar belki, ama yine de zararsız oldukları söylenemez. Beraber olduğunuz insanı da bu tür zararsız oyunların içinde görmeye tahammül edebileceksiniz, meydan sizin.

İşinizle ilgili yaşadığınız sorunları tek başınıza yaşıyorsunuz. Problemsiz, işleri yolunda imajınız başlardaki kadar hoş gelmiyor. Sıkıntılar üst üste bindikçe paylaşıp dağıtmak ihtiyacı hissediyorsunuz. Birlikte yaşadığınız kişi böyle bir paylaşıma kapalı değil. Belki o zaman küçük oyunlar da çekiciliğini kaybedecektir.

İşlerde sorun varsa, para durumunda da sorun var demektir. Neyse ki sıkıntılı günlere her zaman hazırlıklı birisiniz. Vadesini uzatmaya çalıştığınız bir ödeme canınızı sıkıyor. Bu konuda fazla şansınız yok gibi görünüyor. Sıkıntının fazla sürmeyeceği inancınızda haklısınız.

Hiç olmazsa küçük oyunlarınızı çevrenizden biraz uzakta oynayın. En azından eşin dostun camını kırmamış olursunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Başladığınız bir işin tamamlanması gerekiyor. Ama sorumluluk dağıttığınız insanların, dolayısıyla da sizin ortak hatalarınızdanmisina gibi karışmış durumda. Haftaya yine bu sıkıntıyla başlıyorsunuz. İsteksiz davranıp yanaşmadığınız bir konu yeniden üzerinize gelecek. Biraz kararsızlık geçirseniz de, konudan yine uzak kalacak gibi görünüyorsunuz. Ne kadar karışmaz görünseniz, çok yakın birinin gönül işleriyle müdahale biçiminde alakalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar 27 Ağustos-17 Eylül tarihleri arasında Merkür-Terazi burcunda düz seyirle ilerleyecek. Bir taraftan işlerimizi hızlı biçimde yoluna koyacak, akıllıca hareket edecek, derleyip toparlayacağız. Diğer taraftan, aynı ortamda yaşadığımız kişilerle nazik bir üslup içinde iletişimde bulunacağız. Yeteneklerimizi geliştirmek adına kurs görebiliriz. Bir ustanın yanında eğitimden geçebiliriz. El sanatları öğrenebiliriz. Başkalarına öğretebiliriz. Ellerimizin bakımı, güzelliğiyle ilgilenebiliriz. Ek işlerden para kazanabilirsiniz. Becerikli olduğunuz bir işi, başkalarına öğreterek gelir elde edebilirsiniz. Bu süreçte,  çalışma ortamında insanlarla olan ilişkilerinize veya günlük hayatta karşılaştığınız kişilerle olan iletişiminize  dikkat ediniz.  Onları dinlemeli ve ortaklaşa düşünmeye çalışmalıyız. Nezaket çok önemlidir. Sanatsal faaliyetler için etkili bir geçiştir. GERİ HAREKET DÖNEMİNDE DİKKAT EDİLECEK NOKTALAR 17 Eylül-9 Ekim Merkür-Terazi geri hareket süresince çalışma hayatımızla ilgili konular üzerinde duracağız. Mali konular ve sağlıkla ilgili konular gözden geçirilecektir. Yarım kalan tedavileri veya  projeleri ele almak gereklidir. Para ve kazanç getirici işlerin tatminkarlığı üzerinde de durulmalıdır. Birlikte çalıştığımız insanlarla olan ilişkimizi gözden geçireceğiz. İşimizin şartlarına bakacağız. Sorunlarımız varsa, bunları kavga ederek değil ılımlı şekilde konuşarak, tekrar inceleyerek, iki taraflı düşünerek mercek altına almamız gerekiyor. Aceleci ve keskin kararlardan kaçınmamız gereken süreçteyiz.   Gün boyu şans yanınızda olsun. İsteklerinizi başkalarına kolayca kabul ettirebilmeniz dileğimle,

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün çözümlemeniz gereken birçok konuyu bir arada düşünmekten kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. Çevrenizle bağlarınızı güçlü tutmak zorundasınız. Diyolaglarınızı yeniden gözden geçirmenin tam zamanı. Bazı kişilerin farklı düşünceleri sizi yolunuzdan döndürmesini istemiyorsanız temkinli davranın.

24 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sizi yönlendirmeye ya da provoke etmeye çalışan kişilerle karşılaşabileceğiniz birkaç günün içerisindesiniz. Maddi durumunuzu, yeteneklerinizi ya da çeşitli alanlardaki kaynaklarınızı ilgilendiren konularda rekabetçi ortamlardan ve kavgacı kişilerden uzak durmanızda fayda var. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Şans gezegeni Jüpiter Güneş'le kucaklaşıyor. Başak, Oğlak, Boğa burçlarının ilk haftasında doğanlar ve yükselen burçları bu burçlarda olanlar başta olmak üzere genel anlamda olumlu gelişmelere, fırsatlara ya da farklı konularda farklı olanaklara kavuşabileceğimiz bir haftalık süreçteyiz. Şanslı olarak nitelendirilebilecek gelişmeler maddi, duygusal, işle bağlantılı, sağlık, hukuk, eğitim, yurtdışıyla ilgili başlıklarda bizi bulabilir. Özellikle yazımın başlangıcında ele aldığım burçlar başta olmak üzere genelde bu kavuşum imaj güçlendirmek, tanınmak, şan şöhret sahibi olmak için ideal durumlar oluşturabilir. Konsantrasyon gerektiren işlerde başarı sağlayabilir, sağlıkla ilgili konularda ilerleme kaydedebilir, en çok olmasını istediğimiz alanlarda gelişme kaydedebiliriz. Hem korunmaya hem şansa ne kadar ihtiyacımız olduğu düşünülürse, bu olumlu gezegen görünümünün faydasını görebileceğimizi umalım ve güzel hayaller kuralım. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Erken saatlerde kendinizi öğrenmeye açık hissedebilirsiniz. Gün içindehayatınızdaki gelişmeler gündeminizi değiştirebilir. Hedeflerinize ulaşmak için üzerinde çalıştığınız konuları düzenlemek isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla zaman geçirmek için planlar yapabilirsiniz. Kendinizi keyifli hissedeceğiniz bir zamandasınız.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün sevdiğiniz konular ile ilgileneceksiniz. Büyüklerinizin davranışlarından etkilenebilirsiniz. Bazı gelişmeler sizde endişe yaratabilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda, riskli işlerde ve sanatsal faaliyetlerde yolunuz çok açık. Aşk hayatınızda hoşlandığınız insandan alacağınız teklif sizi çok mutlu edebilir.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Majör bir eğitime başlangıç vermek, yurt dışı bağlantılı kaynaklarla ilgili imkanları değerlendirmek ve tamamiyle mesleki gelişime bu konular aracılığı ile ağırlık vermek için uygun bir gününüzdesiniz. Bugün bol bol kitap okuyabilir, araştırmalar yapabilir, zihninizde ki sorulara cevaplar bulabilirsiniz.

27 Ağustos 2015, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

27 Ağustos 2015, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 24' 41" R
Ay
İkizler
22° 43' 05" R
Merkür
Koç
24° 14' 10"
Venüs
Boğa
13° 41' 34"
Mars
Koç
07° 38' 46"
Jüpiter
Boğa
26° 22' 33"
Satürn
Balık
17° 25' 25"
Uranüs
Boğa
22° 56' 30"
Neptün
Balık
29° 12' 02"
Plüton
Kova
02° 05' 23"
Chiron
Koç
21° 13' 29"
Lilith
Başak
24° 28' 50"
True Node
Koç
15° 09' 11"
Son Güncelleme : 10/05/2024 17:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>