Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Kasım 2014, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Aşk yaşamınızda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir gündesiniz ve duygusal olarak bazı yoğunluklar yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz insana düşüncelerinizi kabul ettirmek ve istekleriniz doğrultusunda yönlendirmek sizin için önemli olacaktır. Kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz ve yanlış anlaşılabilirsiniz. Duygusal bir amacınızı gerçekleştirmek için çalışacaksınız. Bugün duygusal konularda yeni bir karar vermek ve girişimde bulunmak için uygun etkiler altında olmayacaksınız.

İş yaşamınızda daha çok bireysel çalışmayı tercih edeceğiniz ve düşüncelerinizi kendinize saklayacağınız bir gündesiniz. Harekete geçmeniz gerektiğini düşünüyorsunuz ancak bunun için gereken gücü kendinizde bulamayabilirsiniz. Enerjinizi yanlış kullanabilir ve sizin için önemsiz konularla gereksiz yere zaman harcamak zorunda kalabilirsiniz. Rekabet duygunuzda artış olacaktır ve çalışmalarınızda hırslı davranacaksınız. İşiniz konusunda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Maddi konularda genel olarak verimli etkiler altında olacağınız bir gündesiniz. Başarılı çalışmalar yapabilrisiniz ve bu anlamdaki yeteneklerinizi olumlu olarak kullanabileceksiniz. Bazı menfaatler elde etme şansınız olacaktır.

İç dünyanıza dönebilir ve hayatınıza ilişkin kararları yeniden gözden geçirebilirsiniz. Beklentilerinizde aşırıya kaçmamaya çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Çok büyük olmasa da bazı problemlerle karşılaşacaksınız. Kendinizi gergin hissedebilir ve çevrenizdeki kişilerle tartışabilirsiniz. Gün içinde değişken bir mizaç göstereceksiniz ve davranışlarınızda bir tutarsızlık olabilir. Genel çevrenizde bir karamsarlık söz konusu olabilir. Duygularınızı kontrol etmekte hatalar yapabilirsiniz ve iç dünyanıza dönme eğilimi gösterebilirsiniz. Çevrenizdeki insanlardan gizleyeceğiniz bazı planlar yapacaksınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Perşembe günümüzün ilk enerjisi olan saat 02:22 Venüs-Uranüs olumlu görünümü, her bakımdan yeni bir arayış içinde olduğunuzu ve bir çok konuda başarılı olmak, yarar sağlamak adına kurulan ilişkileri gösteriyor. Boşa kürek sallamaktan hoşlanmayan Boğalar, yeteneklerini ortaya koyabilecekleri ve artık karanlıktan aydınlığa çıkabilecekleri buluşların peşindeler. Hırslandırıcı bu görünümü başarılı bir şekilde kullanmanın yolu, araştırmak ve gerekiyorsa risk almayı bilmektir. Belki kolay değil ama yaratıcı düşünürseniz başarırsınız. Saat 05:28 Ay-Güneş olumlu görümünde,  hedefleriniz doğrultusunda yapmanız gerekenlerin farkına varabilirsiniz. Aklınıza güzel bir fikir geldiğinde, kısa süre içinde o fikrin nasıl uygulamaya döküleceğini ve bunun size sağlayabileceği yarar-zarar hesabını yapabilirsiniz. Finansal açıdan sürpriz yaratabilecek yatırımlardan uzak durabilirsiniz. Ancak eğer aklınıza yatan bir fikir varsa ve gerçekten sizin için faydalı olacaksa sonuna kadar üzerine gitmekten de çekinmezsiniz. Saat 06:19 Güneş-Neptün görünümü, hiç kimsenin mali veya manevi anlamda bizi sınırlandırmasından, bağlamasından, çıkarları doğrultusunda hareket etmesinden hoşlanmadığımızı işaret ediyor. Birçok kereler bu konuda yanıldığımız için, artık pek söylenenlere inanmıyor, atımızı sağlam kazığa bağlamak istiyoruz. Bu görünüm, ideallerine sahip çıkmak isteyen kişinin duyduğu tatminsizliği işaret ederken, verdiği mücadelelerin de göstergesidir. İç görülerine başvurur ve ortaklaşa olan her konuda dikkatli olması gerektiğini hissedebilir. Saat 07:33 Venüs-Chiron arasındaki zorlu görünüm, özellikle ilişkinizle ilgili mevzularda etkili olup, hassasiyetin üst doruklara çıkmasına neden olur. Duygusal ve ruhsal anlamda aradığı güven duygusunu yüreğinde hissedemeyen kişi, doğal olarak isyana yatkındır. Kafa karıştırıcı olan her ne varsa bizi kışkırtır ve istemeden de olsa tepkide bulunmamıza neden olur. Gününüz aydınlık içinde geçsin. Kazancınız bereketli ve yüreğiniz huzurla dolsun. Her şeyin gönlünüzce olması dileğimle,

27 Kasım 2014, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal başarıları ve statünüzü desteklerken ilişkilerinizi diplomatik bir şekilde kullanacaksınız. Kardeşlerle aranızda uyumlu beraberlikleriniz olacak. Kısa geziler, entelektüel çalışmalar ve yaratıcı yönleriniz birbirini besleyecektir. Öfkeleriniz bastırmayı başaracaksınız. Kariyerinizle ilgili uzun dönemli başarıların temelini atacaksınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Estetik, eğence ya da entelektüel başlıklarda fırsatlar yakalayabilirsiniz. Maddi konularda hareketlilik görülebilecek iki üç günün içindesiniz. Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir. Evinizi ve ailenizi ilgilendiren konularda da olumlu gelişmeler veya haberler sevindirici olabilir. Tüm burçlar için gün geneli: Sabah saatleri biraz gergin etkiler içerse de, aslında hoş olanakların yüzünü gösterebileceği birkaç günün içerisindeyiz. Beklenmedik hoş gelişmeler bizi bazı tercihler yapmak zorunda bırakabilir ya da yanlış beklentiler içerisine girerek bazı olanakları verimli kullanma şansını yitirebiliriz. Gerçekçi olmaya çalışmalı ve gelişmeleri dikkatle takip etmeliyiz. Şanslar kapıda. İstikrarlı ve organize olan başarılı olur. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

27 Kasım 2014, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İşe dair sorumluluklar ve üstlerinize dair konularda hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Bugün üstlerinizle olan iletişiminiz oldukça önemli hale gelebilir. Soğukkanlı ve ölçülü davranmak kazançlı çıkmanızı sağlayacak. Gün içinde anne ve anneliğe dair konularda yeni gelişmeler olabilir. Anlayışlı olmaya çalışın.

27 Kasım 2014, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Çılgınlığınız üzerinizde. Elinizde fırsat olsa dünyayı yeniden keşfedeceksiniz. Bunu muhafaza ederseniz gelecek ayınız harika geçecek.

27 Kasım 2014, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gece yarısına kadar işlerinizle ilgileneceksiniz. Çalışmalarınızın yoğunluğu nedeniyle kafanızı kaşıyacak vakti bile bulamayabilirsiniz. Seri hareket etmeye bakın; lakin acele etmeyin. Yapacağınız en ufak bir dikkatsizlik, sizi zarara uğratabilir çünkü. Ertesi günü de düşünün ve çok geç yatmayın.

29 Ekim 2008, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bir dostunuza yardımınız olacak. Uzun süredir kafanızı kurcalayan bir konu sonuca ulaşacak. Maddi açıdan oldukça rahat bir döneme gireceksiniz. Yalnız daha evvelden yapmış olduğunuz harcamalarınız biraz yük getirebilir. Sevdiğinizle herşey yolunda.

27 Kasım 2014, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 38' 30" R
Ay
Koç
27° 01' 24" R
Merkür
Koç
20° 42' 46"
Venüs
Boğa
08° 53' 45"
Mars
Koç
04° 39' 30"
Jüpiter
Boğa
25° 27' 31"
Satürn
Balık
17° 07' 03"
Uranüs
Boğa
22° 42' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 40"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
21° 00' 53"
Lilith
Başak
24° 02' 55"
True Node
Koç
15° 24' 22"
Son Güncelleme : 06/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>