Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal anlamda bazı gerginliklerden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Sevgilinizle aranızdaki sorunları çözümlemek için her şeyi denediniz fakat bir türlü sonuç alamıyorsunuz. Bu konuyla ilgili bir arkadaşınızdan fikir alabilirsiniz.

İş yerinizde bugün bazı beklenmedik sürprizler yaşayabilirsiniz. Bu gelişmeler olumlu yönde olacaktır. İş arkadaşlarınızla bir takım ortak çalışmalara girebilirsiniz.

Bugün parasal konularda dikkatsiz davranabilirsiniz ve bazı gereksiz harcamalarda bulunabilirsiniz. Ailenizle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Arkadaşlarınızla aranızdaki duygusal bağları güçlendirmek için onlarla biraz daha fazla zaman geçirmelisiniz ve kendinize bir takım sosyal aktiviteler belirlemelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sevdiklerinizle karşılaşabilir, eğlenceli anlar geçirebilirsiniz. Keder size göre değil. Kendinizi toparlamalı ve yakınlarınızın şefkatinin farkına varmalısınız. Bugününüzü rahat bir avarelikle geçirmeyi planlayabilirsiniz. Daha önce tanıdığınız bir kişi ile bir muhabbetiniz olacak. İnsanlarla kolektif uyum içinde yaşamayı öğrendiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 02:00 itibariyle  burcunuz üzerinde oluşacak Sondördün, sizi fiziksel açıdan çekici kılan, yeteneklerinizi belirlemenizde yardımcı olan bir görünümdür.  Size düşen bu oluşumun  gücüyle yapmayı düşündüklerinize  odaklanmanızdır. Kendinize güven duyarsanız, altından kalkamayacağınız hiçbir mesele  kalmaz. Geleceğinizi ilgilendiren konuları,  hem maddi hem de manevi anlamda gözden geçirebilirsiniz. Zaten bu etki altında, insanlar sizinle konuşurken ne kadar sağlam biri olduğunuzu fark ederler. Çünkü gözlerinizin içindeki pırıltı onları etkileyicidir  ve size hayır demeleri pek mümkün değildir. Ancak ansızın aklınıza gelen bir fikir geldiğinde, akıllıca düşünmekte yarar var. Saat 10:45 Merkür-Uranüs olumlu görünümü,  ailevi, parasal konular üzerinde aktif olma arzunuzun işaretçisi olduğu gibi, iç dünyanızdaki her duygunun farkına varmanızda yardımcıdır. Kişi bu etkiler altında hayata ve  geleceğine  dair güven duymak ister. Hızlı değişimlerden yanadır.  Enerji yüksektir. Harekete geçmek isteyen birey, engellere tahammül edemez. Günün tüm gelişmelerinin hayrımıza olması dileğimle,

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal konularınıza yeni bir boyut sunuyor. Derin ve anlamlı yönleriniz ortaya çıkarken, titiz ve detaycı davranışlarınızın size kazandıracağı avantajları inkar etmemelisiniz. Bugün, dostlarınıza özverili davranacak ve onlardan da aynı davranışları bekleyeceksiniz. Değişimlerden olumsuz etkileniyorsunuz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfke ve kızgınlığın olayların hakimiyetini ele almanızı engellemesine izin vermeyin. Herkesin sizin tarafınızda olmasına değil, iyi bir organizasyona ve plana ihtiyacınız var. Detaycı olmalısınız. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Dün de yazmıştım, sürpriz haberler, ele geçen bilgiler, ortaya çıkan olaylar veya bazı konularda artan farkındalık türünde durumların ön plana çıktığı günlerdeyiz. Farklı kişilerle iletişimde olmak ufkumuzu geliştirmekle kalmayıp, pek çok konuyu farklı açılardan görmemizi veya farkındalığımızın artmasını sağlayabilir. Fikir alışverişleri artıyor, yaratıcılığımız yüksek ve zihnimiz açık. Farklı fikirlerimizi ve yeteneklerimizi göstermek için uygun günlerdeyiz ya da teknolojik araçlar sayesinde fikirlerimizi hızla yayabiliriz. Üzerinde yoğunlaştığımız işlerin ilerlemesi kolay olabilir veya maddi başlıklı konularda adımlar atabiliriz. Ay'ın olumlu açıları yukarıda yazdıklarımı daha uygulanabilir hale koyacaktır. Ancak, şaşırtıcı durumlar veya nereden geldiğini, ne söylemeye çalıştığını ya da ne yapmak istediğini anlayamayacağımız kişilerle karşılaşma ihtimalimizin de olduğu günlerdeyiz aklımızda bulunsun bir ihtimal. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel açıdan önem verdiğiniz konuların üzerine zaman harcayabilirsiniz. İşlerinizle ilgili yeni niyetleriniz olabilir. Teknik konularla ilgilenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuda en iyisini yapmak için çaba gösterebilirsiniz. Alternatif yollar bulmak için çaba gösterebilirsiniz. Gün içinde kendinizi duygusal olarak endişeli hissedebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi hafiflemiş hissedeceksiniz. Çünkü uzun süredir üzerinizde biriken yüklerden kurtuldunuz. İş hayatınız eskiye nazaran daha iyi. Maddi açıdan parlak bir dönem yaşıyorsunuz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerleyeceğinden kendinizi ifade etme konusunda istediğiniz performansı elde edemeyebilirsiniz. Böyle bir etki altında önemli görüşmeler ve paylaşmak istediğiniz önemli konuları enerjisi daha rahat akan bir günde gerçekleştirmeniz faydalı olacaktır. Yakın çevre ilişkileri, seyahatler, eğitim, kardeşleriniz ve ilişkilerde iletişim konularında durağanlık, belirsizlik yaşayabilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınızda esnek konuşmalar ve çözümler devrede olacak. Bir yardımla, olayların hızlandığına şahit olabilirsiniz. Yeni yöntemlerle olayların üzerine gitmek isteyebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Her türlü ilişkinizde merhamet, yardımlaşma ve şefkat duygularının daha çok varlığını hissetmeye başlayabilirsiniz. Bu dönemde bulunduğunuz ortamlara şifa verebilecek şekilde duyarlı ve onarıcı olabileceksiniz.Kararlı ve hedeflerine odaklı bir yapıda bulunacaksınız. Şifa alma ve şifa verme gibi konularda özel enerji ve fırsatlara sahip bulunuyorsunuz. Bilhassa çocuklarınız için değerli yatırım fırsatlarına sahip olabilirsiniz. Özel hayatınızda size keyif veren teknolojik olanaklar ve gereçlerin araştırmasına girişebilirsiniz.

27 Temmuz 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı. Enerjinizi dikkatli kullanın.

27 Temmuz 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 01' 30" R
Ay
Boğa
02° 49' 54" R
Merkür
Koç
21° 01' 58"
Venüs
Boğa
09° 22' 60"
Mars
Koç
04° 57' 44"
Jüpiter
Boğa
25° 33' 06"
Satürn
Balık
17° 08' 58"
Uranüs
Boğa
22° 44' 19"
Neptün
Balık
29° 06' 20"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 11"
Lilith
Başak
24° 05' 33"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 07/05/2024 05:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>