Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Reddetmek mutluluk veriyormuş gibi davranışlarınız, sizi dönüşü olmayan yollara doğru götürebilir. Size duyulan ilginin bitmediğini bugün de anlayacaksınız. İlişkide ılımlılığa biraz kapalı duruyorsunuz.

Tatilin ardından,dışı bir sorunla ilgili olarak canınız pek çalışmak istemeyebilir. Neyse kiarkadaşlarınız bugün sizden fazla bir şey beklemeyecekler. Hafta sonlarından daha dinlenmiş olarak çıkmaya çalışmalısınız.

Sadece ihtiyacınızı karşılayacak kadar parayla mutlu olabilme beceriniz, paranızı başkalarıyla paylaşmaktan kaçınmamanızı getiriyor. Bugün başkaları için harcamalarınız olabilir.

Son günlerin yorgunluğu ciddi anlamda bir dinlenmeyi gerektirebilir. Gece yorgunluklarına dikkat etmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz. Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 08:46 Ay-Satürn görünümü, finansal veya duygusal ilişkilerde geçmiş tecrübeleri gözden geçirmenin yararını işaret ediyor. Başkalarının görüşleri, davranışları hakkında önyargılı düşünmeyiniz. Sonuçta herkes aynı olmak zorunda değil. Birileri size destek vermiyor, onaylamıyorsa kendinize güvenerek ayaklarınızın üzerinde durmayı bilmelisiniz. Böylece gücünüzün farkına varırsınız. Saat 18:30 Ay-Pluto görünümü, neleri arzu ettiğinizi, neler yapmak istediğinizi belirlemeniz halinde, isteklerinizi elde edebileceğinizi vurguluyor. Saat 19:49 Ay-Venüs olumlu görünümü bulunduğunuz duruma geniş bir açıdan bakmanız halinde bir çıkış yolu bulmanızı, rahatlamanızı  sağlar.  Burada yapmanız maneviyat yönünüzü ön planda tutmak olmalıdır. Yani inancınıza sarılmak gayet faydalı olabilir. Yüzünüzde gülücüklerin çiçek çiçek açtığı güzel  bir hafta geçirmeniz dileğimle,

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Alışkanlıklarınız konusunda ısrarcı bir tavır takınmanız sayesinde, bazı meseleleri kökten çözümleyebilirsiniz. Bugün harcamalar konusunda aklınıza gelmeyen masraflar çıkabilir. Özel paylaşımlarınız için bazı fedakarlıklar yapmanız sizi rahatlatacak. Tartışmalardan uzak kalmalı ve içsel dinginliğinize önem vermelisiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kesin sonuçlar kim olduğunuzu ve nelere katkı sağlayabileceğinizi görmenizi sağlayabilir. Çok fazla eleştiri ve şikayetten uzak durmanızda fayda var. Duygusal nedenlerle veya gelişmeler nedeniyle arkasında durmanız gereken sözleri yerine getirmemezlik etmemelisiniz. Mücadele veya rekabet içeren durumlarda görev ve sorumluluklarınızdan kaçmamanız size artı getirebilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Gece saatleri bazılarımız için gergin veya huzursuz geçmiş olabilir. Öğle saatlerine kadar ne yönde ilerleyeceğimize karar veremeyebilir ya da belirsizlikler ya da halsizlikler söz konusu olabilir. Ardından beklentilerimiz yükseliyor, enerjimiz artıyor, yenilikler, yeni duygular veya sonlanmalar ve ardından gelen başlangıçlar ve girişimler ön plana çıkmaya başlıyor. Yine de, ufak ihtimalde olsa, gergin durumlara karşı tedbirli olmakta ve sakin kalmakta fayda olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

22 Temmuz 2016, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizde olmayan nedenlerden dolayı kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Gün içinde sosyal konular, başkaları için yapacağınız hizmetlerde olabilir. Sizi meşgul eden konular öğleden sonra dağılabilir. Yaşadığınız olayları kabullenmek sizi rahatlatabilir. Bazı olaylar farkındalığınızı yükseltebilir. Sanatsal konularla ilgilenebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinize gösterdiğiniz yoğunluk takdir topluyor. Partnerinizin ilgisiyle kendinizi daha da özel hissedeceksiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca yenitekliflerini değerlendirebilir,hayatınızda takım çalışmalarından faydalanabilir ve kendinizi değişime ve yenilenmeye açık bir şekilde pozitif olarak insanlara yansıtabilirsiniz.Aile büyükleri, patronlar, kurumlardan destek görebilir, ilişkilerinizde olumlu bir atmosferde uyum ve denge geliştirebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aile hayatınıza daha fazla kendinizi verdiğiniz bugünlerde geçmiş konular ilginizi çekebilir. Bugün ortaklaşa para işlerinizi halledebilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilirsiniz.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bilinçaltı meseleleriniz veya zihinsel aktiviteleriniz üzerinde rasyonel çalışmalar yapmak için uygun bir zamandasınız. Eğitiminiz mevcutsa bugün zihinsel yoğunluğu olan tüm işlerde ilerleme sağlayabilirsiniz.Ailenizdeki kadın figürlerle telepatik ve karmik bağlar keşfedebilirsiniz. Bu durumlarda bilinçaltı çalışmalarına yönelebilir, zihninizi dinlendirebilirsiniz. Kontrolünüz dışında gelişen konulara karşı aksiyon alma ve strateji belirlemek için doğru ve aktif enerjilere sahip bulunmaktasınız.

25 Temmuz 2016, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Geleceğinizle ilgili önemli kararlar alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğinizle bazı sorunlar çıkabilir. Onun da fikirlerine önem verin. Uyarılarını dikkatle dinleyin. Elde edeceğiniz kazanç yüzünüzü güldürse bile çok büyük gelişmeler beklemeyin. Adımlarınızı sağlam atın.

25 Temmuz 2016, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 48' 60" R
Ay
Koç
29° 40' 28" R
Merkür
Koç
20° 51' 27"
Venüs
Boğa
09° 07' 05"
Mars
Koç
04° 47' 49"
Jüpiter
Boğa
25° 30' 04"
Satürn
Balık
17° 07' 56"
Uranüs
Boğa
22° 43' 34"
Neptün
Balık
29° 05' 59"
Plüton
Kova
02° 05' 60"
Chiron
Koç
21° 01' 29"
Lilith
Başak
24° 04' 07"
True Node
Koç
15° 24' 08"
Son Güncelleme : 07/05/2024 00:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>