Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Kasım 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çevrenize iyi bakmalısınız. Yeni bir ilişki için köşe bucak aramanız gerekmiyor. Bugün yaşadığınız pişmanlıkları, ayrılık aşamasında tahmin edemezdiniz. Yeni açılımlar, bu pişmanlıkları yok edebilir.

Size bağlanan umutları boşa çıkarmamalısınız. Üstesinden kolayca gelebileceğiniz işleri bile, bu yüzden birer problem gibi görüyorsunuz. Yanlış kişilere yanlış tepkiler vermemeniz gerekiyor.

Bu konuda müdahalecileriniz var. Ama siz bu müdahaleleri haklı görüyorsunuz, pek şikayetçi değilsiniz. Bütçenizin idaresi tamamen sizin tekelinizde değil gibi görünüyor.

Gönlünüzdeki loşluğu ışıl, ışıl bir aydınlıkla yok etmek tamamen sizin elinizde. Gönlünüzü uzun süre boş bırakmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugünlerde içinizi ısıtacak yeni tanışmalarınız olabilir. Dışa yönelik kişiliğiniz, bir anda ilgi odağı olabiliyor. Fakat kolay sağladığınız ilişkiyi, aynı kolaylıkla da bozabiliyorsunuz. Son günlerde yenemediğiniz bir tedirginliğiniz var gibi. Ama bunu bir an önce yenmenizde fayda var. Bunun için bir iç hesaplaşma içine girmeniz gerekebilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 09:38 Ay-Neptün görünümü Cumartesi günümüzün ilk etkili enerjisidir. Yakın çevrenizle olan her türlü temasınızda şefkat ve sevgi duygularımızın bir hayli yoğun olduğunu gösteriyor. Saat 13:33 itibariyle Ay-Mars arasında zorlayıcı bir görünüm oluşacak. İş ve genel olarak yaşamınızla ilgili konular canınızı biraz sıkabilir. Zoraki uyumluluk size göre değildir. Bu pasif hal, bu mecburiyetler keyiflenmenizin önüne geçer. Saat 21:49 Ay-Pluto karşıtlığı, eğitim, iş, yolculuk, iletişim ve haberleşmede güvenliğinizi mutlaka düşününüz. İşlerinizi belli bir disiplin altında yapmanız ve karşınıza çıkabilecek engelleri hesaba katarak hareket etmenizi sağlar. Huzur bulacağımız, güzellikleri paylaşacağımız bir cumartesi geçirmemiz dileğimle,

28 Kasım 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Güçlü kişiliğinizle çevrenin dikkatlerini üzerinizde olacak. Yaşadığınız bir ilişki varsa, hemen sonuca gitmeyin. Beraberliğinize devam edin fakat evlilik kararı almayın. Dostlarınız ve yakın çevrenizi testten geçirirken, bazılarında çevresine odaklaşacak ve gerçek dostlarınızla birlikte olmayı yeğleyeceksiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygusal veya ekonomik başlıklı konuları ilgilendiren alanlarda gözle görülür gelişmelere açık birkaç günün içerisindesiniz. Başarılı olmak istediğiniz alanlarda, ne istediğinizi ve ne beklediğinizi netleştirmeniz ve ardından isteklerinizi dile getirmeniz gerekebilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yakın çevrenizdekilere, kardeşlere daha duyarlı olabileceğiniz bir gündesiniz. Bununla birlikte bazı aksamalar ve huzursuzluklar yaşanabilir.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın ilişkilerinizde, evlilikte ve ailevi konularda bazı zorlanmalar olabilir. Beklentilerinizde daha gerçekçi olmak durumunda kalabilirsiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca kendinizi neşeli, iyimser ve eğlenceli bir enerji ile ifade ederken, aşk hayatınızda ani bir teklif alabilir, ev ve yerleşime dair konularla aile ilişkilerinizde ani gelişmeler yaşayabilirsiniz. Evinizde sevdiklerinizle keyifli vakit geçirebileceğiniz bugün, ilişkilerde güç mücadelelerinden uzak durmayı tercih etmelisiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, telefonunuz hiç durmayacak. İş ve sağlık alanlarınızda beklenmedik olaylara karşı kolay tepki verebilirsiniz. İnsanlara karşı sabırsız ve anlayışsız olabilirsiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Hem ilişkiler/evlilik hem de ortaklık gerektiren konularda artık mantığınızın devreye gireceği zamanlar, bu alanlarda önemli düzenlemeler yapabilir net kararlar alabilirsiniz. Sözleşme imzalamak, anlaşmalar yapmak için uygun ama koşulları ve maddeleri dikkatli okuyun ve kontrol sizde olsun. İletişim, satış, pazarlama, halkla ilişkiler, tanıtım gibi konularda bu aralar umduğunuz desteği de rahatlıkla bulabileceksiniz.

28 Kasım 2015, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekilerle inatlaşmayın. Bu tutumunuz insanları çileden çıkarıyor. Herşeyi ben biliyorum havasından vazgeçin. Herkes her şeyi bilemez. Karşınızdakilere de şans tanıyın. Böyle yaparsanız çevrenizde dost kalmaz. Para sizin için şu günlerde çok önemli.

28 Kasım 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 46' 05" R
Ay
Balık
13° 38' 00"
Merkür
Koç
18° 36' 42"
Venüs
Boğa
05° 14' 37"
Mars
Koç
02° 22' 43"
Jüpiter
Boğa
24° 45' 46"
Satürn
Balık
16° 52' 22"
Uranüs
Boğa
22° 32' 41"
Neptün
Balık
29° 00' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 06"
Lilith
Başak
23° 43' 11"
True Node
Koç
15° 22' 40"
Son Güncelleme : 03/05/2024 20:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>