Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Ocak 2019, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan bazı gerilimler yaşamaya uygun etkiler altında olacaksınız ve sevdiğiniz insanla bazı gerilimler yaşayabilirsiniz. Küçük şeyleri çok fazla büyütüp kendinize dert edebilirsiniz. Aşk hayatınıza ilişkin küçük bir huzursuzluk yaşayabilir ve sevdiğiniz kişiyle tartışabilirsiniz. Gün içinde duygusal durumunuzla birlikte davranışlarınızda değişim gösterecektir. Genel olarak keyifsiz bir gün geçirebilirsiniz. Duygusal yaşamınıza ilişkin konularda ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

İş yaşamınızda son derece enerjik olacağınız bir gündesiniz ancak bu enerjinizi doğru olarak kullanmakta zorlanabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla aranızda gereksiz bazı gerginlikler oluşabilir yada karşılıklı olarak küçük meseleleri büyütebilirsiniz. Karşınıza çıkacak sorunlar sandığınız kadar büyük olmayacaktır ancak yinede enerjinizin büyük bir kısmını bu sorunların çözümüne harcayacaksınız. Yapacağınız anlaşmalarda son derece dikkatli davranmalısınız ve acele karar vermekten kaçınmalısınız.

Maddi konularda gereksiz bazı harcamalar yapabileceğiniz bir gündesiniz ve bütçenizi dengelemeniz sizin için kolay olmayacaktır. Gelirlerinizi arttırmanın yollarını arayabilirsiniz ancak bu sizin için kolay olmayacaktır.

Çeşitli gerginlikler yaşamaya uygun bir gündesiniz ve çevrenizdeki insanlarla sorunlar yaşayabilirsiniz. Girişimlerinizde sabırsız olmamalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sizinle yakın ilgisi olmasa da üzerinde düşünmeden edemediğiniz birtakım konularınız var. Planlanmamış bir akşam programına dahil olabilirsiniz. Davet size cazip gelecek ve umduğunuz ilgileri fazlasıyla bulacaksınız. Hafta sonu kendinizi içinde bulduğunuz bir tartışma, bugün de kafanızı kurcalayabilir. Bu yüzden biraz düşünceli ve dalgın olabilirsiniz.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün duygusal tarafınızın ağır bastığı bir zaman dilimindesiniz. Sevdiğiniz kişiye vaktinizi harcayabilirsiniz. Eşiniz ya da sevgiliniz romantik sürprizler yapabilir. Birbirinize olan sevginizin değerini daha fazla anlayacağınız bir gündesiniz. Mantığınızı değil, kalbinizi dinleyeceğiniz bir gündesiniz. Eğer partnerinizle sorunlarınız varsa bugün uzlaşmacı bir şekilde yaklaşırsanız, çözülmeyecek hiçbir şey olmadığını göreceksiniz. Ortaklıkta yürüttüğünüz bir mesleğiniz varsa bugün hayal ettiğiniz projelerle karşılaşabilirsiniz. Sevgiler, Astromeri

28 Ocak 2019, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün ruh hali: Kendini ciddi konuşmaların içinde bulacaksın!Bugün yılın senin için en yoğun günlerinden birini yaşayabilirsin. Sabah erken saatlerde kendini toplantıda bulman, hafta sonu tatilinden sonra hafif adaptasyon zorluğu çekmene neden olabilir. Ancak kendini öğleden sonra toparlıyorsun. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, yeni anlaşmalara imza atabilirsin. Ancak önüne gelecek sözleşmenin maddelerini dikkatli okumanda fayda var. İlişkisi olmayan bir Boğa burcuysan, eski sevgilini hala unutamadığını anlayacaksın. Onunla yeniden iletişim kurma arzunu bastıramayacaksın. Fakat aceleci davranmamanı tavsiye ederim. Evliysen, eşinle telefonda yapacağın anlamsız tartışmaya anlam veremeyeceksin. Uzatmak yerine alttan almayı tercih edeceksin. Akşam saatlerinde ailende ciddi konuşmalar geçekleşebilir. Ailenin sana verdiği öğütleri yanlış algılayıp, kırıcı olabilirsin. Aman dikkat!

28 Ocak 2019, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili fikir alışverişlerine karşı açık olmalısınız. Kendinizle ve hayatınızla ilgili değişim yapmak istediğiniz önemli kararlar da alabileceğiniz bir gün.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Eşinizle ilgili konularda dikkatli olmaya çalışın. İletişimden kaynaklı problemler yaşayabilirsiniz. Gün içinde keyifli koşullar söz konusu. İlgilendiğiniz işlerinizde sezgilerinizden yararlanabilirsiniz. Sizi uğraştıran durumlardan kaçınmaya dikkat etmelisiniz. Akşam saatlerinde güven ve paylaşım içinde olacağınız kişilerle birlikte olabilirsiniz.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızdaki sorunları çözmek için ilk adımı siz atabilirsiniz. Ancak bunların size fırsat olarak dönmesi uzun sürmeyecek.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca eğitim öğretim, dava süreçleri ve iletişim konuları ön plana çıkarken özellikle çalışma hayatınız ve özel ilişkilerinizde güç mücadeleleri ve iletişim konusunda problemlerle karşılaşabileceğiniz için enerjinizi dengeli kullanmanız ve ikili mücadeleye girmekten kaçınmanız faydalı olacaktır.

28 Ocak 2019, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Merak edilen, beklenen kişilerle ilgili gelişmeler yaşanabilir. Hukuki konularda hareket olabilir. Sizi yoran, öneri kabul etmeyip sürekli şikayet eden insanlardan uzak durup, girişimlere odaklanırsanız gün verimli geçer.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Daha önce düşünmediğiniz bazı eşyalar alabilirsiniz. Gereksiz harcamalar yapmaktan kaçının. Aniden ortaya çıkan bazı durumlar yüzünden sıkılabilirsiniz. Düşüncelerinizin doğruluğunu araştırmadan tepki göstermeyin.

28 Ocak 2019, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İlk bakışta birbirinden bağımsızmış gibi görünen küçük parasal meseleleri halledebilirsiniz. Tüm çözümleri ürettiğiniz zaman, yaptıklarınızın büyük bir değişimi getirmesi mümkündür. Bu değişim rüzgarları, beraberlerinde bir çekişmeyi de getirebilir.

28 Ocak 2019, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
İkizler
00° 06' 51" R
Ay
Terazi
26° 35' 43" R
Merkür
Boğa
06° 39' 14"
Venüs
Boğa
26° 04' 21"
Mars
Koç
15° 19' 07"
Jüpiter
Boğa
28° 44' 58"
Satürn
Balık
18° 07' 28"
Uranüs
Boğa
23° 31' 32"
Neptün
Balık
29° 26' 42"
Plüton
Kova
02° 01' 47"
Chiron
Koç
21° 44' 23"
Lilith
Başak
25° 35' 47"
True Node
Koç
14° 56' 01"
Son Güncelleme : 20/05/2024 18:50

Astroloji Gündemi

23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri 19 Mayıs 2024, Pazar 23 Mayıs 2024 Venüs İkizler Burcunda - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar Zihinsel aktiviteleriniz artacak, iletişiminiz güçlenecek ve yeni fırsatlar karşını... Devamını Oku >>