Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Mart 2015, Pazar

Aşk %
Para %
Sağlık %

Uzun süredir yaşadığınız ilişki, ömrünü iki tarafında akıllıca davranmasına borçlu. Birbirinize zorlama yapmıyor, özel zevklerinizi eskisi gibi paylaşma zorunluluğu getirmiyorsunuz.

Daha mesafeli, daha resmi ilişkiler kurma çabalarınız beklediğiniz ölçüde olmasa da sonuç getirecek. İş ortamınızdaki bir sorun,yaşamı dışındaki huzurunu da olumsuz etkiliyor.

Son derece umutlu olduğunuz bir para meselesinde yakında bazı gelişmeler var. Küçük hesapları bile önemser para ilişkileri içindesiniz. Ama sıkıntılar kalıcı değil.

Para konulu tartışmalar, bugünlerde kırgınlıklar getirebilir. Para konularında fazla hırslı davranmamaya dikkat edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinizde gizli tuttuğunuz enerjiyi ortaya çıkarmalı ve isabetli değerlendirmelerle olayların üzerine yansıtabilmelisiniz. Bu tutum, birçok çözümsüzlüğü başarıya dönüştürebilecek. Bu sıralar fevri davranışlardan kaçınmalısınız. Sizi bu konuda tahrik edebilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Birtakım problemlere yaklaşımınızda bazı zayıflıklar var.

29 Mart 2015, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar saat 08:48 itibariyle    Ay-Aslan burcunda ilerlemeye başlıyor. Bu enerji hem ilişkilerinizde hem eviniz sınırları içinde  kendinizi güçlü  bir şekilde ifade edebilmeniz için size destek çıkıyor. Bulunduğunuz alanda sözünüzü dinletebilmeniz gayet kolay ve nerede olursanız olun ilgiyi üzerinize toplamanız mümkün. Ben bu enerjinin, siz Boğalara  hem huzurunuzu kimsenin kaçırmaması hem de ağırlığınızı hissettirmenizde yardımcı olacağını söylemek isterim. Birisi canınızı sıktı veya size baskı uyguladı diyelim. Karşınıza geçip, ben böyle düşünüyorum geri adım atmaya da niyetim yok diyerek tavır alabilirsiniz. Bu gücü size sunan enerjiniz,  kendinize güvenerek, hedefinizi belirlemenizde ve bu hedefe göre ilerlemenizde destektir. Bu hedef kimi Boğaların  yakın akraba veya çevresiyle alakalı konular üzerinde düşünmesini sağlarken, bazılarınız sağlığınıza  çok daha fazla önem verebilirsiniz. Bir kısım Boğalar ise yuvasını, ailesini ilgilendiren konularda kelimenin tam anlamıyla Aslan kesilirsiniz. Kimsenin bu alana müdahalede bulunmasına izin vermezsiniz. Mutlu, huzurlu ve aktif bir Pazar günü geçirmeniz dileğimle,

29 Mart 2015, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gücünüzü hiç kimseyle paylaşmak niyetinde değilsiniz. İsteklerinizde aşırıya kaçmadığınız müddetçe sorun çıkmayacaktır. Bugün, kazançlarınızı gözden geçirecek ve yeni kaynaklar bulma konusunda araştırmacı yönünüzü ortaya çıkaracaksınız.Güven duygunuzu dengeli kullanıyorsunuz. Yaşam kalitenizde önemli yükselişler olacak.

29 Mart 2015, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Normal şartlar altında devam eden çalışmalarınızın ya da planlarınızın dışına çıkmanız gerekse dahi, daha fazla kazandırabileceğini ya da size daha çok yararı dokunabileceğini düşündüğünüz yaratıcı fikirleriniz varsa üzerinde durmamanız yazık olur. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Venüs Jüpiter karesi herşeyin fazlası demek ve keyif arayışlarını arttırmamıza, aşırı yeme içme, aşırı alışveriş, fazla harcama, abartılı konuşmalar, abartılı sporlar biraz da kibir(!) ?) türünde eğilimlere neden olabilir tüm hafta sonu. Kısaca, eğlenmek istiyoruz güzel, ama abartmazsak iyi olur derim Niobe'ce. Bir diğer konuysa, Yengeç burcundaki, millet, ülke, aile ve hayatımızdaki kadın figürlerini temsil eden ay. Ailevi veya ülkeyle ilgili konularda hassaslaşabiliriz ya da hassasiyet gerektiren konular ortaya çıkabilir. Ay'ın, Uranüs Pluton ve Mars la kuracağı olumsuz açılar sabah saatlerinde ikili ilişkilerde gerilimlere, ani tepkilere, ani kararlara, tartışmalara; cumartesiyi pazara bağlayan saatlerde ise, dikkatsizliklere bağlı sakarlıklara ve ufak tefek kazalara neden olabilir. Öfkeli, provokatif kişilerden, tartışmalı ortamlardan ve tehlikeli haraketlerden kaçınmakta fayda var. Ay-Merkür üçgeninin etkisiyle ise, akşam saatlerinde güzel diyaloglar kurabiliriz. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

28 Mart 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Karışık etkiler söz konusu. Terazi burcundaki Güneş özelliklehayatında ve düzen gerektiren konularda daha bilinçli davranmak gerektiğini ve ilişkilere önem verebileceğiniz anlatmakta. Bu dönemde ortaklaşa konular bağlayıcı olabilir ve yeni işbirlikleri ya da anlaşmalar içinde olabilirsiniz. Bu arada yakın çevrenizde de hareketlilik ve çaba sarfetmeniz gereken koşullar ortaya çıkabilir. Kardeşler, komşularla ilişkilerinizde dengeli olmaya bakın. Aşk hayatında ise mutluluğu bulmanız daha kolay olacak.

29 Mart 2015, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Alacağınız teklifler hayal gücünüzü uyandıracak ve idealleriniz değişecek. Hayallerinizle ilgili harekete geçmek için kuvvetli arzu duyabilirsiniz.

29 Mart 2015, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sosyal ortamlarda güçlü bağlantılar kurabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde geleceğe yönelik plan yapmaktansa bugüne odaklanmak fayda sağlayacaktır. Çocuklarınızla iletişim konusunda hassas ve özenli olmanız gereken bir gündesiniz.

29 Mart 2015, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün, vaktinizi, rutin işleriniz ve detayları ile uzun vadeyi etkileyecek büyük planlar arasında bölüştürmek zorunluluğuyla karşılaşabilirsiniz. Yoğunluk sizi bir parça strese sokabilir; geriliminizi çevrenize yansıtmayın.

29 Mart 2015, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
15° 30' 42" R
Ay
Koç
09° 52' 18"
Merkür
Koç
19° 49' 19"
Venüs
Boğa
07° 27' 32"
Mars
Koç
03° 45' 43"
Jüpiter
Boğa
25° 11' 04"
Satürn
Balık
17° 01' 21"
Uranüs
Boğa
22° 38' 54"
Neptün
Balık
29° 03' 42"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 57' 03"
Lilith
Başak
23° 55' 09"
True Node
Koç
15° 24' 43"
Son Güncelleme : 05/05/2024 15:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>