Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2017, Perşembe

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi duygusal anlamda yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bu yorgunluk fiziksel olarak kendini gösterebilir. Genel olarak dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bugün öğleden sonra alacağınız bir davete zorla katılabilir orada sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerden akşam saatlerinde haber alabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, Saat 01:55 Ay-Jüpiter görünümü, başkalarıyla paylaşımda bulunma arzumuzun işaretçisidir. Tabii ki kazanmak, başarılı olmak, beğenilmek, çekici bulunmak isteriz. Kendimize sağlıklı yaşamak adına özen gösteririz. Eğer gerekli görürsek iyi niyetimizi de gösteririz. Ancak nezaketsiz insanlara kibarca uyarıda bulunuruz. Saat 10:36 Ay-Satürn kavuşumu parasal anlamda daha dikkatli ve ciddi düşünmeye neden olur. O nedenle pek rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Günün tüm görünümleri size arzu ettiğiniz güzellikleri yaşatsın. Kalben sevgilerimle,

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal olarak daha yapıcı ve etkinsin. Yaptıklarını düşünmeye zamanın olmayabilir. İşlerin için biraz daha acele etmelisin.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hedeflerinizi belirleyin ve bunları yazın ve Bu konuda önemli ilişkiler geliştirin.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişeye sokan konular daha fazla kafanızı kurcalayabilir. Ticari konular gündeme gelebilir. Sizi krize sokan konulara karşı temkinli olmanızda fayda var. Banka işlerinizi tamamlamanız için uygun bir gün olabilir. Finansal konularda yenilenme içine girmek isteyebilirsiniz. İşlerinizde ilerleme kaydetmek için yaratıcılığınızı kullanmanız gerekebilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Parlak bir gün. Etrafınızdaki insanlardan ilgi göreceksiniz. İltifatlar ve ilgi aklınızı başınızdan alacak.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Uranüs'ün bugün geri harekete başlamasıyla birlikte hayatınızda aniden ortaya çıkan beklenmedik gelişmeler hız kesebilir. Ruhsal anlamda farklı yaklaşımlarınızı ortaya koyarken daha temkinli olabilirsiniz.

3 Ağustos 2017, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, ortak parasal konulara önemle ve ciddiyetle yaklaşabilirsiniz. Başkalarının parasal konuları da vaktinizi alabilir. Hayatınızdaki önemli değişimleri rahat karşılayacağınız bir gün sizi bekliyor.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün ilişkilerde manipülatif tavır, çatışma ve içsel mücadele oldukça baskın olacak. Herkes kendi bildiğini okumak ister. Ama toplum hayatı bunun çok kolay olmadığını ortaya koyacaktır. İçinizdeki sıkıntıyı atmak için mutlu olduğunuz ortamlarda bulunun. Sevdiğiniz dostlarınızı arayın.

3 Ağustos 2017, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Ağustos 2017, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 35' 58" R
Ay
İkizler
25° 22' 12" R
Merkür
Koç
24° 25' 58"
Venüs
Boğa
13° 55' 55"
Mars
Koç
07° 47' 42"
Jüpiter
Boğa
26° 25' 18"
Satürn
Balık
17° 26' 18"
Uranüs
Boğa
22° 57' 11"
Neptün
Balık
29° 12' 21"
Plüton
Kova
02° 05' 20"
Chiron
Koç
21° 14' 07"
Lilith
Başak
24° 30' 08"
True Node
Koç
15° 08' 06"
Son Güncelleme : 10/05/2024 22:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>