Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ağustos 2018, Cuma

Aşk %
Para %
Sağlık %

Duygusal açıdan oldukça hassas olacağınız bir gündesiniz. Sevgilinizle ilişkilerinizde yoğun bir duygusallık olacaktır ancak bu duygusallık beraberinde bazı sorunlarda getirebilir.

Bazı önemli işleriniz bugün halledebileceksiniz. İş yerinizde haberleşmelerinizde bir hareketlenme olabilir. Enerjiniz olumlu ve sizde bunu iyi olarak kullanabileceksiniz.

Parasal konularda beklediğiniz gelişmeler bugün olmasa da bazı olumlu adımlar atmayı başaracaksınız. Özellikle uzun vadeli planlar yapmanız ve sabırlı hareket etmeniz sizin için daha doğru olacaktır

Enerjinizi olumlu olarak kullanmaya çalışmalı ve olumlu düşünmelisiniz. Bazı sorunlarınızın çözümünü zamana bırakın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi duygusal anlamda yorgun ve isteksiz hissedebilirsiniz. Bu yorgunluk fiziksel olarak kendini gösterebilir. Genel olarak dinlenmeye ve kendinize zaman ayırmaya ihtiyaç duyacaksınız. Bugün öğleden sonra alacağınız bir davete zorla katılabilir orada sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz. Ailenizden bazı kimselerden akşam saatlerinde haber alabilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 03:17 Ay-Pluto görünümü, tek başına mücadele verdiğiniz meseleler üzerinde geri adım atmaya niyetiniz olmadığını gösteriyor. İstemeden takıntılı düşünebilirsiniz. Bazı kişileri suçlayabilirsiniz. İşlerin umduğunuz gibi gitmemesi nedeniyle stres yaşayabilirsiniz. Saat 05:52-22:51 arasında Ay-Boşlukta ilerleyecek. Sorun kaldıracak halimiz yoktur. İnsanların huzurumuzu kaçırmasından hiç hoşlanmayız. Yuvamızı, ailemizi, değer verdiklerimizi koruma arzumuz yoğundur. Ancak boşluk etkisi altında dağılmamaya çalıştıkça daha fazla yorulabiliriz. Ben sakin ve akışta kalmanızı tavsiye ediyorum. Saat 22:51 itibariyle burcunuzda ilerleyecek Ay, dikkatli ve amaca yönelik hareket etmenin, sıcak ve şefkat dolu davranmanın işaretidir. Ağzınızın tadı yerine gelir desem beni gayet iyi anlayacağınızı düşünüyorum. Ancak yönlendirilmekten, şunu şöyle yap denilmesinden, rahatsız edilmekten pek hoşlanmazsınız. Sıradan şeylerin bile sizi mutlu ettiğini fark edebilirsiniz. Canı gönülden sevgilerimle,

3 Ağustos 2018, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, gün boyunca boşlukta hareket ediyor olacak. Eğeriçin seyahatteysen burada kurduğun ilişkilere dikkat etmen gerekebilir. Yanlış anlaşılmamak için kelimelerini özenle seçmende fayda var. Öfken saman alevi gibi. Ailenin ya da etrafındaki kişilerin senin meselelerine duyarsız davrandığını düşünebilir ve onlara bu yüzden kızabilirsin. İlişkisi olan bir boğa burcuysan, birbirinizle hayallerinizi ve yaşam planlarınızı paylaşacağınız bu günde, önümüzdeki günler için tatil planları da yapabilirsiniz. Bugün aynı zamanda bir süredir, evine davet etmek istediğin yakınlarını misafir edebilirsin.

3 Ağustos 2018, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi konularla ilgili bugün karşınıza çıkan zorluklar sizlere mücadele konusunda pes ettirebilir. Ancak hiç ummadığınız bir şekilde bazı zararlar sizlere yeni kapılar da açabilir. Ailenizin bu konuda size önemli destekler vereceği gözüküyor.

3 Ağustos 2018, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün uzun süredir beklediğiniz konularla ilgili başlangıçlar yapmak için uygun bir zaman içindesiniz. Yapmış olduğunuz planlarınızı uygulayabileceğiniz fırsatlarla karşılaşmanız mümkün. Fırsatları görüp değerlendirmeniz yararınıza olacaktır. Maddi konularınızla ilgili yeni bir bütçe planı yapabilirsiniz. Kişisel konularınıza yönelmeniz olası.

3 Ağustos 2018, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

YAKIN çevrenizle ilgili değişimler söz konusu. Ortak çalışmalar için uygun bir gün. Kardeşlerle ilgili yenilikler gündemde. Rutin işlerinize hız kazandırmak istiyorsunuz.

3 Ağustos 2018, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kontrolünüz dışında gelişebilecek olaylardan ötürü kendinizi akışa bırakma eğiliminde olabilirsiniz. Dalgınlık, unutkanlık durumlarına dikkat etmelisiniz. Kendi halinizde olmayı, yalnız hareket etmeyi tercih edebilirsiniz, pasif ve kabullenici olmakta zorlanmayabilirsiniz.

3 Ağustos 2018, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızda güçlü ve etkili iletişiminiz devrede olacak. Sevdiğiniz insanla eğlenceli programlara hazır olmalısınız ama zaman zaman birbirinize karşı duygusal soğukluklarınız olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aniden görünümünüzde bir değişikliğe gitmek isteyebilirsiniz. Ama daha sonra pişman olmamak adına bu değişimin getireceği sonuçları iyi düşünün. Partner ile olan ilişkinizde agresif diyaloglar enerjinizi düşürebilir. Öfkeyle kalkıp zararla oturmamak için, pozitif olmaya odaklanmalısınız.

3 Ağustos 2018, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün evinizle ilgileneceksiniz. Evle ilgili değişiklik yapmanın zamanı geldi. Yaratma gücünüz sayesinde işte büyük başarı elde edebilirsiniz. Size güçlü biri destek olabilir. Para konusuna diyecek yok. Bolluk sürüyor. Sevdiğinizle aranızda ailevi sorunlar olabilir.

3 Ağustos 2018, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 49' 07" R
Ay
Aslan
08° 30' 39" R
Merkür
Koç
28° 05' 04"
Venüs
Boğa
18° 02' 05"
Mars
Koç
10° 20' 37"
Jüpiter
Boğa
27° 12' 28"
Satürn
Balık
17° 41' 04"
Uranüs
Boğa
23° 08' 48"
Neptün
Balık
29° 17' 29"
Plüton
Kova
02° 04' 26"
Chiron
Koç
21° 24' 37"
Lilith
Başak
24° 52' 19"
True Node
Koç
14° 53' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 06:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>