Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Ekim 2015, Cumartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Çok uzun bir zaman olmasına ve yaşadığınız onca zorluklara tartışmalara rağmen beraberliğinizden memnunsunuz. Onun her anlamda mükemmel biri olduğunu düşünüyorsunuz.

Tam anlamıyla birinsanısınız. İşinizi seviyorsunuz kolay, kolay bulunamayacakilişkileriniz var. Ama yine dehayatınızla aranızda bir kopukluk var. Bugün de yine bir gönülsüzlük sergiliyorsunuz.

Bazı sıkıntılarınız mevcut. Ödemeler, alacaklar, borçlar arasında gidip geliyor ve tabi ki biraz zorlanıyorsunuz, ama parasızlık çektiğiniz söylenemez. Denkleştirerek yaşıyorsunuz.

Bugünlerde karar verip almayı düşündüğünüz pahalı bir şey sevgilinizle aranızı açabilir. Hobilerinize yaptığınız harcamaların nasıl tepki aldığını biliyorsunuz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bu hafta koç terazi aksında oluşacak ay tutulmasından yoğun olmasa dahi sizde payınıza düşeni alacaksınız. Hayatınız boyunca sizi en çok zorlayan konulardan biri olan düşmanlarınız sahnede olacaklar. Yüzünüze karşı saldırmaktan korktukları için arkanızdan işler çevirmeye devam edecekler. Hiç söylemediğiniz sözler sanki siz söylemişsiniz gibi başkalarına anlatılacak ve önce kendinizi anlatmaya, ardından da düşmanlarınızın karşısına geçmeye hazırlanacaksınız. Her seferinde oluruna bıraktığınız ve lafların peşine düşmediğiniz için pasif davrandığınızı düşünen düşmanlarınız bu kez büyük bir yanılgıya uğrayacaklar. Artık hiç kimsenin arkanızdançevirmesine izin vermeyecek ve gerekeni yaparak hadlerini bildireceksiniz. Korkusuz ve cüretkar davranacaksınız. Bundan sonra korkması gerekenler ise düşmanlarınız olacak. Çünkü siz oldukça sabırlı ve hiç kimseyi kolay kırabilen biri değilsiniz. İyi niyetinizi korkaklıkla karıştıranlar ne kadar yanıldıklarını anlayacaklar.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Cumartesi gününe  Ay-İkizler  burcu etkinliği altında devam etmekteyiz. Çevrenizdeki insanların iki yüzlü tavırlarından hiç hoşlanmazsınız. Bir öyle bir böyle davranmaları karşısında şaşırırsınız. Nasıl böyle davranıyor ve akşam olduğunda rahat uyuyorlar diye içinizden geçirirsiniz. Mali konularda bütçenizi aşmamaya çalışırsanız gayet iyi olur. Saat 07:31 Ay-Uranüs olumlu görünümü, çevrenizle iletişiminizi güçlü tutmanın işaretidir. Olayları tek yönlü ele almamanız, mantıklı bir şekilde gözden geçirmeniz ve uyum içinde hareket etmeye özen göstermeniz yararlıdır. Saat 20:18-4 Ekim saat 03:22  arasında  Ay-boşluk etkisi altındayız. Hesabımızı bilmek zor olabilir. Bazı durumlar özellikle haksızlığa uğradığımız konularda gergin tepkilerde bulunabiliriz. Bunları dışarıya yansıtmamız pek doğru olmaz. Çünkü yansıttığımızda, insanlar bizi endişeli ve sinirli bir kişi olarak gördükleri için pek ciddiye almazlar. Sosyal açıdan boşluk etkisi altında dostlarla muhabbet rahatlatıcıdır. Ancak birisine söz vermek, bir sözün sorumluluğu altına girmek pek doğru olmayacaktır. Cumartesi gününüzü keyifli geçirmeniz dileğimle,  

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Herkes farklı şekilde düşünse de, siz kendi bildiğiniz şekilde ilerlemek niyetinde olabilirsiniz. Farklı fikirler tartışmalara neden olabilir, çok fazla oralı olmamanızda ve politik davranmanızda fayda var.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bu hafta sonu, bazı konularda fikir farklılıklarına bağlı, fikir çatışmaları gündeme gelebilir. Dengeyi ve huzuru sağlamak adına kibarca gülümseyip politik davranarak ve kendi bildiğiniz yoldan ilerlemeniz en doğru hareket olabilir. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Sosyal anlamda yoğun etkileşimlere açık bir gündeyiz. Arkadaşlarla bir araya gelebilir, sosyal ortamlarda vakit geçirmek isteyebiliriz. Diğerleri hakkında edineceğimiz bilgiler karşı tarafı daha iyi anlamamızı sağlayabilir. Farklılıklara, rutinin dışında olaylara veya farklı şeyler denemeye açık bir sabah. Öğle sonrası saatlerde ve akşam ise, özel ilişkilerimizde sevgi alışverişlerine ya da aşk hayatımızı ilgilendiren olumlu gelişmelere açığız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün parasal konularda, harcamalarınızda biraz daha gerçekçi olmaya bakın. Elinizdekileri tutmaya bakın.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorunlarınız yavaşta olsa çözülüyor. Sevdiğinizle rahat bir güne hazırlanacaksınız. Uzun zamandır çevrenizde bu kadar olumlu olaylar yaşamamıştınız.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Ekim 2015, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Maddi konularda ve kendi sahip olduklarınız alanında edineceğiniz kısa ve net bilgiler sizi yeteri kadar tatmin edecek.Yaptığınız işten beklediğiniz somut adımları ve tatmini bugün yeteri kadar göreceksiniz.

3 Ekim 2015, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

İşinizi yaparken müşterilerinize karşı ya da birlikte çalıştığınız kimselere karşı aşırı müsamahakar davranmamaya özen gösterin. İletişim, yazı, seminer, eğitimle ilintili konularda hedeflerinize daha kolay varabilecek, destekler alabileceksiniz. Eğer kiarayışı içindeyseniz, hemgörüşmelerine gidebilirsiniz sık sık. Bu konuda yakın çevrenizden, kardeşlerinizden de destek alabilirsiniz..

2 Ekim 2015, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sinirlerinize hakim olun ve kendinizi kontrol altına alın. Artık özgürsünüz. Buna alışmanız zaman alsa da kendinizi hiç sıkmayın ve çeşitli psikozlara girmeyin. Biraz çaba ile yepyeni bir insan olarak yaşama yeniden merhaba diyeceksiniz. Ailenizle ilşkilerinizi yeniden gözden geçirin.

3 Ekim 2015, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 02' 59" R
Ay
Koç
18° 02' 20" R
Merkür
Koç
20° 14' 10"
Venüs
Boğa
08° 08' 35"
Mars
Koç
04° 11' 20"
Jüpiter
Boğa
25° 18' 54"
Satürn
Balık
17° 04' 05"
Uranüs
Boğa
22° 40' 50"
Neptün
Balık
29° 04' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 58' 53"
Lilith
Başak
23° 58' 51"
True Node
Koç
15° 24' 47"
Son Güncelleme : 06/05/2024 05:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>