Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Şubat 2016, Çarşamba

Aşk %
Para %
Sağlık %

Kendinizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularda duygusal tepkiler gösterebileceğiniz bir gün. Kendinizi cinsel yönden aktif ve biraz da huzursuz hissedebilirsiniz. Gereksiz ayrıntılara kafa yoruyorsunuz ve hem kendinizi hem de partnerinize tatsız anlar yaşatıyorsunuz.

Meslek yaşantınızda çalışkanlığınızla dikkat çekebileceğiniz bir gün. Otoritelerle iyi ilişki kurabilir, kendinizi ispatlama fırsatı bulabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek bulacaksınız, değerlendirmelisiniz. Kariyerinizde başarıların gözüktüğü bir dönemde olduğunuz söylenebilir.

Parasal konularda ince eleyip sık dokuyabileceğiniz ve aşırı detaycı davranabileceğiniz bir gün. Güvenlik ihtiyacınız, kaynaklarınızı değerlendirme konusunda önemli bir kıstas olabilir.

Aşırı çalışmanın size iyi geldiğini düşünseniz de sağlığınızın bundan negatif etkilenebileceğini göz ardı etmeyin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yakın zamanda müthiş sevineceğiniz mutlu bir haberiniz olacak. Bu haberle, hayal olarak gördüğünüz bazı umutlarınızı ciddi, ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bazı durumlarda kolay kanıyorsunuz. Bunun insanlara önyargısız yaklaşımınızdan ve insana duyduğunuz güvenden kaynaklandığına inanıyorsunuz. Aile içi ilişkiler olumlu gelişmelere açık.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar  saat 10:25 Ay-Neptün ile zorlu görünümüyle Çarşamba günümüz başlayacak. Hedefine odaklanan kişi başarı özlemiyle yanıp tutuşuyor. Çevresiyle olan ilişkisini önemsiyor ve ileriye dönük olarak düşünülen işlerde yanılmak istemiyor. Doğru ve net bir şekilde olayları görmekten yana olmamızda yarar var. Benim günlük aktivitede size tavsiyem her zaman bir açık bir kapı bırakmanızdır. Bu sizi yanılmaktan koruyabilir. Saat 12:53 itibariyle Mars-Pluto görünümü, gerek ikili ilişkinizde gerekse ortaklık konularında karşı tarafın baskın konumda olduğunu gösteriyor. Şimdi kimlerle ne gibi bir ilişkimiz varsa, bunun sağlam hale getirilmesi, dengelerin yeniden kurulması, dönüşümde bulunması gerekiyor. Saat 20:17 Güneş-Satürn görünümü,hayatında otoritelerle olan ilişkimiz ve başkalarıyla olan ortaklıklarımız, maddi konular üzerinde ciddiyetle durmamızı sağlayacak. Egomuz geri planda ve hiç kimseyle üstünlük savaşına girmeden, günü geçirmekten yana olacağız. Saat 21:30 Ay-Satürn kavuşumu finansal yönde daha ciddi düşünmemizi sağlayıcıdır. Öyle çok fazla rahat davranmayız. Kendimizi güvende hissetmek için, hem duygusal hem de maddi anlamda başkalarıyla ilişkimizi düzgün tutmak zorunda kalırız. Bu bizi yorar ancak yapmadığımız takdirde daha fazla endişelendiğimizi fark ederiz. Saat 21:36 Ay-Güneş faydalı görünümü maddiyatla alakalı konular üzerinde veyahayatımızı ilgilendiren meseleler üzerinde durmamızı sağlıyor. Günün tüm güzellikleri sizlerle olsun. Can-ı gönülden sevgilerimle,

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Oğlak burcunda aktif hale geçen Pluton gezegeninin etkileri ile transit Mars'ın olumsuz etkileri bir nebze de olsa azalır. Gizli ve yasak şeylere ilginiz artar ve derinden araştırmak istersiniz. Bilinmeyen, ortaya çıkmamış her şeyin müthiş çekici görünmesi ile çözümü zor olan her şey ile canla başla uğraşmaya başlarsınız.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Farklı bir alanda maceraya atılmanıza neden olacak beklenmedik fırsatlar ya da olanaklar söz konusu olabilir. Aklınızı serbest bırakarak olasılıkları daha iyi değerlendirebilir veya bilgi edinmenizi sağlayacak toplantılar yapabilirsiniz. Aşk hayatınız ve romantizm açısından güzel bir gün. Sevdiğiniz kişilerle planlar yapabilirsiniz. Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Öğleye kadar olan saatlerde yapılması gereken işleri tamamlayalım. Öğle sonrası, olumlu ve akışkan enerji ön planda. Ancak, sürekli değişen planlar veya kararlarla uğraşabiliriz. Birkaç gün daha, ağzımızdan çıkan sözlere dikkat etmeli, ağzımızdan bir kelime kaçmamasına özen göstermeliyiz. Bir anlık boş konuşmak başımıza işler açabilir. Pazarlıklar ya da üzerinde uzlaşılması gereken konularda uzlaşmak kolay olmayacaktır. Bugünlerde attığımız imzalardan ya da atacağımız adımlardan önümüzdeki hafta değişen fikirlerimiz veya ortaya çıkan gerçekler nedeniyle, pişmanlık duyabiliriz. Veya başkalarının manipülatif hareketleri ya da tahrikleri yanlış kararlara veya imzalara neden olabilir. Tam olarak kavramadığımız veya anlamadığımız konularda harekete geçmemeli ve ağzımızdan yanlış kelimeler kaçmaması için dikkatli konuşmalıyız. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…

2 Şubat 2016, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konuların daha çok üzerine gitmek isteyebilirsiniz. Ortaklı konularda karar almak için üzerinizde baskı oluşabilir. Finansal konularda değişiklikler yapacağınız bir gündesiniz. İşlerinizde mücadele etmeniz gerekebilir. Artan sorumluluklarınızın sizi sıkıntıya soktuğunu hissedebilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın çevrenizdeki kişilerin kararlarınızı etkilemesini veya bunlara doğrudan müdahale etmelerine izin vermeyin. Yapıcı kararlarınızı uygulamaya koyun.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Saat 17.00'a kadar olan zaman dilimindehayatınızda ve partneriniz, dostlarınız, ortaklarınızla görüşmelerinizde yanlış anlaşılmalar, iletişim hataları ve genel bir motivasyon düşüklüğüne açık bir zamandan geçerken, 16.00 sonrasında iletişim yetenekleriniz ve kişisel motivasyonunuz yükseleceği için ilişkilerdeki paylaşımlarınızı daha rahat gerçekleştirebilirsiniz.

2 Şubat 2016, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Beraberyaptığınız insanlardan büyük destek görebilirsiniz. Bir yurtdışı seyahati sizi çok mutlu edebilir. Sanata ve kreatifalanlarınıza dayalı konularda güzel gelişmeler içine girebilirsiniz.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güçlü duygular içinde bulunacaksınız. Uzun zamandır beklediğiniz fırsat karşınıza çıkabilir. İsteklerinizi sakin ve anlaşılır biçimde ortaya koymaya çalışın. Olabileceklerin üzerinde beklentiler içine girmekten kaçının.

3 Şubat 2016, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

HAFTANIN başında, çevrenizdeki insanların, hayattaki görevlerinize olan yaklaşımlarınızla ve bu görevleri ne şekilde yerine getirdiğinizle yakından ilgilenebileceği kısa bir dönem geçirebilirsiniz. Her işinize kendinizi vermeli ve bunları uygun biçimde yapmaya çabalamalısınız. KENDİNİZE vakit ayırmak isterken bu tip bir çaba içerisine girmeniz pek hoşunuza gitmeyebilir ama yine de gerginlik hissetmeden görevlerinizi yerine getirmek için çalışacaksınız. Bu dönemin ardından ise hoşgörünün hakim olacağı, ilişkilerin son derece yumuşak seyir izleyeceği bir başka dönem sizi bekleyecektir. İnsanlar, size bazı hoş sürprizler yapabilir.

3 Şubat 2016, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
17° 05' 56" R
Ay
Boğa
03° 57' 03" R
Merkür
Koç
21° 05' 44"
Venüs
Boğa
09° 28' 38"
Mars
Koç
05° 01' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 34' 10"
Satürn
Balık
17° 09' 20"
Uranüs
Boğa
22° 44' 35"
Neptün
Balık
29° 06' 28"
Plüton
Kova
02° 05' 58"
Chiron
Koç
21° 02' 26"
Lilith
Başak
24° 06' 03"
True Node
Koç
15° 23' 39"
Son Güncelleme : 07/05/2024 07:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>