Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

3 Temmuz 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Eski ilişkinizin izleri silinmek üzere. Bir süre yalnız kalma kararınızı karşınıza aniden çıkan bir ilişki nedeniyle bozmak zorunda kalacaksınız. Bu kez büyük olasılıkla hayatınızın aşkına rastlayacaksınız.

Özel yaşamınız nedeniyle işlerinizi ihmal etmek durumunda kalmanızı çevrenizdekiler anlayışla karşıladılar. Ama artık sizden süratli bir tempo bekleniyor. Yakında bu enerjiniz olacak.

Satın almak istediğiniz bir büyük şey için yeterli birikiminiz var. Önemli olan doğru karar verebilmeniz. Bir yakınınız bu konuda size destek olabilir.

Yaşadığınız olumsuzluklar nedeniyle temkinli davranmak istiyorsunuz ama hayat sadece olumsuzluklardan ibaret değil. Olumla olanları görmeye çalışmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun süredir devam eden karmaşık ruh halinden artık kurtuluyorsunuz. İç huzurunuzu bulmanıza çok az zaman kaldı. Eski gamsız, tasasız günlerinize dönmek üzeresiniz. Büyük bir heyecanının eşiğindesiniz. Almanız gereken duygusal riskler bile bu heyecanın karşısında önemini yitirecek. Önemli değişiklikler yaşamınızı renklendirecek.

3 Temmuz 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Salı gününü, saat 00:38 Ay-Uranüs görünüm etkisinde karşılıyoruz. Duygudaşlığın özellikle yakın çevremizle aramızda yükselmesini sağlar. Güçleniriz. Saat 07:27 Ay-Satürn görünümü, sevdiğimiz, değer verdiğimiz her şeye karşı ılımlı bir duruşun işaretçisidir. Hayattan zevk alırız, başarıyı önemseriz ve hayatın güzel yanlarının keyfine varırız. Bildiklerimizi başkalarıyla paylaşırız, empatide bulunuruz. Kendimize güveniriz, inandığımız yolda gönül rahatlıyla ilerleriz. Saat 19:58 Ay-Güneş görünümü, ılımlı ve sevgi dolu insanlarla temasın ve size güven veren çevre ilişkilerinin işaretçisidir. İç dünyanızda huzurun ve dengenin, dışarısıyla uyumlu olması, yaptığınız her şeyden zevk almanızı sağlar. Saat 23:21 Ay-Jüpiter görünüm etkisinde bizi güçlü görmelerini arzularız. Dostlarımız, eşimiz, bir şekilde bağlantımız olan insanlara iyi niyetli yaklaşımda bulunuruz. Onların da bize aynı samimi duygularla yaklaşmalarını bekleriz.

3 Temmuz 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün, değişim ve beklenmedik durumlarla karşılaşabilirsin. Karşındaki insanı eleştirmekten çekinmeyeceksin.

3 Temmuz 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hem özel ilişkilerde hem de sosyal yaşamdaki ilişkilerinizde gayet pozitif anlar geçirebilecek ve kendinizi karşı tarafa doğru bir şekilde ifade etme gücünü kendinizde bulabileceksiniz. Adeta şansım geri dönüyor dediğiniz bazı seçimsel olaylar yaşamanız mümkün.

3 Temmuz 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ticari görüşmeler yapmanız mümkün. Kararlarınızı alırken ani kararlardan kaçınmalısınız. Konu ile ilgili işi bilen kişilerle iletişim halinde olmanız doğru kararlar vermenizi sağlar. Yakın çevrenizde gelişen olaylar gündeminizi etkileyebilir. Gelişen olayları sakin bir şekilde karşılayabilir, fikirlerinizde ısrarcı olabilirsiniz.

3 Temmuz 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İLGİNÇ gelişmeler dönemindesiniz ve meydana gelen olaylar sizi değiştirmeye zorluyor olabilir. Özellikle marjinal kişiler ve daha önce hiç ilgi duymadığınız konular şimdi dikkatinizi çekecek. Sürprizlerden uzak durmak isteseniz bile ani değişikliklerin sizi bulduğu bir dönemdesiniz. Ortaya çıkan karışıklıklardan etkilenebilirsiniz fakat sezgilerinize güvenin.

3 Temmuz 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hedefleriniz ve planlarınız odağında bir gün geçirirken, üstlerinizle, yönetici ve patronlarınızla olan ilişkilerinize dikkat etmelisiniz. Elinizdeki işlere odaklanmalısınız.

3 Temmuz 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakın çevrenize verdiğiniz sözler gün içinde sizi zorlayabilir. Ani duygu değişimleriniz olacak. Kendinizi bile şaşırtan kararlar alabilirsiniz. Yakın çevrenizle iyi anlaşıyorsunuz.

3 Temmuz 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay bugün Balık burcuna yerleşerek sizin, sanatçı, duyarlı, sezgisel yönünüzü aydınlatıyor.Arkadaşlarınızın dertlerini dinlemek, onlar için fedakarlık yapmak, yardım kuruluşlarına bağışta bulunmak ya da gönüllü olarak çalışmak içinizden gelir. Dünyevi işler devam etse de, soyut konular ilginizi çeker. Balık

3 Temmuz 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Aniden biryolculuğuna çıkma ihtimaliniz var. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

3 Temmuz 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 42' 11" R
Ay
Aslan
19° 42' 47" R
Merkür
Koç
29° 10' 39"
Venüs
Boğa
19° 09' 45"
Mars
Koç
11° 02' 36"
Jüpiter
Boğa
27° 25' 27"
Satürn
Balık
17° 44' 59"
Uranüs
Boğa
23° 11' 60"
Neptün
Balık
29° 18' 51"
Plüton
Kova
02° 04' 08"
Chiron
Koç
21° 27' 27"
Lilith
Başak
24° 58' 25"
True Node
Koç
14° 52' 33"
Son Güncelleme : 15/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>