Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Ekim 2018, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Zaman zaman haksızlığa uğradığınızı düşünüyorsunuz. Bugün yine böyle hissedebilirsiniz. Yine de sevginizi esirgemeyeceğiniz bir gün. Sevginizi belli etmekten hiç kaçınmıyorsunuz.

Bugün her şeye rağmen kendinizi iyi hissedecek ve verimli bir gün geçireceksiniz. İşinizdeki son gelişmeler sizi olduğu kadar çevrenizdekileri de sevindiriyor.

Bugün iyi bir haber alabilirsiniz. Geçici bir çözüm sizi rahatlatacak. İki yakanız bir araya gelmiyor. Bir açığı kapatırken, başka bir yerden yeni bir açık veriyorsunuz.

Bugün har anlamda umutlar ve sevinçler yaşayabileceğiniz bir gün. Yeterince değerlendirmeyi bilmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Uzun zamandır görüşmediğiniz bir dostunuz sizi arayabilir ve çözmekte zorlandığınız bir problemi çözmenizde imdadınıza yetişebilir. Size ulaşan bütün mesajları değerlendirmenizde yarar var. Bugün ektiklerinizi biçebileceğiniz bir gün. Bu anlamda genellikle hayal kırıklığı yaşamanıza karşın, bu defa dostluğunuz ve vefalılığınızın karşılığını göreceksiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar Saat 02:12 Ay-Neptün görünümü, güvenilir ve ılımlı kişilerle ilişki kurmaya olan meylinizi güçlendirir. İdeallerinizi gerçekleştirme isteğinizi yükselten bu görünüm, hayatınızı ve içinde bulunduğunuz durumu gözden geçirmenizde size yardımcıdır. Saat 04:57 Merkür-Chiron olumlu görünümüyle, ilişkinizi ilgilendiren konularda ileriye yönelik olarak derinlemesine düşüneceğiz. Eğer sorunlarınız varsa bunları partnerinizle ele almalısınız. Bu görünüm ilişkisi olmayanların, ileriye yönelik hedeflerini gerçekleştirme yolunda onları destekleyecek bir partnere ihtiyaç duyduklarını gösteriyor. Zayıflıklarınızı, güçlü inancınızla aşabilirsiniz. Saat 09:28 Venüs-Kuzey düğüm görünümü, ilişki veyaortaklığımızda bizim isteklerimize uymayan, mecburen uzlaşmak zorunda kaldığımız meseleler olabilir. Bu canımızı sıkabilir. Ancak şunu unutmayalım ki, şartlar çerçevesinde duruma bakmak gerekiyor. Eğer hayat bize şimdilik bunlara uyman gerekiyor diyorsa, inatlaşmanın anlamı yoktur. Belki de bu uzlaşı daha sonra işinize yarayabilir. Saat 10:53 Ay-Pluto karşıtlığı, yolculukları, ailenizle olan bağlantınızı, görüşmeleri ve derinlikli düşünmeyi işaret ediyor. Fikirlerinizi, planlarınızı hayata geçirmek kolaylaşıyor. İşlerimizi kolaylıkla halledebilmemiz, zorlukların üstesinden rahatlıkla gelebilmemiz dileğimle,

30 Ekim 2018, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafındaki insanlarla bir arada hareket etmekte, belli bir plana sadık kalmakta bugün biraz zorlanabilirsin. İşleri kendi bildiğin yoldan halletme isteği içerisinde olacaksın. Kendi işini yapan bir Boğa burcuysan, yeni proje ve teklifler gelebilir. Uzun soluklu ilişkini bitirmiş ya da maddi meseleler yüzünden eşinle ve ailesiyle sıkıntı yaşadıysan biraz yalnız kalmak isteyeceksin. Öğleden sonra her şeyin farklı aktığına şahit olabilirsin. Zorda kaldığın zamanlarda senden desteklerini esirgeyen insanların geri adımları seni hayrete düşürebilir. Akşam saatlerinde uzun zamandır görüşmediğin bir arkadaşınla bir araya gelebilirsin. Farklı konulardan bahsetmek iyi hissetmeni sağlayacak. Elektronik eşyaların seni yarı yolda bırakabilir. Aman dikkat!

30 Ekim 2018, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün hayatınızda çok etkili olan kadın figürleriyle iletişiminiz artabilir ve onlarla duygusal konuşmalar içine girebilirsiniz. Ancak istediğiniz şeyler onların gücünün üstünde olabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareket ve iletişimin yoğun olduğu bir gündeminiz olabilir. Eğitimlerle ilgilenebilirsiniz. Kardeşlerinize zaman ayırmak size iyi gelecektir. Öğle saatlerinde engellendiğinizi hissedebilirsiniz. Yakın çevrenizdeki değişiklikler hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. İlerleyen saatlerde planlarda değişiklikler olabilir.

30 Ekim 2018, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Önümüzdeki günlerde süper bir teklif alabilirsiniz. Ekonomik durumunuz bu sayede atağa kalkacak.

30 Ekim 2018, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Arkadaşlarınızın davranışlarından etkilenebilir, onları yanlış anlayabilirsiniz. Yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma sırasında aniden aklınıza gelen başka bir fikri uygulamak isteyebilirsiniz.

30 Ekim 2018, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gün boyu yakın çevre sizi meşgul edecektir. İletişim içinde olup duygularınızı ifade etme arzunuz yüksek. Yakın çevreden insanların duygu durumları nedeniyle zorlanabilirsiniz. Empatik davranmayın, dengenizi koruyun.

30 Ekim 2018, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay Yengeç burcunda seyahat ederken tüm gününüzü eğitimler, kurslar, kardeşlerle beraber geçirebilirsiniz. Yemek kursunda öğrendikleriniz sizi mutlu eder. Yeni tatlar denemek sevdiklerinizle kaliteli vakit geçirmenizi sağlar. Kafe açmak, sinemaya gitmek, alışverişe çıkmak için ideal bir gün. Diğer yandan yeni şeyler öğrenmek için harekete geçmelisiniz.

30 Ekim 2018, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. Elinizden küçük mutluluklar kaçıyor. Yemekte ölçüyü fazla kaçırmayın. Tatlılardan uzak durun.

30 Ekim 2018, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
26° 20' 38" R
Ay
Başak
10° 03' 28"
Merkür
Boğa
01° 18' 15"
Venüs
Boğa
21° 15' 23"
Mars
Koç
12° 20' 27"
Jüpiter
Boğa
27° 49' 33"
Satürn
Balık
17° 52' 04"
Uranüs
Boğa
23° 17' 55"
Neptün
Balık
29° 21' 19"
Plüton
Kova
02° 03' 31"
Chiron
Koç
21° 32' 40"
Lilith
Başak
25° 09' 44"
True Node
Koç
14° 53' 19"
Son Güncelleme : 16/05/2024 20:51

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>