Boğa Burcu

Boğa Burcu

21 Nisan - 21 Mayıs
Günün Mottosu

Boğa Burcu Günlük Burç Yorumu

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Aşk %
Para %
Sağlık %

Birini sevdiğinizi gizlemiyorsunuz, ama esas kişiden de ısrarla saklıyorsunuz. Bu akşam konuşacağınız arkadaşınız, eşinizin yanında tavır alacak ve bu işi açığa çıkarmanızı isteyecek.

Bugünlerde yabancısı olduğunuz bir işe küçük çapta ortak olacaksınız. İçinde çok güven duyduğunuz bir arkadaşınız olduğu için size cazip geldi. Yine de bazı endişeleri barındırıyorsunuz.

Elinizden size göre çok sayılacak miktarda para çıktı. Bunun etkisini hissedeceksiniz. Fakat bu paranın karşılığını alacaksınız. Ekonomik durumunuz gözle görülür biçimde değişecek.

Sağlığınızla ilgili şikayetleriniz bir uzmana görünmenizi gerektiriyor. Bu konuda daha hassas davranmalısınız.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Düştüğünüz çelişkiyi kafanızda çözemiyorsunuz. Bu karışık konuda aynı şeyleri yaşamış deneyimli birilerinden yardım almanız gerekecek. Elinizden bırakamadığınız bir kitap sizi çok etkiliyor. İş yaşamınızda çok yararlanacağınızı düşünüyorsunuz. İki arkadaşınızın uzun zamandır çözemedikleri bir para tartışmasına müdahale edip son vereceksiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Boğalar, saat 09:54 Ay-Satürn görünüm etkisinde yeni haftamız başlayacak. İlişkimizi,ortaklığımızı, evliliğimizi veya yalnızlığımızı vurgulayan bu enerji,  hedefin nedir, nasıl bir yaşam sürüyorsun, güvende misin sorularına cevap aramamızı sağlıyor. Bu görünümün ardından saat 11:34 olana dek Ay-Boşluk etkisi altındayız. Bu zaman diliminde hedeflerimizi tekrar bir ele alalım. Ayrıca çalışma hayatımız, yüksek eğitim, yolculuklar, tecrübelerimizi değerlendirme anlamındaki işlerimizi de gözden geçirelim. Ancak şunu unutmayalım ki, hayal kırıklığı yaşamak istemiyorsak, aşkta ve dostluklarda doğru tercihlerde bulunmayı bilelim. İletişime önem verelim. Saat 11:34  itibariyle  Ay-Koç burcunda seyrine başladığında, sizi rahatsız etmekte olan olaylara öfke duyarsınız. Tepki göstermek istersiniz. Ancak şartlar nedeniyle bunları dile getirmekten kaçınırsınız veyahut kendi sınırlarınız dahilinde tavrınızı belli edersiniz. Saat 19:06 Ay-Merkür karşıtlık etkisi, çabuk tepki göstermenize yol açabileceği gibi tam tersine  bir şeye sinirlendiğinizde öfkenizi bastırmanız anlamına da gelebilir.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sakinliğinizi korumakta güçlük çekmeniz pişmanlık duyacağınız yanlışlar yapmanıza neden olabilir. Üzerinde uzun zamandır düşündüğünüz fikirlerinizi test etme ve şu günün koşullarına uyanlarını uygulamaya koyma şansı bulabilirsiniz. Eski tanıdıklarla bağlantı kurabilir veya karşılaşabilirsiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir. Hayallerinize ulaşmak için yapmanız gereken şey ise, somut adımlar atmak olacaktır. Yapmayı düşlemek ve yapmak için gerekli adımları atmak farklı şeyler sonuçta. Öyle değil mi? Tüm burçları aynı şekilde ilgilendiren ve mutlaka okunması gereken gün geneli: Koç burcundaki Ay, enerjimizi yükseltse de, cesaretle yapmaya kalktığımız işlerde yanılma payımız olabilir. Önümüzdeki birkaç gün kafa karışıklıkları, dalgınlıklar, unutkanlıklar veya yanılgılar gündemde. Yanıltıcı kişilere dikkat etmemiz gerekebilir ya da bazı konularda gerçekleri görmekte zorlanabilir, gerçekleri isteklerimize veya görmek istediğimiz şekilde yorumlayabiliriz. Daha sorgulayıcı ve şüpheci olmalıyız. Hayallerde ve rüyalarda artış görülebilir. Su başlıklı konular da gündemde olacaktır önümüzdeki birkaç gün boyunca. Gece saatlerinde, ufak tefek streslere ve gergin diyaloglara dikkat etmeliyiz veya genel anlamda huzursuz bir uyku söz konusu olabilir. Günlük burcunuzu okurken, yükselen burcunuzun günlük yorumunu öncelikle okumalısınız.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatlerinde çalışma ortamınızda hareketlilik olabilir. Karar almak için uygun saatler içindesiniz. Öğleden sonra bilemediğiniz nedenlerden dolayı işlerinizde aksamalar olabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. İçinize dönüp, bazı şeyleri kabullenebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konuları olgunlaştırma isteği içinde olabilirsiniz

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Amaçlarınız tutku halini almışken, hızınıza hiç kimse yetişemiyor. Bugün gezegenler size destek veriyor. Finans konularına ağırlık vermelisiniz.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güzelliğiniz ve enerjinizle önplanda olacağınız bugün, bulunduğunuz her ortama ışığınızı götürerek, insanların dikkatini çeken isim olurken, yüksek bir enerji ile hareket edeceğiniz için sizden yaşça büyük kişilerle ilişkilerinizde ılımlı olmayı tercih etmeniz yararlı olacaktır. Mutlu yıllar.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün, sosyal çevrenizin ve ortamlarınızın gözbebeği olabilirsiniz. Güne hareketli bir başlangıç yapabilirsiniz. Özel hayatınızda bu birkaç gün yelkenleri suya indirmeniz gerekebilir. Her alanda mücadele edemezsiniz. Kendinizi yok yere hırpalamayın.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Dostlarınızdan rahatlıkla destekler görebilecek, hayatınıza yeni insanlar katabileceksiniz. Eğer yalnız iseniz hayatınıza kattığınız bu yeni insanlarla uzun vadede özel bir birliktelikte yaşayabilirsiniz. Ya da bir diğer senaryo ise yalnız Boğalar bu dolunay zamanı oldukça romantik ve duygusal birlikteliklere, flörtlere yelken açabilirler. Zira hem Güneş hem de Jüpiter aşk evinizde birlikte hareket ediyor olacak.

31 Ağustos 2015, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün arkadaşlarınızla tartışmaktan uzak durun. Zira bunun sonuçları size pahalıya patlayabilir. Düşüncelerinizi netleştirin ve ne istediğinizi iyi saptayın. Stratejinizi de ona göre yönlendirin. Siz kararlı olursanız, karşınızdakiler de sizi daha iyi anlarlar.

31 Ağustos 2015, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 09' 31" R
Ay
Yay
24° 12' 52"
Merkür
Koç
16° 13' 19"
Venüs
Koç
28° 07' 30"
Mars
Balık
27° 55' 32"
Jüpiter
Boğa
23° 24' 50"
Satürn
Balık
16° 22' 01"
Uranüs
Boğa
22° 12' 51"
Neptün
Balık
28° 50' 11"
Plüton
Kova
02° 05' 55"
Chiron
Koç
20° 31' 35"
Lilith
Başak
23° 04' 44"
True Node
Koç
15° 27' 10"
Son Güncelleme : 28/04/2024 02:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>